Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.07.2024., 21:18   #271
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Datum registracije: Jun 2024
Zar je toliko tezak. Nista, odradit su ostatak igre. Ima dosta mapa koje nisam n iotkljucao. Pa onda predjem na DLC.
Promo je online   Reply With Quote
Staro 18.07.2024., 22:09   #272
bambi56x
Premium
Moj komp

bambi56x's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
I je i nije, ovisi što očekuješ. Ali su skaliranje tako napravili da je daleko najbitnije skupljanje tih fragmenata u ekspanziji, nisam siguran za oružja, ali dok dođeš do Mohga da uđeš u ekspanziju, praktički imaš pristup maks level nadogradnjama.
bambi56x je offline   Reply With Quote
Staro 18.07.2024., 22:57   #273
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Datum registracije: Dec 2014
Ako nisi odigrao nikad osnovnu igru bolje prvo to prije dlc-a. Samo nemoj slučajno pokrenuti New game + nakon zadnjeg bossa
nub je offline   Reply With Quote
Staro 18.07.2024., 23:25   #274
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Citiraj:
Autor bambi56x Pregled postova
I je i nije, ovisi što očekuješ. Ali su skaliranje tako napravili da je daleko najbitnije skupljanje tih fragmenata u ekspanziji, nisam siguran za oružja, ali dok dođeš do Mohga da uđeš u ekspanziju, praktički imaš pristup maks level nadogradnjama.
Ubio sam ja Mohga. To je screenshot iz DLCa nakon njega.

nub To svi kazu ali me vuklo da otkljucam DLC. Hajd nekad kad zavrsim igru zapocnem DLC. Vidim nemam sta da radim u njemu
Staro 20.07.2024., 01:57   #275
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Znam da Omen nije tezak, ali nek sam i ja jednom dosao do nivoa da se mogu zayebavati sa bossom kao youtuberi.. lol

https://www.youtube.com/watch?v=nO3GS6Nvb6U

Inace, glupo pitanje ali sta tacno radi Erdtrees Favor? Ja nikako ne vidim razliku. Bilo da koristim Erdtrees Favor ili Erdtrees Favor+1. Cak sam testirao na neki bossevima. Jel poveca stats HP i stamina stats ili?

Inace napatim se i kod Godskin Duo ali ih savladam nekako. Oborim i onog Naila u dvorcu.
Staro 20.07.2024., 09:57   #276
bambi56x
Premium
Moj komp

bambi56x's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Pa bar za taj talisman piše što radi. Povećava koliko ukupno možeš nosit opreme, staminu, HP, ali sve za malo. Kad u meniju di biraš talismane pređeš preko njega, dio u sredini ti piše što je/što radi, a desni dio vidiš promjene na liku, ako se mijenjaju atributi ili što već. Možda si slučajno ugasio taj srednji i desni dio pa ne vidiš? Dolje na ekranu ti pišu kontrole za simple view ili advanced (odnosno kako se već zove to sa svim podacima), a sa X/kvadrat i Y/trokutom mijenjaš srednji i desni dio.

Zadnje izmijenjeno od: bambi56x. 20.07.2024. u 10:07. Razlog: kvadrat
bambi56x je offline   Reply With Quote
Staro 20.07.2024., 14:16   #277
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Citiraj:
Autor Promo Pregled postova
Znam da Omen nije tezak, ali nek sam i ja jednom dosao do nivoa da se mogu zayebavati sa bossom kao youtuberi.. lol

https://www.youtube.com/watch?v=nO3GS6Nvb6U

Inace, glupo pitanje ali sta tacno radi Erdtrees Favor? Ja nikako ne vidim razliku. Bilo da koristim Erdtrees Favor ili Erdtrees Favor+1. Cak sam testirao na neki bossevima. Jel poveca stats HP i stamina stats ili?

