|
![]() |
#481 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Neznam za PI, ali znam da imaš najbolji "Moj komp" opis na forumu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ekipa koji je najlakši način za uplatiti velik novac na Binance? Trenutno se patim s prebacivanjem para s tekućeg na Revolut i onda onda klasična SEPA uplata preko Revoluta na Binance. Minus kod ovoga je što postoje ti neki limiti koliko mogu prebaciti s tekućeg na Revolut pa me to prca uvijek.
![]() |
#483 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Citiraj:
Možeš tekući - Revolut, ali preko SEPA, ne kartice, nemaš ograničenje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#484 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Imam opcije u Binance-u: Bank transfer (SEPA Instant) SEPA bank transfer(Credited as USDC) ZEN.COM Apple Pay Card (VISA/Mastercard) Što se tiče tekućeg na Revolut, tu imam opcije: Apple Pay Debit or credit card Easy bank transfer Regular bank transfer Znaš li šta je od ovoga SEPA?
![]() |
![]() |
#485 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Citiraj:
![]() Nisam dugo radio prijenos na mjenjačnicu, ali ne bi trebalo biti ništa teško. Gledam na mobilnoj (android app). Idi na deposit, odaberi EUR, onda "Bank transfer (SEPA Instant)" Nakon toga me pita da aktiviram neki peyment service, tako da neću dalje, ali bi trebao dobiti IBAN, naziv firme / institucije kojoj uplaćuješ i neki IDENTIFIKACIJSKI BROJ ili KOD. Odeš na tekući ili Revolut i ukucaš ta tri podatka, s time da taj KOD ukucavaš u OPIS transakcije. Napravi test transakciju s 10 EUR prvi puta da vidiš da li je sve prošlo. Kada prođe, znaš kako poslati sljedeći milion. ![]() Što se tiče drugog pitanja za Revolut, pretpostavljam da pitaš za primanje novca na Revolut, ti radiš "regular bank transfer" ili SEPA transfer. Jednostavno odeš gore lijevo na vrhu, kružić s tvojim inicijalima, onda na RAČUN, onda PODACI O RAČUNU, onda EUR. Tu ti je tvoj IBAN broj, ukucaš u svoje bankarstvo i pošalješ si s tekućeg na Revolut koliko god želiš. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|