|
![]() |
#12722 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Par radnih dana i meni. Bili bi ludi da pošalju mobitele prije Božića. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12723 |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Meni dva ili tri tjedna nakon slanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12724 | |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
Tako da nisam pita opet do ko zna kad bi ceka mail odg. jer ih boli njonjo cini mi se Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12726 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
#12727 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ajmo sada pitanje za prave znalce: snimam video, zumiram jednim prstom onako preko onog desnog slajdera od 1x do 3x i pitanje je kako isključiti onaj snap-to 2x prilikom zumiranja jer mi zoom uvijek snapne na 2x (malo zastane) i onda nastavi do 3x. Kako izbjeći to da mi se zaustavi na 2x jer tada zoom ne izgleda fluidno? Thanks. Poslano sa mog S23 Ultra koristeći Tapatalk
![]() |
#12728 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Probaj zoomirati sa dva prsta (pinch-out) da vidiš hoće li ti se to i onda događati.
![]() |
#12730 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Zastane i na dva, jer kako je vidljivo iz slike, na 2x zoom je ovaj kao debelo bijeli prag gdje onda zastane (zaokruženo). ![]() Poslano sa mog S23 Ultra koristeći Tapatalk
![]() |
![]() |
#12731 |
Premium
|
Kako otkriti točno gdje je problem s wifi i S23? Router Asus AX86U sa wifi 6. Mobitel Samsung S23. Problem: Kada se spoji na 2.4GHz mrežu na routeru, nekada sve radi, nekada ne radi. To ne radi znači da uredno vidi mrežu, može se spojiti, ali nema Interneta (ili iz nekog razloga misli da nema Interneta). Kada se spoji na 5GHz, sve radi tip top. Stari S21 radi bez greške na obje mreže. Što bi moglo biti uzrok problema? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12732 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Mac adress stavi na Phone mac |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12733 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12734 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
no koristim isključivo WiFi na 5G pa možda i to ima utjecaja... Btw, novi update je stigao jutros, November security patch... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12735 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12736 |
Premium
|
One UI 6.0 roadmap https://www.gsmarena.com/samsung_one...news-60563.php
![]() |
#12737 |
Premium
|
GSMA napravila review S23 FE https://www.gsmarena.com/samsung_gal...eview-2636.php
![]() |
#12738 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
Eh, da. Obzirom da će kod nas vjerojatno bit turbo overpricean, sumnjam da će ga se isplatit uzet umjesto S23. Bumo vidli |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12742 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Kad ce za nas sirotinju sa A52s? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12745 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Aaa super, hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12748 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Ajde na members app,pa na support i doli vrti na text chat pa ih tamo pitaj u cemu je problem....meni na mail prvi nisu odg..nista i sad mislim se sta koji k. otisa na taj chat pa su odgovorili da posaljem to jest slikam bolje ovaj racun di je qr kod i nakon dana odgovorili da je sve ok ... "Poštovani, Vaša registracija je odobrena i isporuka poklona bit će izvršena u periodu do 29.02.2024. godine na adresu navedenu prilikom prijave unutar Samsung Members aplikacije. Kad Vaš paket bude u pripremi zaprimit ćete obavijest e-mailom. Prije isporuke*kontaktirat će Vas dostavna služba na broj telefona koji ste upisali prilikom registracije." Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#12749 |
Premium
|
Ja već 15 dana čekam da mi pošalju mail da će udovoljiti mom zahtjevu (ovaj što je naveden u postu iznad). One UI 6 tj. November patch jučer stigao na S22. Skoro 3Gb. Čini mi se da su se ikone u Notificationu baru malo promijenili ili barem font teksta i da su sada čitljivije.
![]() |
Uređivanje | |
|
|