|
![]() |
#9841 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#9842 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Hvala ti. Poslano sa mog |
![]() |
![]() |
![]() |
#9843 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Ovo drugo se čini isto fora, piše da ne pokreće ventilator ako je manje od 30% opterećenja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9844 |
Premium
Datum registracije: Sep 2019
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9845 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Hvala svima ,naručio corsair na akciji u linksu 139 EUR Poslano sa mog |
![]() |
![]() |
![]() |
#9846 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ne znam kako što, možda je cijena korigirana, baš gledam račun, Corsair RMx serija RM750x 2021 | 750W PC napajanje, plaćeno internet bankarstvom prije tri tjedna unaprijed, egarner.hr, cijena 122,64 € (sa dostavom od 5€ uključenom u tu cijenu), čekao 24h da jave jel dobavljivo, javili, dostava bila kroz par dana, preporuka. Sad piše 150€, moguće da sam imao sreće sa web shopom koji nije bio up to date, a kak sam stavio u košaricu i platio izašli mi u susret, jer nije se znalo jel dobavljivo. https://egarner.hr/shop/cijena/corsa...lar-135-mm-fan Zadnje izmijenjeno od: Deamon101. 23.09.2024. u 22:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9848 |
Premium
Datum registracije: Sep 2019
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9849 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Da se upisem u listu nesretnika i korisnika RM650 napajanja. Tl;dr: nakon sat vremena koristenja sam popunio nalog za povrat. Zero fan ne postoji, tj vent se pali na random. U pravilu krene pasivno, ali nedugo zatim se upali. Nije do temperature (open case, sve je hladno), nije do opterecenja, nema pravila. Tocno se cuje kada se upali. I ko za inat vent rostilja pa ima i taj feler. Razmazio me SF600 platinum, em po pitanju braided kablova, em po pitanju tisine jer je doslovno bio pasivan valjda 90% vremena. To napajanje sam prodao (najveca greska ikad btw) sa doslovno cistim ventilatorom nakon x godina koristenja. Red je da probamo nesto iz suparnickog tabora pa sam uzeo Focusa GX 3.0
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 06.11.2024. u 11:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9851 |
49%winner
|
U B&B, imali jednog za isporuku odmah pa rekoh da ne cekam sad opet danima/tjednima na komponente... Nema vise linka, bio je 150 eura. Za 20ak eura vise ima Ventex GX
![]() |
![]() |
#9852 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Mislim da sam negdje čitao da su pojedine te RM serije imale neki bug da bi se vent upalio na temperaturu/opterećenje i više se do gašenja kompa ne bi ugasio iako bi se temp i opterećenje smanjili. Možda si i ti pogodio takvu kombinaciju ![]() Kod mene doma 1 RMx i 1 SF, mila majka, uopće ne znam da rade ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9853 |
49%winner
|
Tocno to, eno vent radi cijelo jutro i ne gasi se. Komp je u idleu, potrosnja toliko mala da ne bi trebalo paliti vent. Dunno, nadam se da nisu bas svi tako losi. Sad sam se dvoumio izmedju RM750x i tog Focusa GX 750. Nema vise 600W napajanja ![]()
![]() |
![]() |
#9854 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Imam RM1000x i nemam tih problema. Kad sam god gledao nije ne ni vrtio 😁 Pod opterećenjem ga i ne cujem Nego imam drugih problema, moguce da je do napajanja, pa bi eventualno uzeo drugo, kad istestiram karticu. Molim vas za savjet, ako imate vremena, ovjde u ovom threadu sam opisao koje probleme imam, pa da ne kopiram sve ovdje. https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=321282 Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#9856 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
frend mi danas javio, nakon godinu dana otisao izgleda RMx850 kupljen na akciji u mindfactory-u prosle godine. ostavio komp u idle-u da radi, zaspao, probudio se ujutro ,a komp mrtav. jel ima cors one neke world wide garancije da se njima salje direkt ili ce morati prolaziti kroz slanje mind-u :-(? thx. edit: jel ovo valja sta (110e): Antec napajanje NE750G M, 750 W, 120mm edit2: hvala nino Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 23.01.2025. u 09:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9857 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Imas da, ispuni web rma i saljes u nizozemsku. Sent from my CPH2449 using Tapatalk
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|