|
![]() |
#20371 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
moji starci to rade iako ne "nakon svakog gledanja" nego pred spavanje. imamo samsung tv iz 2012 koji je nedugo nakon isteka jamstva počeo palit backlight sam od sebe. funkcije tv-a ostanu ugašene i tv misli da je ugašen, ali panel svjetli. po danu višemanje, ali po noći obasjava cijelu sobu. imamo pored tv-a prekidač samo za tv ugasit ![]() i to tako najnormalnije rade zadnjih 8-9 godina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20372 | |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Penzioneri koji procitaju "savjete za ustedu energije" u 24 sata gdje pise da svaka lampica godisnje pocucla 100 eura struje Citiraj:
Isto se moze iskljuciti slika ako ces samo da zvucnici ostanu upaljeni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20373 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20375 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Ma nek se jebu, nedam se imati za budalu, u 2025. mjesec dana da ti dostave TV... Ne dolazi u obzir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20377 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20378 | |
Premium
|
Citiraj:
SD je očito postao loš, šteta ![]() Pretpostavljam da tv nemaju kod sebe na skladištu nego naručili od uvoznika za TCL i zato se vuče...Plus moraju kurirsku službu naći da ti dostave ogroman TV. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20379 |
Premium
|
Pa da, to je proces. Ali ono, 20-tak dana mi je previše čekati da dobijem barem email da je poslano. Ali pazi, na mail ne odgovaraju danima. Na mail: Otkaz narudžbe u naslovu odgovor u 15 min. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 27.01.2025. u 11:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20380 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Naravno, ali kolega je opisao postupak u kojem se tv gasi iz struje svaki put kad se....gasi. OLED mora imati svojih desetak minuta struje nakon gašenja inače se panel neće moći refreshati kako treba. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20381 |
Premium
|
Naravno, ali nije bila rijec o nekakvom Oled-u, nego je kolega pisao o gasenju LCD TV-a, pa gasenje prekidanjem napajanja nemoze stetit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20382 |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Oledi osim "malog" refresha nakon gasenja koji traje par minuta imaju i veliki refresh svakih nekoliko tisuca sati rada (mislim da je 1000). To obicno rade u gluho doba noci i traje i po sat vremena. Znam da na Sonyu se moze i rucno pokrenuti, ne znam kako je na drugim oledima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20383 |
Premium
|
Moze se i na LG-Oledima. Taj dugacki/detaljni refresh na LG-u krene odmah nakon sto kratki/svakodnevni zavrsi; ne ceka nikakvo "gluho doba noci" ko neki vampir, nego to odradi i usred bijela dana ako se steknu uvjeti. Ako se taj detaljni refresh na neki nacin prekine, TV ce ga odradit nakon sljedeceg gasenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20386 | |
Premium
|
Citiraj:
205 je široko pakiranje i 130 visoko, trebam kombi za to, a ovako, riješim dostavu i gotovo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20387 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2023
|
Trebam preporuku za maksimalno 50inchi TV, do nekih 330-350€. TV mora biti kupljen iz trgovina Links,Elipso ili Pevex. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20388 | |
Premium
|
Citiraj:
https://www.elipso.hr/audio__video/t...HISENSE-50A6N/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20391 |
Premium
|
obrisano |
![]() |
![]() |
![]() |
#20392 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Sve radi brzo.
![]() |
![]() |
#20393 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Preporuka 55" TV-a? Nisam trenutno upucen u trziste. Vazno nam je da sustav radi fluidno. Koristit ce se za yt, netflix, tv programi. Misljenje o ovako necemu? https://www.elipso.hr/audio__video/t...ISENSE-55E7NQ/ Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20395 | |
Premium
|
Da sam sebe citiram: Citiraj:
Jebiga, vozi se doma... Bilo bi mi drago da je neko nazvao i/ili poslao email da je na dostavi. Ali ajde, tv je u kući. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20396 |
Premium
Datum registracije: Sep 2019
|
Čestitke! Pitanje samsung S90D 77" za 2500e nije dolazio u obzir jer je manji 8" ili nešto drugo. Puno je bolji tv od svih mini ledova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20397 |
Premium
|
800EUR skuplji, 8" manji, nema android, nema 5 godina garancije, meni osobno je to dovoljno da mogu reći da nije bolji. U dimenziji od 83", 2000EUR skuplji. I realno, jako je upitno je li "puno" bolji. Bolja slika da, ne puno, ali bolja. I to je to. MiniLED i OLED su sad bok uz bok, OLED i dalje malo ispred što se tiče kvalitete slike. Ali osim toga, nema stvari gdje je bolji. Imao sam 2 Samsunga od 2020., oba "krepala" par mjeseci nakon što je garancija istekla, oba isti problem, panel krepao, popravak skuplji od TV-a. Vjerujem da je OLED bolji TV i dalje, ali kao što gore kažem, meni osobno, nije. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 05.02.2025. u 10:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20399 |
Premium
|
Evo, nakon nekih 7 dana korištenja svog TCL-a 85Q9B, mogu reći da sam oduševljen. 1. Crna je crna, ako stavim crnu pozadinu, nema razlike od crne i ugašenog TV-a, nemaš šanse da skužiš. Backbleed ne postoji, ni 0.1%. 2. Google TV naspram Androida na Philipsu, leti. 3. Game mode, 144hz, Hogwarts Legacy na PS5, na 120FPS-a, preporod. 4. Boje su nešto što nisam nikad na TV-u vidio (ne posjedujem OLED). 5. Veličina, možda sam malo pretjerao, možda sam trebao uzeti 75", ali isto sam sretan i oduševljen. 6. Zvuk, puuuuuno bolji od svih TV-a do sada, pošto ima vrag u sebi neki Subwoofer koji iza puca bas van. 7. HDR10 kad se upali, neki film od 80-90GB, Avatar smo jučer gledali na toj veličini i rezoluciji, bolje od toga ne ide, oduševljeni žena i ja. Uglavnom, best buy ako se mene pita, OLED je sigurno bolji tv, ali u toj veličini s tim featuerima skoro duplo skuplji. Toliko od mene. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|