|
![]() |
#31 | |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
exy stvar je vjezbe, kad pocnes vjezbati onda mozes i osjetiti razlike sve vise i vise, ide paralelno ..s boljim hardwareom brze ucis, manje se mucis ![]() mislim pricamo o par desetaka ili stotki eura vamo tamo po komponenti i sl, i odmah se ljude proziva da bacaju pare.. mislim smjesno ako ne zalosno.. svi oni nikad nisu potrosili nikad ni eur uzaludno lol, ono jer bi htjeli nesto probat.. ..a da ne kazem mozda na kraju nije ni bilo uzaludno .. ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Na pro razini bilo čega se 0.01% ne prepušta slučaju, sigurno ne odmaže veće ulaganje. Sad je pitanje je li kolega na toj razini gdje 0.01% radi razliku ili ne al u to niti ne ulazim. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
..starija garda
|
Haha, sve ono sto se podrazumjeva, i zaboravljas na zadnju recenicu i zakljucak.. Tipicno za one koji ne slusaju, vec prebiru pa vade iz konteksta https://youtu.be/T8879XBB8rI?si=sNdq--9BHkwmv9-7&t=502
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE Zadnje izmijenjeno od: Eladio. 22.09.2024. u 21:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Sorry nisam sve postove čitao ali kao competitive igrac koji je isto napustio radi chitera (ostao sam jedino u racingu, vecinom ACC i iRacing A klasa dok nas AI ne otjera). Neko navodi 120Hz i 240Hz.. istina je da je manja razlika nego 30FPS v 60FPS ali sve zavisi od frame pacinga. Na zalost neke igre bolje "klize" na sto vecoem FPS-u. Zavisi od enginea i dosta ostalih stvari. Pa onda kad imas 200 FPS lock on, ne primjecujes stuttering starijih engine-a kao na 120FPS. Recimo na R6 siege. Sto se "membrana" V "mehanike" tice; u zavisnosti koja se vrsta mehaničkih switcheva koriste ali su mehaničke dosta mekanije. Po gramazi ti treba manja sila da se stvori kontakt. Pogotovo linearne i ako sam ja fan blue switcheva. S toga je i manji zamor i jednostavno je bolji odziv. Ugodnije igrati. Nego membranska. Pro igrac ce bolji biti na membranskoj nego "noob" sa mehanickom ali nije to poenta. Valjda poredimo dva igraca iste klase. Za gaming mis ne treba raspravljati. Utice milion faktora, od senzora, softwarea do tezine istog. Promjenio sam ih od 2008-me dosta. Najvise Logitech koji vise u moju kucu nece i razlika je ogromna za surfanje. A ne samo za igranje To sad sto neko ne koristi dodatne tipke, software i nije mu bitno jel pulling rate 1000 ili 20, i kaze "a sto ce tebi" je isto sto 80 godina stariji ljudi ne trebaju smartphone. Drago mi je za tebe ali ja bez dodatnih tipki ko bez ruke. I za gaming i za posao i za surfanje. Da ne spominjem miseve za gaming. Recimo meni vise odgovara teži mis dok prijatelj gleda sto laski. Cak oni izbuseni sto se vidi kroz njega. Nism osvi isti. Isto tako mene izludjuje kabel. Nije da mi utice na gaming vec u bilo kojoj poziciji kabel bio, "vuce" me da povlacenje misa u stranu, postaje sve teži i teži. Dok wireless misevi nemaju taj problem. Mozda se ovo moze prepisati na moj OCD ili koji vec klinac. Ali meni smeta. Sad opet, wireless imaju dosta drugih problema. I onda ako hoces kvalitetan wireless mis sa jako kratkim odzivom kao kabel, eto ti skup mis za koji neki ne bi dali nikad pare. Trenutno koristim razer basilisk v3 ali prezaliti ne mogu g502 Lightspeed. I ako su smece radi jeftinih switcheva, jednostavno mi vise odgovara oldschool switch nevo ovi razer opticki. I ako je dizajnom basilisk v3 zapravo 90% kopija G502. Sto se prvog posta tice "proviri" iza coska sto brze mozes.. uzmi bilo koju linearnu mehanicku i zavrsi s tim. Na taj peek vise utice ping i skill nego mehanika vs membrana.
