|
![]() |
#1 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
Samo za Intelovce (nadam se da sam na pravom forumu) :D
http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2713 Znao sam da me intel neće razočarat. : nuts : Uzimam conroea na božić definitivno i to ili taj primjerak ili onaj na XE na 3.33 ghz. Našao sam posao preko lita pa će biti para na sve strane. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Pa to se za conroea znalo i od prije:clap:
Zabranjene reklama u sigu. Zadnje izmijenjeno od: ZED. 07.03.2006. u 23:57. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Conroe rulezzz
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Drago mi je da se Intel trgnuo... AMD je toliko dugo imao bolji procesor da se vec polako pocelo osjecat da se i on poceo bahatit sa cijenama. Neka, neka... imat cu sladji izbor kad budem kupovao svoj sljedeci komp.. vjerojatno neki ludi dual core ili mozda cak quad... ![]()
![]() |
#10 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Fanboys... Jel vam Intel plaća ili vi njemu? Osobno mi je drago da je Intel krenuo pravim putem jer znači da će konkurencija biti jača i cijene (nadam se) niže. A to što je nekome drago da je Intel jači (bar po reviewu napravljenom pod Intelovim nadzorom) bez obzira na cijenu...nemam riječi za takvu zatucanost. Da li ću kupiti nešto od AMD-a ili ću se vratiti Intelu, znat ću najesen, kad napokon dođu procesori na tržište. Dotle, ovaj review ću uzeti sa gromadom soli prije nego uzmem kristalnu kuglu i počnem bajati... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Kao što Sky kaže.... pitanje koliko je tu istine vidjet će se kad dođe u prodaju, sigurno da je bolji i sigurno da amd sa svojim AM2 neće napravit nikakvu revoluciju osim ddr2, novog socketa i možda pokojeg boda više u markovima. A i veliko pitanje koliko će to koštati kad izađe, pitanje je bilo samo vremena, intel sa "manjim" brojevima rastura amd-a ha :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Neka,neka čini se kako dolazi Intelovo zlatno doba ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
Ako moja počne podržavat ddr2 800 onda ne mijenjam ploču
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
: stoopid AW8-MAX 3rd Eye II BIOS 15 Support Presler/ Cedar Mill CPU. Support DDR2-800. Support four 2GB memory. Enhanced compatibility with certain PCI SCSI cards. BIOS compiled date: 11/30/2005
![]() |
![]() |
#16 |
od LemilicE
|
Jesi probao??? Ja jesam, niti bios 16 ništa ne popravlja
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
od LemilicE
|
Znaš da sam razmišljao o tome... Da ti se javim i pošaljem memu... Ne da mi se raskopavat komp da bi zamjenio matičnu. Još ću razmislim o memi
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
-------
|
![]() As it turned out, and you may make sure you´re seated now, Intel itself provided the Conroe platforms for testing. There is an unlabelled booth in the Moscone centre that some hacks get invited to by some Intel folks. Intel must be pretty desperate about AMD gaining market shares while Intel made the analysts news with earnings warnings two quarters in a row. So desperate, actually, that the worlds largest chipmaker broke its own rules. You may not even get heavy on the hardware sites for taking the chance – it´s their business to do so, and how much more certain about a mature platform can you be, if the chipmaker itself set it up? Članak |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
od LemilicE
|
Znači moramo čekat da vidimo istinu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
-------
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
kad AMD nešto izbaci onda niko ništa ne poriče a sad kad se intel vratio na stare ceste onda niko ne vjeruje. Pa sjetimo se dobrog starog(meni novog ![]() NE kažem da nije moguće da intel sere... ALI ja osobno sam siguran da nije jer kad bi se pokazalo da sere pao bi nisko da nemože niže, a to mu netreba |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
-------
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Bla, bla.. moj je veci ![]() Ma, moguce da je Intel napravio dobar proc, mozda je cak premasio i njihova ocekivanja pa se hvale okolo ![]() Anyway... who gives a shit? O tome cemo raspravljat kad dodju na trziste..i onda cemo mjerit ciji je ePenis veci i tko tu kome mase svojim "ponosom"...
![]() |
#26 |
Banned
Datum registracije: Jun 2004
|
Prvo naslov je malo bezveze jer nije to vijesti za Intelovce, jer nitko pametan to nije, tj neće kupiti proc zbog imena koje ima na sebi... NHF Drugo... "cijene" http://forums.hexus.net/showthread.php?t=69677&page=6 I mislim da AMD na DDR2 800 neće toliko klati latencije jer je lat4 na ddr 800 isto kao i 2 na ddr400? Jel tak? Ali mislim da neće biti nekakvog velikog pomaka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Joj decki kaj vam sline cure, vidjet cemo prave testove kad ti procesori dodju...ovo je bas kak je JC denton rekel, "moj je veci" ! Vise nis nikome ne vjerujem na ove pre-release clanke...
![]() |
#28 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
vidjet ćemo ne baš neku namjeru prelaska ili na AM2 ili na Condorea ne vidim niti neću. Jer a) nofci ne rastu na grani ( ili s enalaze ko boce na podu) ![]() b) ovo kaj imam sad ( 939 venice3200@2,5, giga rama i X800GTO2@X850XT mi je čist dosta za sve ak bu nekaj na jesen štekalo ide jš giga rama i možda neki dual proc al opet sve mijenjat NO WAY)
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
Datum registracije: Jun 2004
|
Isus b) to je sve relativno. Nekim je i mobliac OK, nekima i celeron(dobro takvih baš nema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Da svi se vesele Conroeu, a mislite da AMĐ-e spava, jel. Ovaj Conroe vs FX60 je namještena stvar. Pogledajte bios od DFI-a na kojem je FX60, koji ne prepoznaje proc! To je revizija stara 1 pol godinu!?! I što, sad je taj proc toliko dobar (priznajem barem malo), pa dobro ako i je. Jel ga imam gdje za kupit NE. "Koji je najbolji proc za kupit sad", je pitanje a ne što će biti za Božić ili 2142g. Ako Intel i vodi kojih mjesec dana, AMD će poslat FX65 u napad, a tada Intelovci, pa pa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|