|
![]() |
#241 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Ne bi bilo nelose download her ![]() Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#243 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
volio bi znat dal bi nju smjenili ili procesuirali kad bi se otkrilo da njem maloljetni sin/kćet ilegalno skida setije/filmove/igre |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Ima li tko koji drugi za predložiti, osim 1337 i PB. Može i na PP. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Imam problem kod skidanja i seedanja s nekih private trackera jer koristim mobilni internet. Koliko sam istraživao, hebe me CGNAT E sad, ne mogu se još maknut a ISPa na kojem sam s toga se moram pomirit da mi je to penal i sad tražim kako to najbolje zaobići za što manje para... Opcija 1. Seedbox. Dobio sam preoporuku za seedhost eu kao pouzdane i jeftine (6€/mj). Ne treba mi puno prostora i taj paket bi mi bio ok Opcija 2. VPN. NordVPN traži 5$/mj ako uzmem na 1god. Mana je da ne podržava port forwarding? Nisam gledao baš druge jer Nord slovi kao najjeftiniji Opcija 3. Nemam više opcija ![]() Kako da riješim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Ako se radi o private trackerima tipa IPT/TL koji imaju opciju "pay to leech", razmotri i to kao najelegantnije riješenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Premium
Datum registracije: Nov 2014
|
Ako ovaj tren ideš na seedbox, od jeftinijih opcija imaš appbox, 3.5TB sa kodom SBGUIDE ti je 6.97€. Znači, 3.5TB prostora, neograničeni upload, plaćanje na mjesečnoj bazi. Za par mjeseci ti bude BF, pa se lako prebaciš na nekog drugog. Ja koristim baš seedhost kojeg si spomenuo, uzeo sam ga na BF prošle godine sniženog s plaćanjem na mjesečnoj bazi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|