Miquella is mine and mine alone. Zadnje izmijenjeno od: Promo. 23.09.2024. u 02:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() Promo vam je sve objasnia tako da je rasprava suvisna. Naravno da se razlika osjeti kod boljeg HWa, ali kako se ide u bolju i bolju opremu to je diminishing returns efekt veci. (baci oko na gornji quote) Mi smo bokte igrali CS 1.3 competitive dok su se jos mecevi ugovarali priko mIRCa. Na 120 pinga sa US Robotics v92 modemom, pa preporod kad je dosa ISDN. I onda te matcha sa ekipom iz njemacke na optici oni 10 pinga a mi 60 ![]() Pa svejedno gazis nubove i kompenziras smece HW, genius mis sa kuglicom ofc. Poanta je da HW itekako ima utjecaja na gameplay ali je ipak igrac onaj koji mora izvuc taj potencijalni max iz HWa. Iman sigurno priko 20k-30k sati u kanteru, u GOu san se vrtia oko LE-LEM i uspia san udrit jedan put GE. (ima skoro 10god, prije velikih vac wave banova) Prosjecnom igracu je jednostavno nepojmljivo koliko je velika ta razlika u skillu na ovim razinama. Ja san jedva drza global elite nekih tjedan dana i to je totalno drugi svemir ta ekipa koja gazi takve rankove regularno. Znaci ja san bia jedva low lvl GE dok imas high lvl GE igrace kojima je GE default. A pravi pr0 igraci su ne drugi svemir nego druga dimenzija, GE su male bebe za njih. Kod igraca sa ovako razvijenim skillom bolji i jaci HW ima sve manju i manju ulogu. Naravno da ce svi takvi imat najbolje masine i periferiju cisto jer pare nisu problem. Ali tad se jaci benefiti dobivaju sa ergonomijom, pa redovno vidis pro igrace sa "shit" monitorima, tipkovnicama i misevima. Jednostavno mehanicki se dodje do plafona i dalje nema smisla upgradeat specse, igras s onim sta ti bolje lezi. Prakticki benefiti boljeg HWa i perferije se mogu direktno pratiti po bell krivulji. Sad iman komp od 3k€ i perferiju od 3k€ pa opet igran sa G502 jer mi bolje pase, a DeathAdder v3 Pro stoji u ladici. Npr. dok san aktivno igra response time mi je bia ispod 170ms bez problema. A s1mple kad je bacia reaction test se vrtia oko 180-190, sta ce kad je nub. Al djabe meni nizak rt kad je njemu sve ostalo puno bitnije svjetlosnim godinama daleko. Preciznost, movement, game sense, mape, kuteve, nade/smokeove, rotacije, cheese spotove ... Da igram sa najboljim HWom i periferijom a on na CRTu i misu s kuglicom bez podloge ja bi se moga hvalit okolo ako bi uspia napravit par killova Zadnje izmijenjeno od: Necto. 23.09.2024. u 14:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Competitive gaming i hardver
Nema ali. Covjek sve objasnio. Ja imam oko 15k sati sveukupno, GO oko 7000 sati u 10ak godina. Cs2 je takodjer prica za sebe jer se promijenio tick i subtick sustav i jos te iz nekog glupog razloga lakse ubije covjek s pingom 50 iz Turske (ako nije cheater) nego ovaj s pingom 10 iz Austrije na Vienna serveru pa sve to moras kompenzirati sa znanjem, preciznoscu i osjecajem za igru plus dobar HW. (Objasnjeno se da server nekako kompenzira nedostatak niskog pinga sa vecom preciznoscu pa su ustvari usrali motku jer ti jedan turcin samo spreja i sigurno te pogodi u glavu prije nego ti njega ako si samo solidan igrac a ne bolji). 200 -300fps je sasvim dovoljno sto se hw-a tice bez frame dropova. Sto se misa tice , uz adekvatni mis trebas i pogoditi osjetljivost koja ti najvise pase. Dzaba najskuplji mis ako ti je responzivnost losa i osjetljivost pogresno nastimana za tvoju ruku. I na kraju najveci faktor su godine. Sto si stariji sporiji si i njedan HW ne pomaze osim ako imas neku 20-godisnjakinju da ti odrzava “mladost” do odredjene razine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
