|
18.05.2024., 22:27 | #31 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Probao instalirati XploreTV na Ugoos Am8, ulogiram se al nista ne mogu gledati (dogodila se greska). Instaliram na Android TV, kaze SmartTV opcija nije aktivirana. Inace dobio sam sms poruku de cu dobiti besplatan uređaj koji mijenja postojeci STB. Vjerojatno je shrotex naspram Ugoosu.Mogu li kako odbiti taj uređaj i neka mi daju da aktiviram app gdje zelim free of charge? |
18.05.2024., 23:20 | #32 |
Premium
|
Treba tražiti zahtjev da se deaktivira STB te aktivira XploreTV app za smart TV |
|
|
Oglas
|
|
19.05.2024., 00:34 | #33 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
televizori su bili svih cjenovnih razreda tako da je očito u aplikaciji problem od crvenog kružića ,razno raznih grešaka i tako dalje
19.05.2024., 08:21 | #34 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
19.05.2024., 10:43 | #35 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
kvaliteta slike su tu negdje,gledljivo ali ne nešto ćemu se treba diviti,s time da na aplikaciji ,sve kasni odnosno imaš crveni kružić 10 sekundi kod promjene programa u najboljem slučaju, na nekim televizorima se aplikacija sama od sebe odpajala sa interneta,nije pamtila login podatke pa par puta dnevno upisuj mail i pass uvjek nanovo što baš nije ugodno na televizoru, pojavljuju ti se greške tipa previše uređaja je spojeno ,errori raznih vrsta,tehnička služba relativno brzo to otklanja,ali ih moraš zvat u prosjeku svaki drugi dan,nekada i više puta dnevno, po mom sudu daleko lagodniji život je sa STB-om. brinem se kod 5-toro susjeda oko interneta svi su krenuli sa aplikacijom (iz finacijskih razoga) i nakon mjesec - dva svi su natrag na STB-u dvoje su sami tražili,a trojci je a1 sam zamjenio.
- - Zadnje izmijenjeno od: skalar. 19.05.2024. u 10:50. |
20.05.2024., 09:45 | #36 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
25.06.2024., 13:47 | #37 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
jako me nervira ovaj A1 uređaj sa slike užasno je spor i žao mi je da sam ga kupio, no kako imam apple tv a na njemu u storu nem A1 Xplore app, moram imat neki android box dal mogu nabavit recimo chromecast 4 i maknut ovaj kriminalni a1 uređaj? edit: hmm chromecast 4K nema lan utor, volio bi neki uređaj a da ima
25.06.2024., 14:16 | #38 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja sam aktivirao prvo na tv, pa skuzio da je aplikacija losa i ne mogu namjestiti da se pali prilikom pokretanja tv-a. Onda prebacio na Xiaomi 4k stick. Nema trzanja kao na box, brze radi, bolje funkcionira sucelje. |
25.06.2024., 14:19 | #39 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
ovo? https://mi.hr/xiaomi-mi-tv-stick-4k.html znači preko wifi? a ja baš volim spajat preko lan kabla ako je moguće
25.06.2024., 15:05 | #40 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
nešto čitam da A1 xplore app https://play.google.com/store/apps/d...gnid=web_share ne radi na chromecast, nego baš mora njihov smartbox bit, to istina? znači ne A1 xplore to go, nego A1 xplore TV
Oglas
|
|
04.07.2024., 15:39 | #43 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2024
|
Citiraj:
Na kraju sam nakon malo istraživanja i čitanja recenzija kupio Xiaomi TV Box S 2nd Gen (OS na njemu je Google TV isto kao na Chromecastu), ima usb utor na sebi i u njega sam piknuo usb to ethernet adapter (njega sam imao otprije)... Mreža funkcionira preko kabla besprijekorno, budući je na njemu usb 2.0 brzina koju imam je teoretski limitirana na 480Mbps a u praksi cca 330Mbps up i oko 300mbs down, što je i više nego dovoljno za XPLORE tv, youtube, netflix i sl. Taj box možeš kupiti online za 50€ a dostupan je posvuda i u retailu, meni se nije dalo čekati par dana na isporuku pa sam ga kupio u trgovini za 65€. Ono što je kod njega dobro je da mi je na njemu A1 XPLORE tv upaljen stalno, uopće ga ne gasim, sve druge aplikacije (youtube, netflix) koristim i dalje direktno sa TV-a na LG webOS. Kad ugasim tv i upalim nakon xy sati automatski mi pokazuje hdmi1 ulaz gdje mi je taj Xiaomi box a na njemu mi radi aplikacija. Još je i dobra stvar što moj TV i Xiaomi box podržavaju HDMI-CEC pa A1 programe mogu šaltati sa daljinskim od TV-a, daljinski od Xiaomia uopće ne koristim. Aplikacija na Xiaomi tv boxu radi puno bolje nego na LG webOS tvu, prebacivanje programa je gotovo instantno, jedino kod prvog paljenja treba cca 5-10sec da sliku sa nekog low-res streama prebaci u HD i dalje svako šaltanje je odmah u HD, bez greške. Ne reklamiram Xiaomi vjerujem da postoji još android/GoogleTV boxova koji rade isto to (nVidia shield je apsolutno najbolji, nokia 8010 npr, oni imaju čak i svoj LAN port), ali za te pare nisam pronašao ništa drugo ovako lako dostupno a da odrađuje što treba.
04.07.2024., 16:35 | #44 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
ja sam probao chromecast 4 i sve radi super osim što sam skužio da mi je OGROMAN problem to kaj nema ''1 2 3 4 5 6 7 8 9 0'' tipaka kako si taj dio riješio? jer vidim da xiaomi isto ima touchpad samo
04.07.2024., 16:40 | #45 |
Registered User
|
Taj dio nisam riješio uopće Netko je gore napisao prijedlog, mogu se kreirati vlastite liste programa na aplikaciji na boxu ili na Moj A1 aplikaciji na mobu koje budu vidljive i na TV-u onda...
04.07.2024., 19:27 | #48 | |
Registered User
|
Citiraj:
Mislim da je najjednostavnije odvojit napajanje od TV-a, odnosno uključit stick u strujni adapter i ne gasit ga uopće. Ovisno o tv-u koji imaš možda možeš podesiti defaultni hdmi port na tvu, da ga TV automatski otvori ako detektira signal na njemu, u tom slučaju će tv pokazivati xiaomi stick pri paljenju ali mislim da za pokretanje xplore aplikacije moraš koristiti 3rd party aplikaciju koja će na sticku pokretati a1 xplore kod svakog bootanja. Sent from my iPhone using Tapatalk
22.10.2024., 19:17 | #49 |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Ima li tko problema s ovom aplikacijom na Android TV? Odjavi mi se sa računa jednom do dvaput tjedno. Nisam uspio uočiti neki uzorak zašto. Također, mi se često prebaci s custom liste programa, a početnu listu sa svim a1 kanalima. |
23.10.2024., 01:08 | #50 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
Svi imaju problema jer nije jos uvijek optimizirana, radi se na tome… |
|
|
Oglas
|
|
Uređivanje | |
|