|
![]() |
#362 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2017
|
Jel to sada svi imaju 600 gb prometa po max brzini na Gigabox+ tarifi, jel više nema Gigabox tarife nego je sada Gigabox+, bez obzira imao 4g ili 5g signal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Routera nemaju više ZTE MC801a, trenutno uz tu uslugu se može uzeti samo Žaomi 5G router koji radi normalno i na 4G |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Neki dan sam kupio ZTE MC801a 5G u slobodnoj prodaji i išao u HT po karticu. Tražio sam karticu za Gigabox+ jer ima više GB, oni mi dali Unlimited tarifu. Ne znam jel to svima daju ili su pogriješili?Uzeo sam bez ugovorne obaveze, pa mogu ići zamijeniti.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Registered User
Datum registracije: May 2021
|
Pa ako su ti GB bitni kaj nije bolje uzeti tcom unlimited za turiste prvih 10 dana 75kn nakon toga svakih 10 dana 60kn pa imaš flat promet ili Savršenu+ od A1 koja je isto flat a jedna i druga opcija su jeftinije od Gigaboxa+. |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Registered User
|
Koja je to Unlimited tarifa? Jel to ona turistička što se produžava obnavlja svakih 10 dana ili još ima neka.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Registered User
|
Da,turistička.Koja smo mi zemlja cirkus, najjeftinija mobilna flat tarifa je zamišljena za siromašne turiste koji dolaze u super skupu i bogatu Hrvatsku pa je čak i svim hrvatima najpovoljnije biti turist u vlastitoj zemlji. Zadnje izmijenjeno od: JohnKonj. 08.12.2023. u 22:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Znači prvi mjesec bi me ispalo 25.92 eura A svaki idući 23.88 eura Ovo bi me čak ispalo bolje od Savršene+ tarife jer doma uvijek postižem veći i bolji signal putem HT-a. S time da bih uzeo A1 TV pa mislim da ću ostati pri Savršenoj+... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Registered User
|
I jel se na kraju na toj savršenoj mora slati sms nakon određene potrošnje GB ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Poludrago kamenje
Datum registracije: Apr 2023
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
A čuj.. Za sada mi je tih 200 GB dovoljno, nisam neki korisnik koji radi veliki mjesečni promet. A kad sam već tu, kako da dobijem tu "turističku" SIM karticu? Samo odem u centar i tražim ili se naručuje preko weba? |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Registered User
|
Ja sam je uzimao zadnje dvije sezone na kiosku od Tiska,dobro je da ti je 200GB dovoljno ali ti je Gigabox+ skuplji od te dvije varijante. |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2020
|
Gdje se vidi stanje potrošnje dodatnih 100GB koje se mogu uzeti? I s kojeg računa se to naplaćuje? Uzeo sam, a nije mi ništa skinuto s kartice niti vidim dodatne gige. |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Isprobao sam danas gigabox. Poslali su mi Xiaomi PRO PCE(ksper) 5G router. Dakle, stanje HT mreže na jugu Istre je očajno. Stavio sam uređaj na prozor i izgleda da je bio u stanju spojiti se na onu novu baznu stanicu cca 2km od mene, SNR je bio negativan i konekcija je bila takva da sam u deset pokušaja uspio da puta otvoriti speedtest.net ali mjerenje nije uspjelo niti krenuti. Na kraju sam otvorio prozor i stavio uređaj na krović ispred, i onda sam dobio cca 15mbps. Stvarno očajno.
![]() |
#378 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
di južna istra? ustvari ajde javi na pm pa ti možda mogu asistirati (neovisno o 5g)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Da, i kod mene je UI od Xiaomi-a poprilicno... trom. Ali sve radi bez problema. Wi-Fi signal je odlican po stanu, brzina Interneta je isto super.
![]() |
#384 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2013
|
Upit u vezi eventualnog povrata ukoliko netko zna odgovor: da li vrijedi povrat u roku 14 dana kada se usluga (tocnije Gigabox+) ugovara osobno u poslovnici (plus mi je što se odmah može preuzeti paket i modem) ili taj rok vrijedi samo za online narudžbu? Poslano sa mog ALI-NX1 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#387 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2015
|
Pozdrav ekipa, naime preselio sam se na lokaciju gdje optika nije podržana, planiram uzeti T-Mobile Gigabox+, trenutno u ponudi je max, neograničena brzina do 1500mbit/s. Zanima me da li se isplati za gaming, kakva je latencija inače, znam da ovisi o lokaciji itd, samo me zanima koliko je ovo pouzdano i da li se isplati uzeti za 31EUR mjesečno, I je li to najbolja ponuda pored optike? . |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2017
|
Citiraj:
Ako ti paše ostavi, ako ne vrati unutar 14 dana. Imam mobilni net od kada postoji i nemam problema, pogotovo na 5g. Lokacija je glavni čimbenik. Zadnje izmijenjeno od: axo. 11.02.2025. u 13:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|