|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() Pozdrav imam jedan problem. Naime, dobio sam prije 2 tjedna sa MAX TV-om novi modem SpeedTouch Thomson ST870i WL i dešava mi se da se modem sam od sebe u toku dana skroz ugasi, i onda upali, pa opet ugasi pa upali i tako jedno 10tak puta u 5-10min dok se ne "stabilizira" i onda dalje sve radi kako treba sljedecih 10-15 sati i onda ponovno ista priča pali/gasi. Čuje se samo klik, sve se lampice pogase na routeru kao da sam ga skroz iskljucio iz struje, pa se polako pali. Obicno se ne uspije upalit od prve već jedno 10tak puta tako klika, pali i gasi se. Ukoliko u tom trenutku idem odmah resetirat komp onda se konekcija brže natrag stabilizira, iako ne uvijek. Ne znam u cemu je problem, ali je stvarno vise iritantno. Nisam nista posebno podesavao u routeru od onoga sto preporucuje sam T-Com u svojim uputama za instalaciju u knjizici koja se dobije sa njime (tipa unos korisnickog imena itd). Hvala svima na pomoci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
0800 9000 - INZISTIRAJ (reci da necesh prekinuti dok ne prijavi kvar ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Sve mavedeno stoji. Vjerojatno si dobio ne kompletno ispravan primjerak. Inaće se pokazalo da je uređaj osjetljiv na "lošu" struju čitaj nizak napon. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|