|
![]() |
#5191 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Thx Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5193 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5194 | |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5195 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ukoliko netko negdje kod nas (kupujem na firmu) vidi akciju za min. 10 Tb externe diskove, bio bih zahvalan da mi to javi na PM. Uvjet je da nisu WD.
![]() |
#5196 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5197 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() |
#5200 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2016
|
Citiraj:
Nisam kupovao na Aliju od pred-korona perioda, pa bih htio pitati/mrvicu zaspamati temu: a) Dali su vremena isporuke vracena u normalu (par tjedana) ili se i dalje ceka jako dugo na naraudzbu? b) Otkako je uveden porez 1.7.'21 - Placam li sto dodatno na istaknutu cijenu i ima li zajebancije s nasom carinom/postom prilikom preuzimanja? Ili ako pise ispod cijene 'VAT included' je to to i nema nikakvih dodatnih zajebancija prilikom preuzimanja? c) konkretno za ovu ponudu iz posta, ja ne uspijevam vidjeti/naci gdje se po toj cijeni uzma sva 3 artikla.. kada sam ih ubacio u kosaricu cijena je dupla od navedene ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5201 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
b) od prošle godine naručio 50+ itema, samo sam dva puta platio nekih 20ak kn za neke troškove, nemam pojma koje c) mora se ići preko appa, skrolaj malo dolje, nađi pick 3 & save i tamo biraš tri stvari |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5202 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Prije se moglo bez business accounta, sad vise ne. Moras biti i u sustavu pdv-a. Sve kupljeno na amazonu i u eu trgovinama kupujes u startu bez poreza, a kada uzimas kod nas moras traziti povrat pdv-a (ako se nesto nije promjenilo).
![]() |
![]() |
#5204 | |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
Ovo je super deal. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5205 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
![]() |
#5206 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5207 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
a) čeka se i duže od 20 dana u 7/10 slučjaeva b) imao sam samo jednu nadoplatu (pisao o tome u temi nedavno) c) ne znam - ja nikad ne naručujem preko app nego W10 i weba
![]() |
![]() |
#5208 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Citiraj:
Divim se svakome tko ima hrabrosti kupiti punjač za 3 dolara, jer jedino za što je taj dobar je izazivanje požara ![]()
![]() |
![]() |
#5209 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Kao pomoć drugima se riješe svojte....
![]() |
#5210 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
Daj nemojte kupovati stvari od dolara... Možda ima iznimka koja ali brate to je sranje..pogotovo ovi punjaci...ili bilo šta ima veze sa strujom...ne vrijedi riskirati život Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino Poslano sa mog SM-G991B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#5212 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Odi u app, scroll dolje, nađeš kategoriju "3 for US5,99", klikneš na to. Otvori ti se lista sa stvarima. Odabereš 3 svoja "pick", i otvori ti se checkout. Primjer moje narudžbe https://imgur.com/a/vZS49rI |
![]() |
![]() |
![]() |
#5213 | |
Amiga fanboy
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Hvala na linku. Uzeo prošle godine isto na black friday i taman mi isticala pretplata. Prema ponudi iz programa koju mi je ponudio koštalo bi me 25 eura a ovako me izašlo 11,73 eura. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5214 | |
OP
Datum registracije: Feb 2013
|
Citiraj:
Osim toga cijena je i dalje bez popusta, kada sam na artiklu? edit: došao sam do checkout-a i onda crash ![]() edit2: pala im stranica, GG edit3: da, i ja sam došao do košarice te je navodno rasprodano Zadnje izmijenjeno od: trebampomoc. 25.11.2022. u 01:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5216 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2020
|
Sto se cudite, imali su valjda 2 komada samo za reklamu i to je to. Interesira me ovi sto ce ici osobno kupiti da li ce naci bar koji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5217 |
OP
Datum registracije: Feb 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5219 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2020
|
HgSpot je doslovno sve stereotipe prosao sa ovom akcijom. Vecina proizvoda na fiktivnim popustima, akcija ide direktno sa odbrojavanja na "prodano" i srusila im se stranica. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|