|
![]() |
#241 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
https://ffa.hr/vijesti/potvrdeno-je-...iablo-4/86726/ "Zatvorena beta kreće u petak 17. 3. u 17 sati, završava u ponedjeljak 20. 3. u 20 sati, a preuzimanje će se omogućiti od srijede 15. 3. u 17 sati. Igrači na PC-ju klijent mogu preuzeti s Battle.neta, a konzolaši moraju pretražiti “Diablo IV Open Beta” na Xbox i PlayStation Storeu. Vikend poslije zakazana je otvorena beta za apsolutno sve igrače. Kreće u petak 24. 3. u 17 sati, završava u ponedjeljak 27. 3. u 20 sati, a preload će biti omogućen u srijedu 22. 3. u 17 sati. Zatvorena i otvorena beta pred igrače će staviti Prologue i prvi Act s prvom zonom, maksimalni level ograničit će na 25, a dostupno će biti 5 klasa." |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
imam isti problem, uvijek kupim diabla naslijepo i uvijek završim čekajući s magarećim ušima.. sad me kikalo sa servera i laganih 104 minute čekanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
I, dojmovi? Nije da sam baš na dupe pao od oduševljena...
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Također sam uletio ko budala u kredit i uzeo pre-order. Nisam si mogao pomoći, što god bilo, ali diablo će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu. Prvo probao u petak oko 18h, nema šanse da upadnem. Reko - jebiga, nema veze. Probao kasnije, oko 20h i upao bez problema, igrao par sati kroz vikend, nikakvih problema. Tu i tamo koji pop-up teksture, ali sve u svemu, zadovoljan sam. Malo mi je voice-acting čudan. Ne znam zašto uvijek moraju uzeti voice-actore koji kao da su faking Rusi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Kratki osvrt: tldr: 6,5/10 dojam da je igra mix d2 (slow pace) + d3 (itemizacija) + POE ("skill tree") + Wolcen (combat) + - atmosfera (grafika + glazba + efekti) + priča - slow pace (za razliku od POE) - jako puno sadržaja (za jedan act koji smo imali prilike vidjeti) - neki fightovi mogu biti prilično izazovni (barem u početku) - - itemizacija - balans (lvlanje barba je bio čisti mazohizam naspram recimo sorca) - skill tree - kod nekih skilova nema smislati dizati lvl (recimo s 1 na 3) jer su razlike u lvlima minorne, premali skill tree... - slojevitost igre - u usoredbi s POE, Diablo IV se čini ko plitki potok (iako postoji "skill" tree, nema, barem za sad, kombinacije klasa tj. predodređeni su skilovi za svaku klasu, tipovi oružja definiraju i koji se skilovi mogu koristiti, sistem craftanja i sl.) - skupljanje raznih pizdarija za craftanje (onoga tko je odlučio da u D IV treba skupljati razne bobice po grmovima da bi mogli neke stvari craftati treba "posebno" nagraditi) - previše priče s NPC i cut scena i ponekad back and forth sadržaja (idi napravi - jesi napravio, aha nisi, vrati se pa napravi - evo me, jesam) - mob density je premali za sada, tj. ima dosta praznog hoda Ukupni dojam je uglavnom ipak pozitivan ali nisam imao nikakva očekivanja pa je možda i zbog toga... Je li bilo zabavno, bilo je većinu vremena. Zadnje izmijenjeno od: S3arch1ng. 20.03.2023. u 11:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ne kužim one koji ovo uspoređuju sa poe. To nije takva vrsta igre. Jel i dvojku uspoređujete s poe? Igrao na Ps5 i jedva čekam da izađe igra. Ono što je najbitnije je da nije kao trojka. Po meni odličan nastavak Diablo sage Poslano sa mog SM-A536B koristeći Tapatalk
![]() |
#258 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Normalno da očekujem takve usporedbe upravo zato jer ne očekujem potpunu kopiju prethodnih verzija serijala. Svaka od igara iz žanra ima nešto čime se izdvaja od ostatka i rado bih da su najbolji od tih aspekata implementirani u najnovijem izdanju diabla. Za razliku od nepoduprte tvrdnje bar se može dobiti nekakav osjećaj za ono što se preporučuje kad se navede usporedba s konkurencijom. Dapače, trojka je imala puno dobrih strana.
![]() |
#259 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Meni je trojka odlična, samo u prošlu, 27. sezonu utukao sam oko 450 sati! \o/\o/\o/
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Premium
|
Pa te dvije igre danas praktički definiraju žanr (ili ako baš hoćeš, mix žanrova). Jedna je imala utjecaj na drugu i obrnuto... Meni je to usporedivo, točno s ovim razlogom kojega De5tr0yer spominje... Ne tražim da jedno bude kopija drugoga... Hoću li igrati? Sigurno, i bit će mi zabavno neko vrijeme (kao što je bila i ova beta) i to je najvažnije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
ja sam barbarian forever spika, samo barbara volim i igram od D1, i sad sam ga odigro do 25 međutim otišo sam odigrat i sorcu, nevjerojatno je kolko sorca topi sve lakoćom, jedno 3-4x je jača od barbara
![]() Zadnje izmijenjeno od: mamutarka. 20.03.2023. u 22:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Premium
|
Točno to je i moje iskustvo... Našao neki 100+ wand lvl 8 i frozen orb i sve pada u jednom do dva orba (osim naravno elita...) dok sam s barbom morao mlatarat okolo ko sumanut i isprobavati različite kombinacije skilova... Al tome služi beta, nadam se da će ispravit taj disbalans... |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Sve to stoji ali je Poe fast paced igra dok je D4 više kao D2 i to je meni ok.Nadam se da će riješit dungeone i cellare jer su svi isti. Poslano sa mog SM-A536B koristeći Tapatalk
![]() |
#264 |
Premium
|
Točno sam to i napisao u osvrtu (pod pozitivne strane sam stavio slow paced za razliku od POE - postao mi je prebrz i previše layera i contenta). Slažem se za dungeone i cellare... |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Kopalo me pa sam uzeo taman pred betu - i onda za vikend imao toliko posla da sam stigao igrati cca tri sata ![]() (čekanje na upad ne računam, to je bilo baš lijepo .. iako očekivano, faking Blizzard) Nije mi loše što sam uspio vidjeti, sve u svemu, i nemam zasad nekih većih zamjerki jer nisam pošteno zagrizao - dovoljno tek za neke rane početne dojmove, i daleko od konkretnog zaključka. Iritira me trpanje MMO šema (hrpa drugih igrača koji trčkaraju okolo, onaj action wheel s gestama.. skupljanje bobica da ne spominjem), te neke sitnice tipa nemogućnost sakrivanja običnih itema itd. Ipak, opcija označavanja skupljenog kao smeće i prodaje jednim klikom je vrlo korisna, pa bar nešto. Sviđa mi se što je podržan UW prikaz, i općenito igra sasvim lijepo izgleda uz pristojno izvođenje na mojoj sad već prastaroj 1080. Igrat će se itekako preko ljeta ![]() a veselim se vikendu glede malo temeljitijeg dojma.
![]() |
#269 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
![]() |
#270 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2020
|
Čini se da necu uzimati - https://www.guru3d.com/news-story/di...d-failure.html |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|