..starija garda
|
Ma trolsi, vidis da uopce ne razumiju sto znaci competitive gaming. Igraju tako da svakih par minuta stisnu sejv i tjt. I to igraju protiv botova, ..obicnih obicno jako lose podesenih skripti. I to medium lvl ![]() Znaci single player kapanje, nakon kojih pol sata izgubim volju za zivotom kad vidim koliko se botovi sudaraju sami sa sobom i zidovima i vrte izgubljeni po mapi. Oni uopce ne razumiju koncept rankeda, i koliko je tesko kad udjes na visi dio top liste. Kad igras protiv drugih ljudi koji isto tako ulazu i vrijeme u trening i novce u hardware. A igras za pobjedu, lako padas a tesko ides gore, pogotovo ako nemas team pa se mucis sa random matchmakingom. Niti razumiju hardware, i sto on znaci kad si na kompetitivnom nivou. Znaci igras tisuce sati nesto, i oni misle da ti tu usteda od 50eur na nakoj komponenti je logicna. Oni ni ne kuze sta znaci igrat evo samo 1000h rankeda protiv ranked igraca. Emocije koje idu uz pobjede protiv dobrih protivnika. Ili isto tako kod poraza. Logika im je pati se tisuce sati i grindaj na jeftinom jer može se, nema veze što te to ogranicava doslovno u rezultatu i izvedbi, jer ionako nisi pro i nemas novce od toga. Ali ustedio si par sto eur. Da, naravno da postoji best buy competitive gaming hardware. Ali umjesto da slusaju one koji znaju vise, oni pametuju.. iako uredno trose gomile eur na svoje gluposti koje su pametnije od nasih gluposti ![]() Uopce ne razumijem zasto komentiraju, neka bolje idu savjetovat izbornika nekog kluba evo Dinamo i Hajduk su aktualni, jer ocito sve znaju ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Competitive gaming i hardver
Ovo je stvarno za report, ako te ne interesira tema nema potrebe trolat i vrijedat. Ko da dodes u automobili temu i seres ljudima sta voze skodu a isto mogu dobit i sa golf jedinicom, i da ne bacaju pare. Ne razumijete koncept competitive gaminga i jos manje vas zanima i to je u redu, produzite dalje do druge teme umjesto da gnjojite i trosite vrijeme ovdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
ok, ispričavam se na gađenju teme. moje prvotno pitanje je bilo koje igre igra op, na kojim natjecanjima je bio, no nisam dobio odgovor. manje bitno, lp!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
..starija garda
|
Sad je ostao samo filozofski "argument" smisla zivota. Ajde bar napredujemo. Da ne ulazim u dubioze smisla tudjih zivota, kao npr zivota u kojem ti zena objesi jaja zbog hobija, reci cu nesto o competitive gamingu. Moja uspredba klasicnog CS stil rankeda bi bila blize šahu. Gdje su figure postavljene, imas vrijeme koje curi i igras poteze. Ti potezi za razliku od saha su ograniceni drugacijim okruzenjem i pravilima naravno, ubacen je i timskom faktor, i na kraju nuzan je i skill. Cilj je matirat protivnika. E sada, da li je vrijeme ulozeno u bilo sta, poput šaha, pc igranja, sporta, klikanja po 24sata ili slicno , bacanje vremena, na svima nama je da se s vremena na vrijeme bar zamislimo. Ali svejedno je offtopic.
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
gaming i šah.. šta sve neću čuti haha.. i kod jednog i kod drugog zna se šta su pro igrači i šta koriste, a zna se kad se pređe granica neukusa.. čim se postavlja pitanje jel ti treba, odgovor je da ti ne treba.. pro igrači ne ispituju takva glupa pitanja |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Kucni competitive gaming i pro gameri u ligama koji zarađuju na tome nemaju nikakve veze jedno s drugim. Samo čudan i egoističan čovjek misli da ima pravo nekome reci da je “nekakav” jer sa 40 godina ima 20k sati u gamingu i hoce li dati 3k eura za PC te je li obiteljski ili ne. Norme života su drukčije kod svakoga, ima ljudi koji pogledaju 100 filmova mjesečno, ima neki koji idu na ku*ve svake subote i drugih koji na 30 godina starom BMW-u ulazu vise ili jos vise novaca. Gušti su gušti. Svatko ima svoj zivot i mislim da na ovom “naprednom” forumu ima sve vise neprikladnih komentara koje bih opisao kao “nazadne”. Radije bih da se ljudi drze teme i konstruktivnih razgovora a osobne odabire prepuste onome tko zna svoj dzep i želje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo i ja malo manje od 25 godina gejmam. Iako sam kao klinac imao amigu 500, zapravo racunam da gejmam otkad sam dobio prvi pentium na 166Mhz. Prosao sam dosta klanova/gilda i war-ova no danas imam mali problem. Uz djecu imam najvise pola sata, sat baciti partiju navecer i na novoj prilicno solidnoj masini (5700X sa noctuom) igram igre kao sc2, war3, gta remastere, wow i slicno. Znaci prastare igre a uz to imam i 27" AOCa sa 165hz, basiliska v3 i mislim da je ornata. Uglavnom tako mi dobro ide da recimo stavim war3, ja i jos 3 kompa (na insane) svako na svakoga, na 5 partija mi se zna dogoditi da izgubim 2 a ponekad i 3 jer me cesto sva 3 napikiraju. Uglavnom zelim da mi je zanimljivo ali da nakraju pobijedim naravno. Tako da sam bio primoran staviti kompovima hendicap na 70%. ![]() ![]() ![]() No, zasto to pisem. I dalje smatram da sam najbolji na svijetu, da sam kompettitivni pro gamer, dapace gosu (jel se jos tako to kaze ![]() ![]() I taj happy feeling mi nitko nemoze oduzeti i uvjeriti me u suprotno ![]() ![]() ![]() ![]() Puna podrska pro gamerima i onima koji se tako osjecaju ![]() ![]() Dapace, gameri svih zemalja, ujedinite se ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
..starija garda
|
..evo nekima za edukaciju, iako ovo je toliko malo da nista samo po sebi ne znaci: 1. https://www.youtube.com/watch?v=tj1OXGQyU9Y Iz ovog videa (situacija od jucer) mozete primjetiti da, iako sam opalio - cujes zvuk i vidis hitac, nije registrirano vec sam ja mrtav ...da bi razumio sta se tu dešava, morao bi razumjeti prednost "peek"anja, netcode igre i tickrate servera, pinga itd., da bi uopce dobio dojam o cemu pricamo. uopce ne ulazimo da je bilo toliko blizu da je moglo i moj hitac prvo registrirati s obzirom na sitaciju.. ili u to da sam ga mogao mozda cuti pa prefire itd, nego cista netcode dilema 2. https://www.youtube.com/watch?v=7lvfvUi3kVo https://www.youtube.com/watch?v=hYbsw6dpDso ..Flick Shoot, tj zasto je fluidnost igre vazna za ovakve killeve, pogotovo ako ne zaboravis da sve to ide iz perspektive gornjeg videa, a pogotovo jer protivnik u pravilu zna uzvratiti (nije bot tj scripta). Takve killeve mozes zaboraviti, ili ce ih biti daleko manje, ako te hardware koci 3. https://youtu.be/pyguD-qCpR0?si=AzbZ6jG9I9eHSTMc https://youtu.be/_5ggpO4U08k?si=jBluQdxSPwXyObil https://youtu.be/8aLFHnB8mCc?si=vxGF1SPR0tcZ1Uqo ..ovako nesto na svom lenovo legion laptopu koji ima 144hz 17" display, rtx 3060, r7 5800H, ne bi mogao izvesti. Zelim reci, probao sa svojim mišem itd, ali to je nebo zemlja razlika od setupa koji koristim.. 4. Malo o sahu, bez da ulazim u timsku problematiku https://youtu.be/98VSIGtNL_g?feature=shared https://youtu.be/JvdzIOlmPYM?feature=shared https://youtu.be/xbAMr_XP3UE?feature=shared znaci to su sitni primjeri, gdje uopce nisam usao u pravu dubinu. samo sam htio dati osvrt na neke situacije... hardware je alat, slozis si taj alat da te ne koci, da se iskljucivo fokusiras na ono sto zelis a to je igranje, taktike, itd itd.. i tjt.. svi mi koji smo usli u competitive gaming smo mislili da znamo u sto ulazimo, pa smo shvatili koliko malo znamo tek kad smo dublje zagazili u to, i dalje ucimo jer imamo puno toga na sto treba misliti, a ne samo na aim skill.. i tu ide analogija sa sahom.. a kada dodje do neizbjeznog duela, bitno je biti brzi i tada i taj hardware znaci u smislu da te ne koci.. prihvatili vi to ili ne.. ali necete razumjeti dok uistinu ozbiljno ne probate..
