|
![]() |
#18093 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() btw meni je severance top stivo zadnjih par god, jedino mi je jos silo poceo tako jako, ali se vrlo brzo srozao na razinu cistog prosjeka (makar mi je zgodno kako su u spomenutim serijama dvoje jakih aduta iz nikad prezaljenih ''parks and recreation' ![]()
![]() |
![]() |
#18094 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Be(a)con 23, prve dvije epizod vani. Pocetak prve, vrlo obecavajuce. Kraj druge, vrlo razocaravajuce. Zar uvijek mora bit neki glup teenager i onda jos ispadne bitan. Plus ima rupa u radnji, logici.
![]() |
#18095 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Avatar: The Last Airbender Michael Dante DiMartino i Bryan Konietzko, autori Nickelodeonove animirane uspješnice, Avatar: The Last Airbender, napustili su Netflixovu igranu adaptaciju nakon dvije godine rada na projektu. Iako u priopćenjima nije naveden konkretan razlog osim “nepredvidivih problema i zahtjevne produkcije”, čini se kako je Netflix htio ići u jednom smjeru, a autori u drugom. Bilo kako bilo vidjet ćemo sve kad serija krene 22. veljače 2024. Amo oklade jel ide ispod 5/10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18096 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Animirana serija istog imena je bila sasvim ok za vrijeme kada je prikazivana. Ako me sjećanje dobro služi prije nekih 5-10g. je napravljen film, ali je ispao kilav.
![]() |
#18098 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Black Bird Stoji mi na listi preko godinu dana, ali eto dosao je i taj dan. Mogu preporuciti! Hauser je odlicno odglumuo, jeza me prolazila. A Egerton mi je bio malo mrsav na momente. https://m.imdb.com/title/tt4301160/
![]() |
![]() |
#18100 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Trailer je blagi cringe. Ne znam da li zbog edita da bude što atraktivniji ili činjenice da npr. Red Tails nemaju što raditi u Engleskoj jer su bili stacionirani u Italiji... Nadam se da će to biti samo dobra cameo epizoda. Ima par scena gdje se ne nose maske za kisik na 10000m što je cringe. Ako CGI ne bude loš kao u novom Midway-u ili Red Tailsima, ja zadovoljan. Priznam, spadam u tešku publiku za ovu seriju jer čeka se već dugo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18101 |
Pink Floyd fan
|
A Murder at the End of the World, Nije da nema potencijala al' su razvukli. Svaka od prve dvije epizode traje preko 1h a nije da se bas tako puno dogodilo u tih preko dva sata. Osim sto je glavni lik nekoliko puta promijenio boju kose ![]() ![]() Pogledao sam sinoc Becon 23, trecu epizodu. Isto, u cijeloj epizodi se nista posebno nije dogodilo do pred kraj. Cini se da cu jos rjedjije palit TV a i ovako ga palim rijetko ![]()
![]() |
#18102 |
Banned
Datum registracije: Jun 2005
|
Monarch: Legacy of Monsters https://m.imdb.com/title/tt17220216 Krenulo je obećavajuće ... laganini ide ka razočaranju |
![]() |
![]() |
![]() |
#18105 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18106 |
Pink Floyd fan
|
Meni se ukazu na Nvidia Shield home screen. Ako mi se ucine zanimljiv, progooglam, ako i to prodju, probam pogledati. Recimo Monarch: Legacy of Monsters nisam ni progooglao kao ni Blue Beetle najavljen kao "DC's first Latino superhero".
![]() |
#18111 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Jako dobra serija, hvala za preporuku Izasla danas 3 epizoda
![]() |
![]() |
#18112 |
Pink Floyd fan
|
Koja sad od te dvije? Ako je druga, onda kasnis. Ako je prva, onda ne kasnis. A ako je o Godzilli, onda si on-topic ![]() Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk
![]() |
#18113 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Fargo S5 prve dvije epizode vani. Upravo pogledao prvu i cini mi se da bi mogla biti sezona u rangu S1. Glavna uloga, poznato lice iz Ted Lasso ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18116 |
another brick in the wall
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18117 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#18118 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18119 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pohvala za Blue Eye Samurai. Izvrsna animacija, krvi do koljena, u stilu Tarantina. Čisti Kill Bill u 17. stoljeću. Jedva čekam nastavke.
![]() |
#18120 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
koji vrag im je sad ovo, Faraway Downs ![]() to zove "reimagining" (australia) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|