|
![]() |
#31471 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Tu ništa ne valja ![]() Ne valja woke, ne valja kad nije woke. Ne valja ako je Marvel/Disney, ne valja ni ako je DC/WB Ne valja ako je prekomplicirano za shvatiti, ne valja ni ako je prejednostavno Ako ima previše žena u glavnim ulogama, ne valja. Ne valja ni ako ih nema Ako imaju zelenu boju kose i veganke su, tad pogotovo ne valja ![]() Iz trailera vidim da baca na The Jetsons i to mi je fora ![]() Pogledao sam Bikeriders ovih dana https://www.imdb.com/title/tt21454134/ Tom Hardy i Austin Butler misle da su Dennis Hopper, Peter Fonda i Jack Nicholson. Nije kao Easy Rider, ali solidan bajkerski flm 7/10
![]() |
![]() |
#31473 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
Kad nešto ne valja, onda ne valja. Sve ovo što si nabrojao, u pravu si. Točno je tako kako ti kažeš. Ono što nisi rekao. Kad je film smeće, smeće je. Bio on zelen, DC, wester, wok (kao posuda)... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#31474 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31475 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pogledao novi trailer za Jurrasic World. Ne razumijem zašto pushaju taj CGI/AI toliko, sve je gore. 0:52 videa, užasno kak izgleda taj AI. EDIT: Kak postaviti YT video a da radi ovdje na forum kao thumbnail? |
![]() |
![]() |
![]() |
#31476 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
To je "trailer" iz kućne radinosti. ![]()
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#31478 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() edit: dugo mi tab otvoren bio pa kasnim share -> embed
![]() |
![]() |
#31479 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Milju subscribera i dvije hiljade i nesto videa. Ne znam za koji k sam isao u skolu kad sam mogao stancati AI sadrzaj i zivjeti od klikova. Nisam jednom nasjeo na takav AI account, yuck! Kad bi se takvi accounti mogli nekako filtrirati
![]() |
![]() |
#31484 |
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
Erin Brockovich - https://www.imdb.com/title/tt0195685/ Ocjena potpuno opravdana. Gluma odlicna, radnja po istinitom dogadaju. Odlican za laganu filmsku vecer |
![]() |
![]() |
![]() |
#31485 |
Premium
Datum registracije: Nov 2012
|
Vivarium (2019) ocekivao sam da ce biti jako glupavo dosadan, pa onda valjda zbog toga nije bio prejako. Potaknuo me na razmisljanje o zivotu, a to bas i nije dobra ideja. Foxes (2011) vjerojatno bi bio zaboravljen da nije slican vivariumu, podsjeca me na najezdu lisica koja je bila u to vrijeme. Platform (2019) isto me potaknuo na razmisljanja o zivotu, mracniji od vivariuma. Žpu moj mali... Downsizing (2017) inace nemam zivce ni volje za ovakve filmove, kraj me podsjetio na to koliko nekad mislimo da idemo pravim putem, a ustvari samo nekud jurimo, nakon cega opet jos vise jurimo, a nakon toga jos malo jurenja nije na izmet i pritom ne zivimo, pa ne shvatimo da nam zivot prebrzo proleti, u jurnjavi. Without Name (2016) tip je nakon konzumiranja gljiva u nekakvoj sumetini odlucio porazgovarati s drvecem i demonima. Nije los. Corner Office (2022) o puknutom radoholicaru koji je jos jace puknuo, dijalog me podsjeca na neke stare romane, koje su pisali puknuti ljudi o puknutim ljudima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31487 |
Premium
Datum registracije: Nov 2012
|
Man Who Turned to Stone (1957) podsjeca na noviji dr. Sleep. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31488 |
TossACoinToYourWitcher!
Datum registracije: Oct 2005
|
The Piper (2023) palim film tek izašao u lokalnoj videoteci, nisam znao za njega prije.. mislim da haluciniram, ali nešto su htjeli reći kad su film nazvali The Piper, glavna glumica je Liz Hurley a negtivac je imena 'Pied Piper |
![]() |
![]() |
![]() |
#31489 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#31490 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2017
|