|
![]() |
#18422 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#18423 |
49%winner
|
Hehe sjetilo me kada sam onomad posudio Altered Carbon u 4K HDR fensi smensi formatu, kao, budem uzivao u seriji i efektima... i gledao ga na SDR tv-u. I odgledao ja njega, sve super sve pet, proslo neko vrijeme i naletim na netu na sliku scene iz serije: https://metawitches.files.wordpress....ruitmentvr.png I tada shvatim da sam odgledao seriju u kompletno krivom gamutu, sve boje su bile cudne, ta soba je bila tamno i mracno narancasta ako dobro pamtim. Necu ni spominjati koliko sezona GoT-a sam gledao HDR format na SDR-u ![]()
![]() |
![]() |
#18424 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ima li kakva dobra ponuda za C2 sad prije finala? Vidim u SD je 20% što ispadne 1600€. Koji točno model C2 65" gledati? TV ide u novi stan, filmovi i sport primarno, mozda nekad u budućnosti plejka/xbox. Nije mi hitno kupovati TV, ali rekoh ako ima kakva dobra ponuda sada pred finale, zasto ne. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#18427 |
i dida mi je bija Torcida
Datum registracije: Jan 2007
|
55" Qled
Ekipa trebam 55" Qled za ljetnu rezidenciju. Što je best for buck? Fala.
![]() |
#18429 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Mini led, TCL 55c835 lanjski model, 55c845 ovogodišnji. u elipsu su na akciji. najbolji bang for buck. doslovno savršeni televizori za taj novac. Loše strane, kod gaminga se neke dimming zone ugase, pa je slika malo lošija u gamingu. I tcl podrška, koja ne postoji, ako se pokvari, e onda čekaš.... inače 5* za njihove tv, samo eto, jebeni kinezi Zadnje izmijenjeno od: vladjan1901. 19.06.2023. u 12:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18430 |
|
Hvala svima na trudu. Odluka je pala na Philips 58PUS8507.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#18434 |
|
![]() |
#18435 |
Premium
Datum registracije: Sep 2019
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18436 |
tiki
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18437 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
"Krepava" sve ![]() Evo kod buraza - panasonic 43 napajanje, pa sony 43" 2 zelene crte preko pol ekrana. Pa lg neki bijesni 55", poplavio ekran skroz. Sad je pop.... i kupio čini mi se tcl neki 55". Kod ženinih lg, ista stvar, poplavio ekran. Kod kuma panny, isto napajanje, pa na novom pannyu matična. Što je najbolje, buraz ništa specijalno ne radi s tvom, osim što tv radi 20h dnevno, youtube, netflix/maxtv, ali radi i moj samsung od 12/2015e isto tak pa apsolutno nikakvih problema. Šta bi ja sad trebao dizat sammy u nebo? Stvar sreće.
![]() |
![]() |
#18439 | |
tiki
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18440 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2019
|
Citiraj:
TCL 75C735 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18441 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Imam pitanje u vezi Lg c1 telke. Dakle stara je nekih 8 mjeseci i od samog početka imam problema sa njom. U početku je to bilo onako"random",ali sada sve češće ,a ps5 je postao neigriv. Plejka mi pokazuje artefekte čim se spojim na njega.Dakle već na ulaznom screenu,rubovi su isprekidani,linije tanke,a u igrama mi je svaki svjetlosni efekt ljubičaste boje. Sličnu stvar sam doživio i prije dva mjeseca ,pa sam reklamirao ps5. Na kraju je ps5 bio ispravan.Ovo je sad druga konzola stara niti mjesec dana,i opet ista stvar. Imam doma još nekoliko telki 4k ,i na njima plejka radi odlično.Dakle do tva je. Kad ga spojim sa kompom, ponekad mi se dogodi da mi je slika zelena,pa kad ga ponovno spojim bude ok.Kod reprodukcije 4k sadržaja preko kompa ,dogodi se da slika nestane na par sekundi ,pa se ponovno pojavi.Pri tome se čuje kao neki "kvrc"na telki. Pred dva dana mi je nestala slika i na total tvu.Prvo crna slika,pa neka bijela linija horizontalno preko ekrana koja je lagano padala prema dolje.Nakon ponovnog paljenja tva ,slika je ok. Znam da nešto nije u redu ,jer plejku uopće ne mogu igrat preko njega. Problem sam stavio ovdje ,jer bih prije reklamacije želio čuti vaše mišljenje o problemu. Ne znam kako da im opišem kvar.Jer tv radi večinom ok na običnom programu,osim što tu i tamo nestane slike na par sekundi. Probao sam i druge ulaze i druge kablove ,(svi su mi 4k ,120 hz kompatibilni),tako da do njih nije.
![]() |
#18445 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
Po tvom opisu vjerojatno je neki "hladni lem" odgovoran za prekide/nestanak slike jer ga gasenje paljenje oporave, a takve stvari ne popravljaju ni u servisima, nego jednostavno mijenjaju cijelu plocu. Iako bi mogla bit i nekakva banalnost, kao los kontakt u nekom konektoru, vjerujem da se neces upustit u DIY otvaranje i moguci gubitak garancije, pa sto prije u servis s njim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18446 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18447 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18449 |
Premium
|
Nema prodavac vise nikakve veze ni obaveze za taj tv. Prijavi se na LG hrvatska: https://www.lg.com/hr/podrska/jamstv...pravak-prijava |
![]() |
![]() |
![]() |
#18450 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Samo na kupcu je da izabere, servis ili prodavač... |
|
![]() |
![]() |