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE Zadnje izmijenjeno od: Eladio. 25.09.2024. u 13:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Pa u svakom sportu oprema ili hardware imaju ulogu, kao što sam i napisao negdje bitniju negdje manje bitniju ali ako budžet nije problem na to se troši jer se ništa ne prepušta slučaju. U plivanju su imali ona famozna odijela, formula1, ne treba dalje nabrajati. Na informatičkom forumu, koji bi trebao biti usko povezan s gamingom jadno je nekome spočitavati bukvicu na što i kako troši vrijeme/novac kad je očito da se čovjek zabavlja.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Sve stoji samo ne moze gameplay youtube video biti referenca. Gaming je interaktivan pa se kao i takav mora prvo probati da se primjeti razlika. Ali zivimo na zalost u vremenu gdje ljudi ne vide razliku izmedju 60Hz i 120Hz ekrana na telefonima i onda pokusavas nekome objasniti razliku. Ne mislim na ovaj forum, naravno. Nego inace in real life, jednostavno nismo svi isti. E kako je nekima svejedno 30FPS ili 60FPS za gaming, 60 ili 120Hz ekran, tako je nemoguce nekome objasniti sitnice koje uticu na reflekse u gamingu. P.S. Nista sportno samo ti klipovi gore vise pokazuju peek advantage nego hardware. ![]()
![]() |
#50 | |
..starija garda
|
Citiraj:
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE Zadnje izmijenjeno od: Eladio. 26.09.2024. u 09:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Hamm - tko kaze da ne igramo i da ne shvacamo sto Eladio prica? Bas zato sto smo igrali i bas zato sto su neki od nas isprobali mnogo skuplji hardwer pisemo sto pisemo. Samo se ne slazemo oko izjave da ti skup gaming hardwer poboljsava gaming performance u toj kolicini i preporuke izljevanja hrpe love u isti "pocetnicima" koji se tek trebaju pronaci u tome. Dakle vecina nas tvrdi da je za takve pocetnike bolje da uzmu neki razuman hardware koji si mogu priustiti bez dubokog posezanja u zep i kad pronadu svoj gaming stil idu na skuplje ako ima za to potrebe i ako im zbilja moze bolji i skuplji hardwer u tome pomoci. Nism svi isti. Pokusaj normalne rasparave na forumu i ne vidim nista loseg u tome. Samo sto kolega Eladio pretjeruje u usporedbama sto se smatra "razumnim hardwerom". |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
..starija garda
|
Ili ja pretjerujem u zahtjevima, ili ti podcjenjujes kompetitive gamere. Nisam cuo da si odigrao neku online kompetitive igru ni 1000h u ranked sistemu, sto je ajmo reci beginner mode za takvu igru, a to samo potvrdjuje da ne razumijes o cemu pricamo mi koji jesmo. Ponavljam, takvi "igracine" poput tebe kad zalutaju u igru nas koji ni nismo neki igraci proglasuju haxerima svaki dan.. Ja imam nekakvo iskustvo, a uz to i probao sam vise hardwarea od tebe, bas u te svrhe. Mijenjao sam monitore do 280hz, miseve ne pitaj, tipkovnice, kanta je non stop pod transplatacijama.. Non stop nesto prtljam jer mogu i volim probavati i testirati. A nisam poznat po tome da savjetujem da se bacaju novci, odrastao sam na celeronima i duronima tako da postujem prioritete i novce po potrebi. O ostalom izvrtanju argumenata, filozofiranju o "bacanju novca", "smislu zivota" da ni ne govorim. Kao da pricam sa sv. Tomekom bezgrešnim, unblivbl...
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
..starija garda
|
I daj da vise jednom za sva vremena izbijemo tu potrebu prenemaganja oko isplativosti: Koliko je uistinu skuplji 240Hz monitor? Koliko to kosta npr neki superlight bezicni logitech mis? Neki hyperx headset? Mehanička tipkovnica puna ih trznica.. O kojoj mi to silnoj lovi danas pricamo? Da ne govorim, graficka je cesto jeftinija nego sto treba (za razliku kod single player ultra details raytracing gamera), jer igras ionako na low details.. Kolika je to razlika u cijeni, o kojem mi to bacanju novca pricamo? To je sve u startu prednost, koju ces s vremenom jos bolje koristiti, i sto ces vec nakon 6 mjeseci inzenzivnog treniranja i igranja itekako cijeniti, i neces biti u dodatnom trosku tako brzo sve ponovo mjenjati kao sto bi bio da kupis slabije od toga...
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Mislim da je tema otišla u krivom smjeru. Cilje rasprave je više bio u stilu, šta ti daje "edge" od komponenti. Viši FPS je uvik bolje (CPU, brzina rama, grafička) i u to neću ulazit, to je jasno. Miš 500DPI (s većim senzom) vs 1000DPI (s manjim senzom) da se izlevelira isti pokret mišom. Šta je tu bitno, frekvencija osvježavanja? Tipkovnica, membranska vs mehanička. Hod (registracija) tipke, lag od registracije do actual movmenta na ekranu. Response monitora, 15ms vs 1ms. Frekvencija osvježavanja, 144 vs 250 jel uopce bitno? Rekao bi ne. Čisto mali background o meni, ja gejmam od 16-te godine (sad imam 41). Prvo CS na 56k modemu, ISDN, ADSL itd... Uglavnom, uvik je ping bia problem. Sad baš i nemam nešto vremena za igranje, ali ono što sam sam primjetio je da nekad bude situacija "pa ispalia sam metak, nije registriralo i onda ja dobijem u čelo". To su one situacije kad čekaš ispred kantuna zida da netko proviri a taj netko isto zna da si ti tu. To je sad pitanje tko je brži + net code same igre (interp) + gore navedene razlike u hardveru. Što od hardvera tu daje edge po vama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
..starija garda
|
Citiraj:
![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE Zadnje izmijenjeno od: Eladio. 30.09.2024. u 09:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
I to bi bilo to ![]() Citiraj:
Nijedno. 15 godina u bransi testirao razni hardware tak da chill out. To sto neces naci recenzije sa mojim potpisom je drugi par rukava ![]() Zadnje izmijenjeno od: tomek@vz. 30.09.2024. u 10:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Ruter tj stabilna internet konekcija, najbitnija stvar. Trenutno san na 5G pokucnom od Tcoma jer mi nije dostupna optika I djaba mi komp od miljardu eura kad je desync u igri priko 5Ga osjetan pun k. Ne igran zadnjih 10 godina nista "ozbiljno" jer nema smisla Doslovno mi u Tarkovu (koji inace pati od desynca) i CSu se zna redovno desavat po 500ms desync. I bas to, drzis neki kantun i umres a ovaj ti je izviria samo 1 stotinku na tvom ekranu Na replayu njegovom on te lipo aima sekundu ipo |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||
..starija garda
|
Citiraj:
Unboxing, fotkanje, par recenica u wordu + eventualno bench i usporedbe i subjektivan zakljucak, sve jasno.. ![]() ![]() ..malo znas o meni, ali nije ni bitno.. argument autoriteta je ionako logička greska u slučaju kada je iskustvo o onome u cemu pricas priblizno 0 Citiraj:
![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE Zadnje izmijenjeno od: Eladio. 30.09.2024. u 10:35. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Tomek, na jednom dotičnom forumu bi ti rekli da napustiš sahranu. Zapravo i tu su ti rekli pa ne kužiš. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|