|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Alternativa Google Disk-u
Imam svoj hosting i zanima me nekakav sync program s kojim bi syncao potrebne fileove na svoj hosting i podijelio jedan folder s npr knjigovođom. Drive funkcionira super,sync s desktopa radi odlicno ali se polako zelim odviknuti od google-a pa koristiti svoj prostor za backup i share. Moze li netko propruciti nesto dobro osim resilio synca?
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
NextCloud? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2015
|
Syncthing? https://syncthing.net/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
https://tresorit.com/ ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Jedina mana Nextclouda je novi osvježeni fileovi. Kako god staviš u folderima i ne prepozaje izmjenu. Riješeje je otvoriti foldere gdje će automatski izmjeniti datum osvježavanja. Ponekad će sikronizirati za sat ili 4 sata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Ovo iznad mi je nekako too much. Svakako hvala na prijedlogu
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
Znaci instant nece ali hoce za sat -4 sata? Ima li opciju manual sync ako mi treba nesto odmah da ne cekam? Inace za ostalo minne treba intant, 2 puta dnevno je dosta. SyncBack radi scheduled backup ?
![]() |
![]() |
#13 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Kad smo kod Google diska, kakve su ono ponude na eBay-u za Google Drive Unlimited lifetime za 2-3$? Vidim masovno se prodaju i prodavači imaju 99% positive rating. Ne kužim u čemu je štos? Treba mi neki servis za prijenos fileova od 60-70Gb par puta mjesečno. Kad se prenesu do potrebnog mjesta - brišu se, znači cca 24h max moraju biti dostupni na serveru. Google Drive mi se tu pokazao uvjerljivo najbrži, file od 60-70 Gb prenese za 20tak minuta na 0,5 Gbps uploadu što je super, bilo što drugo da sam isprobao (a da je free) uploada pola do cijeli dan isti fajl. Tako da bi mi ovaj G Drive Unlimited super došo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Za potrebe uploada neceg veceg sta ces uskoro negdje skinuti i ako te boli briga ako nestane, onda je ovo savrseno.
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |