Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP > Telemach
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.09.2024., 06:05   #961
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
sa predstavnikom suvlasnika nebi trebao imati problema,traži neka ti pošalju ponudu svih usluga,bar kod nas je tako bilo ,kad ide preko prodajnog predstavnika dobiš koji mjesec više za 1 euro nego što piše na web-u,
i ako je predstavnik suvlasnika razuman čovjek odobrit će,možeš mu napomenuti da ugradnja u ulaz traje oko 3 sata i da sve uredno počiste iza sebe,kod nas je sve išlo kroz postoječe kanalice u zidovima jedino su
bušili 1 rupu za ulaz u zgradu ,tako da stvarno nered nisu ni napravili niti ostavili.

-

skalar je offline   Reply With Quote
Staro 09.09.2024., 12:50   #962
Shuky
Premium

Shuky's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor skalar Pregled postova
sa predstavnikom suvlasnika nebi trebao imati problema,traži neka ti pošalju ponudu svih usluga,bar kod nas je tako bilo ,kad ide preko prodajnog predstavnika dobiš koji mjesec više za 1 euro nego što piše na web-u,
i ako je predstavnik suvlasnika razuman čovjek odobrit će,možeš mu napomenuti da ugradnja u ulaz traje oko 3 sata i da sve uredno počiste iza sebe,kod nas je sve išlo kroz postoječe kanalice u zidovima jedino su
bušili 1 rupu za ulaz u zgradu ,tako da stvarno nered nisu ni napravili niti ostavili.
znate li kojeg prodajnog predstavnika za spansko/malešnica? na PM info.

Shuky je offline   Reply With Quote
Staro 10.09.2024., 03:14   #963
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Citiraj:
Autor Shuky Pregled postova
znate li kojeg prodajnog predstavnika za spansko/malešnica? na PM info.
ja sam išao preko ovoga:

DANIJEL KRNJAIĆ
0953060778

-

Staro 11.09.2024., 13:49   #964
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
ja taj br navedeni imam neko vrijeme vec naveden, lai svaki put kad ga okrenem me uzbaci, ako da ne radi br.
probao i danas, probai i pred par mjeseci.

nego jel zna tko sta zadnje nude sto se tice net+tel?

prst mi je na okidacu sa fibernet (200mbit); 23e, prva 3 mjeseca 1e. 1000min prema fix/mob.

jel moguce da teletina daje za manje? narucio sam poziv i pricao sa helpdeskom i rekli da mi nemogu pomoc neg ce me zvat. nikako da zovu.

fala.

edit: da, napokon im je vidljivo da su čavle available preko rune-a. pred par mjeseci jos uvjek im je pokazivalo da nije.

edit2: kakav router nude ili se moze sta birat? jel se ima admin pristup router?
geronimo_2 je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2024., 14:45   #965
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

od routera možeš birati Nokia G-2425G-A (wi-fi 5) i ili moraš napomenuti pri sklapanju ugovora tri puta bolji router Nokia G-2426G-B (wi-fi 6) web ui je gotovo identičan,firmware nije ni približno toliko zaključan kao kod konkurencije,nemaš admin pristup ali sve što ti treba možeš podesiti, sa G-2426G-B nema potrebe za kupovanjem svojeg routera,wifi je dovoljno dobar(850-900/560) da pokreće njihove android boxeve(televizija) u dvije sobe,tako da ti sva 4 porta ostaju slobodna za druge uređaje,kod mene je potreba za 5 uređaja pa je spojen "pametni" Switch TP-LINK TL-gigabit SG108E kad sam ga kupovao prije 5-6 godina bio je 170kn sad kolko sam vidio u mallu 25 eura nije baš "najpametniji" ali služi svrsi,preko žice je na svim uređajima brzina 960/560,nema laga pucanja veze,kod mene za sad treći mjesec je u tjeku izgleda da promjena ip adrese ide u intervalima 1 puta mjesečno ,bio sam u zadnjih 5 godina na t-comu ,na a1 preko ht infre na istim brzinama(1/500) sada na telemachu ,ovo je daleko najbolji router koji operateri nude.

"edit: da, napokon im je vidljivo da su čavle available preko rune-a. pred par mjeseci jos uvjek im je pokazivalo da nije."

tako ti je kod svih operatera očito termin spalanja ovisi o odlukama odozgora kad će to biti je tajna i unutar firme,
recimo kod prijatelja na t-comu kad se informirao rečeno mu je za tri mjeseca nakon 15 dana jebio dostupan,a na a1 nedostupan pa drugi dan ,
telefonska ponuda za ugovor znaći dostupan,problem je da baš nijedan operater dostupnost na veliko više ne reklamira,ako se neinformiraš -neznaš

-

Zadnje izmijenjeno od: skalar. 11.09.2024. u 15:04.
Staro 13.09.2024., 13:03   #966
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

prodajna predstavnica telemacha, 12 mjeseci za 1 euro preko nje i plačaju izlazninu iz postoječih ugovora

broj moba:
Ivana perić
0953660499

-

Zadnje izmijenjeno od: skalar. 13.09.2024. u 14:02.
Staro 13.09.2024., 13:54   #967
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Meni se cini da svi ti br predstavnika sto ih stavljamu tu na forum su ili jednokratni ili imaju rok trajanja jer meni se na taj br nitko ne javlja. Doduse ovaj zvoni za razliku od onog drugoga sto se vrti po forumu koji odma ispadne kad se nazove.
Staro 13.09.2024., 14:01   #968
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova
Meni se cini da svi ti br predstavnika sto ih stavljamu tu na forum su ili jednokratni ili imaju rok trajanja jer meni se na taj br nitko ne javlja. Doduse ovaj zvoni za razliku od onog drugoga sto se vrti po forumu koji odma ispadne kad se nazove.
zvala me je 10min prije nego što sam objavio,a ovaj daniel prije više ne radi tamo.

whats app poruka od nje:

-

Zadnje izmijenjeno od: skalar. 13.09.2024. u 14:09.
Staro 13.09.2024., 14:23   #969
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

dobio.
23e mjesecno, prvih 9mj 1e. net+tel
zahvaljujem

edit:
krivo gore, ako je preko rune optike, onda samo 2mj 1e. nacrtas im, skiciras, kazes da zoves za preko rune-a i opet te ne kuze nis.

Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 13.09.2024. u 14:40.
Staro 14.09.2024., 08:56   #970
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova
dobio.
23e mjesecno, prvih 9mj 1e. net+tel
zahvaljujem

edit:
krivo gore, ako je preko rune optike, onda samo 2mj 1e. nacrtas im, skiciras, kazes da zoves za preko rune-a i opet te ne kuze nis.
istina nisu baš oličenje inteligencije,nazvala me da mi kaže da su dostupni u ulazu i dali sam zainteresiran,i onda sam joj 10 minuta morao objašnjavati da sam već na njihovoj optici 3 mjeseca,pa onda sljedećih 5 minuta da mi pošalje njen broj za kontakt na sms jer eto nisam imao pri ruci ništa za pisat,jer broj s kojeg me zvala nije isti,bit će da je ujutro zaposlenik telemacha ,popodne prodajni predstavnik.

-

Staro 14.09.2024., 17:24   #971
Exy
Premium
Moj komp

Exy's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Shuky Pregled postova
Rekli mi u Telemach, da mogu dobiti preko T-com/A1 optike samo 1/0.5Gbps ali samo komplet sa Tv-om i telefonom, no ako ce se ikada provesti njihova optika onda mogu i 2/2..
Ima li tko predlozak dokumenta za potpis svih stanara da sa kojim se slazu da im Telemach uvede optiku?
Malešnica(kod Lucijanke) Jel blizu tamo negdje original telemach optika?

Čuj ovo, samo 1 Gbps
Znači li ovo da ako imam recimo trenutno Iskon optiku da prilikom prelaska na Telemach ništa ne treba bušiti po zgradi, stanu i sl.?
Exy je offline   Reply With Quote
Staro 14.09.2024., 19:50   #972
Shuky
Premium

Shuky's Avatar

da, kao T-com im uvjetuje brzinu u router, jer sve ide preko njihove infra..

Staro 15.09.2024., 08:35   #973
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Jučer bio u telemachu i ponudili mi na trio paket 12mj. A ovaj ispod tog paket 6mj za 1 euro.
Thermaltake je offline   Reply With Quote
Staro 15.09.2024., 11:31   #974
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

upravo zvao za susjedu full paket(to je ovaj jeftiniji) i premium preko nje,12 mjeseci 1euro,plus vračaju izlazninu iz prijevremenog izlaza iz ugovora sa drugim operaterima u spar bonovima.

Citiraj:
Autor Exy Pregled postova
Čuj ovo, samo 1 Gbps
Znači li ovo da ako imam recimo trenutno Iskon optiku da prilikom prelaska na Telemach ništa ne treba bušiti po zgradi, stanu i sl.?
ako ti je optičkanit u stanu,nemjenja se ništa,dobiješ t-comov ont ,i router od operatera na kojeg prelaziš,jedino što ako se pojavi problem,
a problemi prvih par dana su normalni dok se sve nepodesi,rešavanje traje par dana duže,jer se rešavaju na t-com centrali, a prijaviti moraš operateru
na kojeg prelaziš u tvom slućaju telemach,ja sam tako bio na a1,problemi nisu takvi da nemaš ništa,nego zna dolaziti do pucanja,lagova i slično.
ali to se rješava u roku od 10 dana ,i do kraja ugovora nisam imao jedan poziv prema tehničkoj podršci.u mom slučaju t-com je pustio preslab signal,
a međuoperaterska komunikacija je sve samo ne brza.

p.s,ako je optičkanit u stanu nikada se nemjenja kod prelaza na drugog operatera,ako je optika od drugog operatera u zgradi prešteka kabel u hodniku iz kutije u kutiju,
uđe u stan izmjeri signal priključi njihov router i gotovo,pametno bi bilo da napraviš seed test,dok je u stanu i to je sve zajedno traje 10 minuta,tolko je u stanu,
preko t-com infre ni 5 minuta.

-

Zadnje izmijenjeno od: skalar. 15.09.2024. u 12:58.
Staro 15.09.2024., 13:42   #975
Shuky
Premium

Shuky's Avatar

Citiraj:
upravo zvao za susjedu full paket(to je ovaj jeftiniji) i premium preko nje,12 mjeseci 1euro,plus vračaju izlazninu iz prijevremenog izlaza iz ugovora sa drugim operaterima u spar bonovima.

ako ti je optičkanit u stanu,nemjenja se ništa,dobiješ t-comov ont ,i router od operatera na kojeg prelaziš,jedino što ako se pojavi problem,
a problemi prvih par dana su normalni dok se sve nepodesi,rešavanje traje par dana duže,jer se rešavaju na t-com centrali, a prijaviti moraš operateru
na kojeg prelaziš u tvom slućaju telemach,ja sam tako bio na a1,problemi nisu takvi da nemaš ništa,nego zna dolaziti do pucanja,lagova i slično.
ali to se rješava u roku od 10 dana ,i do kraja ugovora nisam imao jedan poziv prema tehničkoj podršci.u mom slučaju t-com je pustio preslab signal,
a međuoperaterska komunikacija je sve samo ne brza.

p.s,ako je optičkanit u stanu nikada se nemjenja kod prelaza na drugog operatera,ako je optika od drugog operatera u zgradi prešteka kabel u hodniku iz kutije u kutiju,
uđe u stan izmjeri signal priključi njihov router i gotovo,pametno bi bilo da napraviš seed test,dok je u stanu i to je sve zajedno traje 10 minuta,tolko je u stanu,
preko t-com infre ni 5 minuta.

imam A1 i T-com optiku u zgradu, i lijepom i kazu iz Telemacha- u tom slucaju je max sto nude trio 1G/0,5G .... nece nista drugo preko tudje optike nuditi, jer koa A1 i T-xom ih ogranicavaju

Staro 15.09.2024., 17:17   #976
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Koji router dolazi na kraju sa 2Gbps brzinom i jel ima mesh ? Kakav je po stabilnosti i jel ima kakvih mušica me zanima.
Staro 16.09.2024., 09:21   #977
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Citiraj:
Autor Thermaltake Pregled postova
Koji router dolazi na kraju sa 2Gbps brzinom i jel ima mesh ? Kakav je po stabilnosti i jel ima kakvih mušica me zanima.
mogu ti reći za 1/500 premium paket,router je nokia G-2426G-B wi-fi 6 router,
osim početnih problema sa gušenjem,razlog je bio loša intalacija kabla od ormara vani,preko ormarića, do kutije na katu(oko 50 m optičkog kabla koji je nakraju bačen) problem su riješili isti dan po prijavi.
u zadnje 3 godine bio sam na t-ht,a1 preko ht infre i sada na telemachu,sve na 1/500,telemachov roter je klasama bolji od onog što konkurencija nudi,prvi puta u zadnjih 10 godina da je nepotrebno kupovat svoj router,
sad 2,5 mjeseca veza nije nijednom pukla laga nikada,razlog je pretpostavljam nezaključanost routera u toj mjeri kao što je kod konkurencije,znaći sve stabilno radi brzina je čak zeru viša nego kod konkurencije 960/560 naspram 950/540,
brzina wi-fi-a 900/560 na nekim kanalima dobijem i 940/560, ali ti kanali nepašu za sve uređaje pa sam zadovoljan i sa 900/560.
android boxevi (2 televizora) rade preko wifi-a bez pucanja veze ,buferiranja,programi se mjenjaju trenutno,bolje nego na reciverima t-coma i a1,za sad sam sa svime prezadovoljan,sve što je dogovoreno ispunjeno je.

-

Staro 16.09.2024., 14:56   #978
Shuky
Premium

Shuky's Avatar

eto:

potpuno genericki email..

"Poštovani,

odrađenom provjerom sa nadležnim odjelom je utvrđeno kako je plan instalacije optičke niti na Vašoj adresi tijekom 2025. godine.

Vaš kontakt broj smo proslijedili odjelu prodaje te će Vas kolege kontaktirati kada usluga bude dostupna. Također, za ulaz u zgradu će nam trebati potpisana suglasnost od strane predstavnika stanara. Istu će na potpis predati kolega s odjela prodaje kada optika bude dostupna.

Željeli bismo istaknuti kako brinemo o svojim korisnicima i sustavno radimo na unapređenju kvalitete usluga.
Ukoliko se pojave dodatne nedoumice ili upiti, slobodno nam se obratite.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Srdačan pozdrav,
Vaš Telemach"

Staro 16.09.2024., 18:54   #979
d0X
Kostolomac
Moj komp

d0X's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Baš danas preko webchata napokon dogovorio TRIO Full paket za 12mj 1EUR/mj nekoliko mjeseci nakon što su postavili ormarić u zgradu. Naveo sam i da želim 2426 Nokia router. Baš me zanima koliko će im trebati za puštanje u pogon.
Staro 16.09.2024., 19:33   #980
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Citiraj:
mogu ti reći za 1/500 premium paket,router je nokia G-2426G-B wi-fi 6 router,
osim početnih problema sa gušenjem,razlog je bio loša intalacija kabla od ormara vani,preko ormarića, do kutije na katu(oko 50 m optičkog kabla koji je nakraju bačen) problem su riješili isti dan po prijavi.
u zadnje 3 godine bio sam na t-ht,a1 preko ht infre i sada na telemachu,sve na 1/500,telemachov roter je klasama bolji od onog što konkurencija nudi,prvi puta u zadnjih 10 godina da je nepotrebno kupovat svoj router,
sad 2,5 mjeseca veza nije nijednom pukla laga nikada,razlog je pretpostavljam nezaključanost routera u toj mjeri kao što je kod konkurencije,znaći sve stabilno radi brzina je čak zeru viša nego kod konkurencije 960/560 naspram 950/540,
brzina wi-fi-a 900/560 na nekim kanalima dobijem i 940/560, ali ti kanali nepašu za sve uređaje pa sam zadovoljan i sa 900/560.
android boxevi (2 televizora) rade preko wifi-a bez pucanja veze ,buferiranja,programi se mjenjaju trenutno,bolje nego na reciverima t-coma i a1,za sad sam sa svime prezadovoljan,sve što je dogovoreno ispunjeno je.
Tnx na info.

Vidio sam već u prijašnjim postovima za 1gbps, zanima me baš za 2gbps jer planiram uzet. I kolko portova i kolka je brzina na svakom.

I još me zanima jer sam davno to radio, koja je procedura prelaska sad sam na a1 bez ugovora, ali priključak doma glasi na jednog od ukućana pa me zanima sad bi recimo da telemach glasi na mene, da li samo onda dođem u telemach prijavim novi priključak i oni to automatski odjave ili koja je procedura ? I da li moram telefonsku liniju prebacivat tj. poslat zahtjev da mi ostave isti broj ili i to ide nekim automatizmom. Znam da su mi nazad u dane kada sam prelazio sa amisa na a1 uzeli broj i nisu htjeli dat nazad dok nisam dva puta poslao mail da ću ih tužit pa su mi ga pustili ipak i dobio sam nazad stari broj.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 16.09.2024. u 19:42.
Staro 17.09.2024., 08:20   #981
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Citiraj:
Tnx na info.

I još me zanima jer sam davno to radio, koja je procedura prelaska sad sam na a1 bez ugovora, ali priključak doma glasi na jednog od ukućana pa me zanima sad bi recimo da telemach glasi na mene, da li samo onda dođem u telemach prijavim novi priključak i oni to automatski odjave ili koja je procedura ? I da li moram telefonsku liniju prebacivat tj. poslat zahtjev da mi ostave isti broj ili i to ide nekim automatizmom. Znam da su mi nazad u dane kada sam prelazio sa amisa na a1 uzeli broj i nisu htjeli dat nazad dok nisam dva puta poslao mail da ću ih tužit pa su mi ga pustili ipak i dobio sam nazad stari broj.
nazovi ovaj broj od ženske poslje dogovora ti stiže ugovor i punomoć za prenos broja (makar nemao telefon,linije su vezane na broj tel.) da to oni odrade umjesto tebe(bez toga bi morao sam to odraditi,
što bi bila velika nepotrebna gnjavaža),i otprilike za 7-10 dana ,sljedi uključenje,ako postoji optička nit u stanu koriste nju,samo je na hodniku prespajaju iz kutije u kutiju,u stanu su nekih 5 minuta,
vanjsko spajanje kutije sa ormaričom ti traje oko 30 minuta ako nisu provedeni kablovi od ormarića do kutije,ako jesu niti 10 minuta cjeli postupak,nered ne rade odnosno sve uredno počiste iza sebe,
jedino što trebaš paziti nakon uključenja da i najsitniju nepravilnost kašnjenje, pucanje veza,gušenje odmah prijaviš ,gušenje vidiš u routeru,a vide i oni na centrali.i to jako brzo rješavaju

gušenje vidiš u routeru pod Optics Module Status---Rx Optics Signal Level at 1490 nm (ONT ANI-ONT-Side Optical Measurements):-22.84 dBm

,ta brojka nesmije biti iznad 26 dBm jer varira do 4 dBm u korištenju ,a iznad 30 dBm dolazi do pucanja veze,početna podešavanja sam imao na sva tri operatera,
tako da je to izgleda normalno na optici,najbrže je bilo riješeno na telemachu isti dan po prijavi(uzrok loše izvedeno vanjsko spajanje od ormarića do kutija na katu)
,t-comu je trajalo 5 dana(pušten preslab signal),na a1 preko ht infre. (pušten preslab signal)10 dana najviše zbog slabe komunikacije među operaterima
,kod sva tri operatera ti mora izići baš njihov tehničar i izvršiti mjerenje,ali kad se jednom podesilo tehničkih problema nije bilo ni na jednom operateru cjelo trajanje ugovora

-

Zadnje izmijenjeno od: skalar. 17.09.2024. u 09:03.
Staro 17.09.2024., 09:43   #982
the chosen one
Premium
Moj komp

the chosen one's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Tnx na info.

Vidio sam već u prijašnjim postovima za 1gbps, zanima me baš za 2gbps jer planiram uzet. I kolko portova i kolka je brzina na svakom.

Par postova ranije sam napisao koji sve routeri su u opticaju kod Telemacha LINK. Za pretpostaviti je da ćeš dobit Nokia XS-2426G-B pošto jedini taj ima 2.5Gbit port, na ostalima operater ne bi mogao isporučiti zagarantiranu brzinu...
the chosen one je offline   Reply With Quote
Staro 17.09.2024., 12:14   #983
tutom
Registered User

Datum registracije: May 2014
Lijepo molim info ako tko ima informaciju za koju najnizu cijenu se može dobiti Duo paket ( net+ telefon) ili trio paket (start) na veleprodajnoj infrastrukturi (HT)? Nisam na posebnom području?

Sent from my M2101K6G using Tapatalk

Zadnje izmijenjeno od: tutom. 17.09.2024. u 12:33.
tutom je offline   Reply With Quote
Staro 18.09.2024., 10:45   #984
Marko :)
Registered User

Datum registracije: Feb 2016
Citiraj:
Autor tutom Pregled postova
Lijepo molim info ako tko ima informaciju za koju najnizu cijenu se može dobiti Duo paket ( net+ telefon) ili trio paket (start) na veleprodajnoj infrastrukturi (HT)? Nisam na posebnom području?

Cjenik ti je na webu. Telemach ti ne daje popust u smislu određene cijene na dvije godine nego ti daju popust u smislu usluge za 1€ na 6 ili 12 mjeseci, ovisno o tome kako se dogovoriš s prodajnim predstavnikom.

Pročešljaj i cjenik, u njemu imaš svakakve ponude.

https://cdn.telemach.hr/public/uploa...kih_usluga.pdf
Marko :) je offline   Reply With Quote
Staro 18.09.2024., 10:49   #985
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Citiraj:
Autor the chosen one Pregled postova
Par postova ranije sam napisao koji sve routeri su u opticaju kod Telemacha LINK. Za pretpostaviti je da ćeš dobit Nokia XS-2426G-B pošto jedini taj ima 2.5Gbit port, na ostalima operater ne bi mogao isporučiti zagarantiranu brzinu...
Znači samo jedan port je 2.5gbps, onda je obavezno switch ili svoj router neki sa 2,5/10gbps portovima imat da mogu i druge kompove povezat da imaju 2gbps link jer ovako nema smisla.
Staro 18.09.2024., 10:56   #986
Shuky
Premium

Shuky's Avatar

jel, ima itko tko ugovorenu(i koju te za koliko) uslugu preko A1 ili T-com optike..? thnx the sa kojim routerom?

Staro 18.09.2024., 14:55   #987
the chosen one
Premium
Moj komp

the chosen one's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Znači samo jedan port je 2.5gbps, onda je obavezno switch ili svoj router neki sa 2,5/10gbps portovima imat da mogu i druge kompove povezat da imaju 2gbps link jer ovako nema smisla.
Yeep, po speckama na net-u kaj sam vidio nažalost samo je 1 port multi-gig.
A i kod A1 je tako, tak da kakgot okrenuo - switch dodatni ti ne gine ili neki bolji router ako sve ide u bridge ;/
the chosen one je offline   Reply With Quote
Staro 18.09.2024., 15:23   #988
tutom
Registered User

Citiraj:
Autor Marko :) Pregled postova
Cjenik ti je na webu. Telemach ti ne daje popust u smislu određene cijene na dvije godine nego ti daju popust u smislu usluge za 1€ na 6 ili 12 mjeseci, ovisno o tome kako se dogovoriš s prodajnim predstavnikom.

Pročešljaj i cjenik, u njemu imaš svakakve ponude.

https://cdn.telemach.hr/public/uploa...kih_usluga.pdf
Hvala. Probao vidjeti putem Chata...2 mjeseca za 1 eur, ostatak 25,90.. internet i telefon..
Ima tko kakav broj od predstavnika za Krap. Zagorsku?

Staro 19.09.2024., 15:41   #989
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Citiraj:
Autor tutom Pregled postova
Hvala. Probao vidjeti putem Chata...2 mjeseca za 1 eur, ostatak 25,90.. internet i telefon..
Ima tko kakav broj od predstavnika za Krap. Zagorsku?

Ivana Perić
0953660499

ona ti može složiti ugovor za područje cijele hrvatske,
preko nje možeš dobiti koji mjesec više za 1 euro nego preko web chata
i povrat izlaznine ,jedino malo upornosti pri zvanju izgleda da je jedan dio dana
zaposlenik telemacha ,a drugi prodajni predstavnik.

-

Staro 19.09.2024., 19:31   #990
tutom
Registered User

Hvala! Probat ću zvati

Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja