|
![]() |
#122 |
Guest
|
Hej,Mortal,o kakvom timu govoriš?Štafeta 4x400 za žene?Ako je ta,onda O.K.,no članove PCE OC Teama na HWBoot-u ne dirati...pec,pec!To se dogovaraj na nekim drugim stranicama,ovdje ne,molim!Malo respekta,buraz... ![]() (Ako sam šta krivo shvatio,a sumnjam da jesam,isprike velike,no,ako nisam... ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#124 |
Guest
|
Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 25.02.2007. u 23:11. |
![]() |
![]() |
#125 |
Guest
|
http://www.hwbot.org/listMembers.do?teamId=966: roller : -->
Ja se odmah laćam klokanja videorekordera,brijaćeg aparata,klime,kuhinjske nape,kosilice...m-o-r-a-m-o dograbiti bodove da se otrgnemo...Ajmo prvo svi sa videorekorderima sa više od dvije glave...OC!!! (nemoj da mi se netko nađe nešto uvrijeđen ovime gore-odmah može znati da je promašio,i nek' si odma' download-a par TB smisla za humor) Ufff...skidao TT BT,vadio Athlona,čistio...čistio...čis...onda stavio Semprona 2800+64bits754,već ga zaboravio u ormaru.Iako mi nije djelovalo obećavajuće(samo za SuperPI mi otvorio oko 60-ak reza,užas!najviše od svih Sempr.),no,skužio sam da ipak ima prostora za napad...I napao.Rezultat:-24.8-bodova za PCE OC Team,dakle 4.4 više,solidno za jednu noć...
Moramo se vratiti u trocifrene... EDIT ![]() Ja se odmah laćam klokanja videorekordera,brijaćeg aparata,klime,kuhinjske nape,kosilice...m-o-r-a-m-o dograbiti bodove da se otrgnemo...Ajmo prvo svi sa videorekorderima sa više od dvije glave...OC!!! (nemoj da mi se netko nađe nešto uvrijeđen ovime gore-odmah može znati da je promašio,i nek' si odma' download-a par TB smisla za humor) Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 26.02.2007. u 12:34. |
![]() |
![]() |
#128 |
Guest
|
@amd freak:eto kako pravi PCE OCT-ovac koristi vrijeme ban-a... ![]() @gamer4life:welcome EDIT:-28.4- ![]() Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 25.03.2007. u 06:31. |
![]() |
![]() |
#130 |
Guest
Datum registracije: Oct 2006
|
WELCOME..SAMO NAPRIJED! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#131 |
Guest
|
-32.8- ![]() edit:khmm...-33.6- ![]() Obećajem:uskoro eksplozija bodova za PCE OC Team,dosta mi je "plesa" oko 100-tke,stalno +/-,odlijepiti ćemo se dobrano... A sada po još jednu "kavicu"... edit2:ispao samo "srkić" a ne kava...no,sve se broji...pa tako i ovo za -34.0- edit3:"srk" part two -34.4- edit4:-38.4- EDIT5:-43.6- sa čime sam ušao u TOP300 ![]() EDIT6:-50.4- ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 05.04.2007. u 03:37. |
![]() |
![]() |
#132 |
Guest
|
Savjet za članove Teama: 1.Kod wPrime-a(bilo 32 ili 1024),isti vrtite na win98 platformi,ako ste u mogućnosti(oko 5% i više poboljšanje rezultata!).Ostale CPU testove nisam uspio pokrenuti na navedenoj platformi,pa se držite winXP-a za PIfast,SuperPI,i PCM04/05.CPU-Z ne pati od navedene ovisnosti,a za "Sandru"-nemam pojma...E,sad,netko može primjetiti nešto otprilike:"A w2k?".Po mojim mjerenjima-nema značajnog (uopće) profita,a opet jedan od benchmarka-odbija se pokrenuti... 2.Ako ganjate rezu na newkoj od stariih PC platformi(Celeri stari,npr+SDRAM...),a takve ploče,u pravilu,nemaju PCI/AGP lock,DALEKO BOLJI rezultat ćete postići ako maknete sve PCI uređaje sa testne zvijeri ![]() Eto vam još par savjeta,naravno,za one koji nisu znali za navedene činjenice...isto tako,ako imate kakvih tips&tricks,naravno,onih koji se ne kose sa pravilima hwbot-a,samo dajte-svaki komadić boda se računa... LP edit:-56.8- ![]() A sada skužio da mi cijenjeni gosp. jmke bježi 1.2pts.Moram ga pozdraviti malo na Madshrimpsima ![]() Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 07.04.2007. u 16:21. |
![]() |
![]() |
#134 |
Guest
|
Nema veze,bitno da se uploadaju reze,a pasti će-kada padne ![]() I ja malo "propao",spremam neke ispite,pa nema vremena za OC,no,vratiti će se WF na hwbot,a onda... Pozz |
![]() |
![]() |
#135 |
Guest
|
Evo koliko sam u tijeku...tek danas skužio da su promijenili neke stvari na hwbot-u...lijepo,lijepo,nema šta! Tamo na jesen palim motore i idemo izrokati tu ekipu...nemojte da ovo zamre,jer će se neki uzalud pokrivačima preko glave noću zaklanjati&otvorenih očiju spavati...nećete uteći ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#141 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Uletio sam u top 50 hardware junkia. Ajde da i PCE OC team ima nešto http://www.hwbot.org/hardware.masters.do |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
je.ba.c na ba.te.ri.je
Datum registracije: Jun 2007
|
ova moja stara 9550se grafulja s amd xp2600+ procom se pokazala da moze ukrast koji bod u 3d mark 2001 odvrtila je prek 10k..... he he ima jos u njoj zivotam (barem malo) evo reze u privitku Zadnje izmijenjeno od: drupci15. 30.08.2007. u 02:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
je.ba.c na ba.te.ri.je
|
jel posta tko kakve reze na hwbot.org.... pa dajte ljudi tu na forumu imate skorove u 3dMark06, 05, super pi i sl al nitko nece to postat na hwbot.org..... a ima vas dosta uclanjenih...... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Premium
|
Warcraft1980 vidim da si dugo i da kužiš taj hwboot, gledam svoju rezu sa 8800gts u 3dmark06 i nevidim da itko u svijetu ima bolji skor sa njome ,kad sam stavio rezu odmah su mi dali neku medalju i mislim 12 bodova,pa jel moguče da imam najbolji rezultat u svjetu sa 8800gts grafom ,naravno ne gledam sli? možaš malo pogledati pa mi javiti? hvala
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|