|
![]() |
#61 | |
gladan sam
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
Bas, imam hbo max od 3 mjeseca, dosad sam pogledao jedan film i boardwalk empire. Na netflixu volim pogledati dokumentarce, ali zasad nema nista novoga zanimljivoga. Guglam malo sta ima ovaj showtime, iako mi se ni ne placa jos jedna pretplata. Netflix voli bolja polovica, ja odrzavan hbo max sad zbog last of usa, tu je jos i spotify pa evo sad i showtimea. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Serije koje je HBO odlučio maknut sa svoje platforme, neke još prije godinu dana. Popis: Beartown (Sweden), Beforeigners (Norway), Kamikaze (Denmark), Lust (Sweden), The Informant (Hungary), ID (Finland and Sweden), The Winner (Czechia and Slovakia), Warszawianka (Poland), Por H o Por B (Spain), Czech It Out! (Czech Republic), Foodie Love (Spain), Hackerville (Romania), No Activity (Spain), One True Singer (Romania), Pray, Obey, Kill (Sweden), Ruxx (Romania), Success (Croatia), Todo Lo Otro (Spain), The Sleepers (Czechia), Tuff Money (Romania), Welcome to Utmark (Norway) https://www.hollywoodreporter.com/tv...al-1235293813/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Kad istekne mi ovaj mjesec netflix, otkazujem ga, a probat ću ovaj SkyShowtime, vidio sam u najavi da imaju sinrkoniziranih crtića, to mi treba. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|