|
![]() |
#11821 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Imaš opciju HDMI CEC u postavkama? Meni je to uključeno pa se tv sam upali i i ugasi kako palim stb. Btw Sky News 13 ne radi na modulu ali radi na STB-u. neobično.
![]() |
#11822 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11823 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Pričamo o novom daljinskom jel tako? Pratio sam ove upute HDMI-CEC mi radi ali ne baš skroz pouzdano, nekad STB ostane uključen. Smeta mi što se pojavi onaj welcome ekran kod paljenja STB-a, pa moram stisnit OK da slika ispuni ekran. Jbg. Više bih volio ostaviti STB uključenim i samo TV on/off. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11824 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11825 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2016
|
Jel netko u praksi dobio raskid jer je dokazao da gleda N1, koji je sad ugašen? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11826 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11831 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11832 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Da, ako izvadim modul i na televiziji u drugoj sobi ne radi doma. Sada je to zaključan kanal kao Natgeo npr Lcn je na modulu, sada je doma 338mhz Sve isto, radi
. Zadnje izmijenjeno od: Ag008. 20.04.2021. u 20:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11834 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ma opet nešto čačkaju oko kanala, pri paljenju STB - a danas me dočekala poruka o nanovo pretraženim kanalima, imaju opciju da to narede daljinski. U varijanti TV + CAM modul ili sami TV pretragu moraš odraditi sam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11835 |
Premium
|
Pa bas sam prekjucer pretrazivao tih 12 free HD TV kanala na TV-u (ono ako je bilo kakvih promjena neka sve sjedne), ah znaci sad moram opet... jer su jucer napravili promjene... ![]() EDIT: evo obavio pretrazivanje i pronaso ona jucerasnja dva nestala TV programa Doma TV i Sportska TV, a vidim da su sad slozili i ovih preostalih 9 analognih TV programa... Zadnje izmijenjeno od: Cilim. 21.04.2021. u 11:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11836 |
Registered User
|
U kojoj frekvenciji je sada Doma? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11838 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11839 |
Moderator
|
@Cilim & all Već sam bio pisao razlike analog vs digital kanala tj. prijema. Kod analogije tuner otvara ono šta je na odr. kanalu (frekvenciji) i ako se promijeni TV kanal korisnik nema šta raditi. Kod digitale su kanali u mux paketima i svaki put kada dođe do preslagivanja (kao ovog sada) korisnik mora ili sve ili odr. frekvenciju ponovo pretražiti kako bi tuner zabilježio tu promjenu "da bi znao" otvoriti odr. kanal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11840 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11841 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11843 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11844 |
Registered User
|
Zadnje izmijenjeno od: Stipest. 21.04.2021. u 15:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11845 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Za Domu jutros nisam ni vidio da je nema, ali sam vidio da nema 10-ak drugih programa (Viasat History npr.) na jednom TV-u, onda sam upalio drugi TV i na njemu me dočekala poruka da su maknuli tri i dodali jedan program (koji/koje nemam pojma jer to nije pisalo) tako da mi je jedina opcija bila novo skeniranje programa i sad slijedi slaganje programa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11846 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Meni na Philipsu LCN odlično radi, još ima opciju "Automatsko ažuriranje kanala" koje mi je uključeno pa kada se ne koristi tv sam skenira i postavi redosljed kanala koji je identičan kao na Kaonu. Dok Blaupunkt, koji ima sučelje kao Vivax, posloži prvo 20 free kanala pa ostatak, a sve po abecedi. LCN uključen ali ne radi. pa je onda gnjavaža poredati HRT,RTL itd po redu.
![]() |
#11847 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2021
|
Pozdrav svima, Ako netko ikako može pomoći bio bi zahvalan. Dugogodišnji sam B.net korisnik te sam davnih dana pospremio njihov stari STB, kupio neotion modul i ubacio karticu u njega. Radilo sve savršeno do pred neki dan. Tražio sam povećanje brzine interneta na 200/20. Dolazi tehničar i nosi novi stb. U dogovoru s njim ostavljam ga u kutiji s obzirom da imam IPTV na tom glavnom televizoru.Povećava brzinu koja nakon 3 dana ide najviše do 120/5. (napomenuo je ako brzina neće ići do ugovorenih 200/20 da zovem A1 te tražim novi modem) Ono što me najviše peče u cijeloj priči što su mi se izgubili skoro svi kanali na drugom TV-u gdje je sam koristio taj CAM modul sa starom B.net karticom. (ostalo je samo onih 10-15 zemaljskih koji se mogu gledati i bez kartice) Da li je ikako moguće tu karticu i modul i dalje koristiti ili to mogu baciti u smeće? Da li je netko imao problema s brzinom interneta? Da li je isključivo do modema ili može biti do nečeg drugog? Bilo kakva iskustva/savjeti su dobro došli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11848 |
Registered User
|
Ukratko -traži novi router Ubee u vezi brzine (čudi me da ti ga nisu dali odmah) -stari Cam modul ti više ne koristi nićemu, jer STB dolazi bez kartice -na drugi TV možeš uzeti kod njih CAM modul (koji dolazi bez kartice) za 15kn/mj https://ssc.a1.hr/documents/10307706...05-Preview.pdf |
![]() |
![]() |
![]() |
#11849 |
Moderator
|
Eh, kasno si došao po savjet a i sve piše u temi ![]() Na staru karticu možeš sad zaboraviti, namjerno ih prilikom "promjene paketa / usluga" deaktiviraju. Stari neotion modul je tvoj i možeš ga probati prodati na ebay - u da barem nekako refundiraš gubitak. Do nedavno nije bilo opcije, a sada imaju "svoj" novi CAM modul + kartica (sve u jednom), jasno za dodatnih 15 Kn mjesečno na ugovor. I da se vratimo na početak a to je modem i brzinu interneta, onaj tko ti je uvaljao taj novi ugovor je blago rečeno "pacijent". Za brzinu 200/20 mora ići novi Ubee router i trebao je biti odmah u sklopu tog novog ugovora a ne da ti sada moraš prijavljivati "kvar", servisera da ga dođe montirati umjesto starog TC7200. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11850 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2021
|
Hvala Vam na brzim odgovorima ![]() Što se tiče internneta trenutni modem je Ubee EVW32C. Jel to taj noviji model ili ima još neki noviji? Što se tiče novih CAM modula 15 kn je prihvatljiva cijena i bolje rješenje od novih STB-a (ne trebaju mi dva daljinska, a tako i tako ne koristim ni snimalicu, videoteku ni druge đinđe minđe) Koliko vidim ovi moduli koje daje A1 su veličine Neotinovih, dakle trebali bi pasati na moj TV s obzirom da je on iz 2012.? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|