|
19.11.2002., 13:00 | #31 | |||||||||
Senior Member
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iskon?!
Citiraj:
20.11.2002., 12:51 | #32 | |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Citiraj:
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
|
|
|
Oglas
|
|
03.12.2002., 19:36 | #33 |
#erase startup-config
|
malo smo offtopic. za iskon pouzdano znam da se jako brinu o svojim korisnicima. prvi su uveli 24h support, kad su imali problema s modemskim ulazima kupili su se drugi, brži bolji i jači sa većim kapacitetom... njihov najveći problem je HTova telekomunikacijska infrastruktura. to je razlog zbog kojeg linije opadaju, spajate se sporije nego na HiNet i slično. Najgore od svega je što oni to jako dobro kuže i što bi oni tako rado nešto poduzeli oko toga, ali ne mogu ama baš ništa, bar dok su stvari oko monopola HTa ovakve kakve jesu. Jadan feeling. I CARNET i GlobalNet pate zbog istog problema. Jednom sam pričao s kolegom i nekako smo došli do sljedećeg zaključke: Iskon ima telefonske linije (ili je imao) na telefonskoj centrali u Trnju. Kada zovete 076... zovete tu centralu. Signal se mora probiti kroz sve druge centrale da bi došao do modemskog ulaza u Iskonu. Ne znam kako je s HiNetom. Što se događa kada se okrene njihov 076.... da li se uvijek zove jednu centralu ili možda neku najbližu....:confused: |
03.12.2002., 19:37 | #34 |
#erase startup-config
|
malo smo offtopic. za iskon pouzdano znam da se jako brinu o svojim korisnicima. prvi su uveli 24h support, kad su imali problema s modemskim ulazima kupili su se drugi, brži bolji i jači sa većim kapacitetom... njihov najveći problem je HTova telekomunikacijska infrastruktura. to je razlog zbog kojeg linije opadaju, spajate se sporije nego na HiNet i slično. Najgore od svega je što oni to jako dobro kuže i što bi oni tako rado nešto poduzeli oko toga, ali ne mogu ama baš ništa, bar dok su stvari oko monopola HTa ovakve kakve jesu. Jadan feeling. I CARNET i GlobalNet pate zbog istog problema. Jednom sam pričao s kolegom i nekako smo došli do sljedećeg zaključke: Iskon ima telefonske linije (ili je imao) na telefonskoj centrali u Trnju. Kada zovete 076... zovete tu centralu. Signal se mora probiti kroz sve druge centrale da bi došao do modemskog ulaza u Iskonu. Ne znam kako je s HiNetom. Što se događa kada se okrene njihov 076.... da li se uvijek zove jednu centralu ili možda neku najbližu....:confused: |
03.12.2002., 21:11 | #35 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
kako nista????iz razloga sto za hinet moras birati 077 brojeve |
|
04.12.2002., 09:22 | #36 | |||||||||
Senior Member
|
Citiraj:
Mislim da su oni lokalizirani po ht centrima, al neznam kako? U svakom slučaju, jedva čekam novu godinu, pa se možda nešto i promjeni!!! imam neke informacije, da bi mogla uletit još jedna samostalna ISP kompanija, ali sad je riječ samo o dimu, kad ugledam vatru, javim!!! Ista stvar i sa mobilnim, neki novi partneri. Mislim da je to već stiglo u deželu, pa imaju minutu razgovora po nekih 0,00x tolara, odnosno par lipa po minuti?!?!?! Još nije 100% provjereno, ali radim na tome, pa isto javim!!!
04.12.2002., 12:25 | #37 | |
#erase startup-config
|
Citiraj:
|
|
04.12.2002., 14:00 | #38 | |||||||||
Senior Member
|
Citiraj:
samo što neznam kad će točno kod nas prihajati, al velim, nešto se šuška, i dimi, samo dok dođe vatra!!!
28.09.2024., 09:07 | #39 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Pukao mi je iskon u Rijeci, Marinici. Jesam jedini ili je sire? |
28.09.2024., 12:27 | #40 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Dignut topic sa zadnjim postom od prije 22 godine Čitam postove, nekakvi tolari su u pitanju, reko jel Slovenija to uvela nazad Iskon i cijela T-Com optička infrastruktura ne radi dobro zadnjih par dana, bar ovdje u ZG. |
|
|
Oglas
|
|
28.09.2024., 12:39 | #41 | |
Premium
|
Citiraj:
Sent from my SM-S901B using Tapatalk |
|
28.09.2024., 17:04 | #43 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Malo Offtopic Ja sam upitao admina foruma da se naprave podforumu za ISPove pa sam moveao i mergeao sve što bi trebalo spadati u jednu temu da nebude kao prije svega i svačega. Prije si npr. tražio gdje je tema od Iskona za nešto pa nakraju odustaneš pa radiš novu temu i tako samo zatrpaš i ovako prezatrpan podforum. Imam još nekih ideja koje bi možda bile od koristi za navigaciju po forumu ali otom potom. |
|
28.09.2024., 23:09 | #44 | |
Premium
|
Citiraj:
Sent from my SM-S901B using Tapatalk |
|
30.09.2024., 08:43 | #45 |
Uptime 99.99%
|
Postoji opcija u forumu gdje upozorava kad radis reply da je topic stariji od x dana. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Oglas
|
|
Uređivanje | |
|
|