Inace napatim se i kod Godskin Duo ali ih savladam nekako. Oborim i onog Naila u dvorcu.
Zašto ne two handeaš oružje? Više dmg ćeš raditi, a i onako nemaš u drugoj ruci ništa ��

Inače super peglaš!
Staro 20.07.2024., 15:53   #278
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

bambi56x
Morma malo smanjit sa igrom. Prolupao sam. Da vidim stats, vec sam trazio nesto sto ce mi raditi brzi recovery stamine. Ne da je poveca. I ne znam kako sam mislio da to radi Erdtrees Favor. Negdje sam ili pogresno procitao ili sam citao za neki drugi talisma. Thx anyway. Nasao sam green turtle talisman i to je to sto mi treba.

nub
Nekad sebi otezam. Nekad zaboravim prebacit

Ali isto kontam da podjem koristiti štit. Pa gledam da li mi je s jedno mrukom dobar dmg itd.
Staro 28.07.2024., 00:16   #279
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

So, this happened.

Ostalo mi je jos dosta igre da predjem. Ali ovako ovo sto sam do sada odigrao i vidio, pokvarila mi je sve ostale open world igre. Kakva igra, koliko je samo masivna i koliko sadrzaja. Ostao sam bez rijeci.

Probat cu ostale regije, mozda i DLC zapocnem ali sto se DLC-a tice, evo stats trenutni pa ako neko ima neki savjet sta da levelujem. Ne znam sta je bitno, neka napise. Hvala.

Imama River of Blood i Nagakibu na max out levelu. Imam i Star Fist sa kojim sam ubio Elden Beast i Radagona ali mislim da cu se vratiti na katanu.
Staro 28.07.2024., 13:00   #280
Elder
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Bleed ti je nerfan u dlc makar se tako ne cini. Al rob je dobar izbor
Elder je offline   Reply With Quote
Staro 29.07.2024., 14:43   #281
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Citiraj:
Autor Promo Pregled postova
So, this happened.

Ostalo mi je jos dosta igre da predjem. Ali ovako ovo sto sam do sada odigrao i vidio, pokvarila mi je sve ostale open world igre. Kakva igra, koliko je samo masivna i koliko sadrzaja. Ostao sam bez rijeci.

Probat cu ostale regije, mozda i DLC zapocnem ali sto se DLC-a tice, evo stats trenutni pa ako neko ima neki savjet sta da levelujem. Ne znam sta je bitno, neka napise. Hvala.

Imama River of Blood i Nagakibu na max out levelu. Imam i Star Fist sa kojim sam ubio Elden Beast i Radagona ali mislim da cu se vratiti na katanu.
Bravo!

Kaj se statsa tice ako ideš s nagakibom i rob, možda bi bilo bolje napraviti respec sa više naglaska na dex. Str praktički može ostati na najnižoj razini koja ti treba za koristiti oružje. Rivers of blood uglavnom skalira s dexom, i treba nešto arcanea, a nagakibu možda staviti kao keen da skalira s dex pa na nju staviti bloodflame blade da se dobije više bleeda i veći dmg. Možeš još uložiti i u vigor. Softcap za dex je 80, za vigor 60. Čisto ako hoćeš min-maxat.
Staro 29.07.2024., 21:11   #282
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Hvala kolege. Onda cu ostaviti stats kakav jeste bez reseta a levelovati se do nekih 155 pa ozbiljnije zapoceti DLC. A tih 10-15 levela gurati, kako kazes, Dex a zatim Arc i Vigor.
Staro 24.09.2024., 18:12   #283
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Poceo igrati PC "narodnu" verziju. Uspio sam odraditi nekako qust za Mohgwyn's Palace bez PVP-a. Ubijen je Mogh, jos samo Radahn pa da otvorim i DLC.

Medjutim, popeo se gore u Vulcano Maner. Dobio sam pozivnice/pisma da se "uclanim" a onda i za one NPC-eve. Medjutim, ne mogu ni jedno pismo procitati.

Znam sta treba raditi, imaju 3 NPC-a. Treceg samo nisam ubio u snijeznom dijelo jer sam tek usao u Royal Capital.

Ali bih se zakleo da sam mogao pricitat pisam u kojima mi pise lokacija i ako je obiljezena na mapi.

Kontam, da ne ulupam 40h i onda skontam da mi treba original verzija. A opet mi se nesto ne daju pare kad sam vec uzeo "shadow of the erdtree edition" za PS5.

Samo su performanse na konzoli krs, mozda mi se i pregrijava ali mi se vise ne igra na njoj.

Je li ovo bug, da li je uopste moguce normalno igrati bez online komunikacije ili.. ?
Staro 13.12.2024., 10:44   #284
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Staro 13.02.2025., 18:59   #285
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005