|
![]() |
#1 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Gmail čudan problem
neznam di stavit, premjestite ak sam fulao imam problem sa gmail profilnom slikom, koji je čudan, zašto: imam profilnu sliku i ona funkcionira kroz gmail razgovore, hangouts, youtube, svugdje je ista i ok, MEĐUTIM, kad idem u nekakav razgovor preko nekakve forme, recimo sancta domenica, cdkeys itd. onda je sasvim druga profil slika znači to su razgovori di pošalješ mail, i dobiješ generički odgovor ''primili smo vaš upit, javit ćemo se'', u takvim razgovorima mi je ta neka druga profil slika koju nemam pojma kad sam stavio, nije to čak ni problem da na njoj nije tito ![]() ![]() https://i.imgur.com/BZ2tHVr.png tu se vidi, gore desno moja profil slika, a dolje lijevo u razgovoru stoji tito s čime je ta profil slika povezana točno? od kuda ju vuče? tenks ako itko uopće skuži kaj trebam ![]() evo primjer normalnog razgovora bez forme, na oba mjesta je moja profil slika kak treba bit https://i.imgur.com/vTcBWcM.png
![]() |
#2 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
tito ![]() da ti nije ostalo na google+ ili tako nekom njihovom alatu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
ma nije baš sam gledao prije nego su ukinuli g+, već dugo tražim način ali ne nalazim, brijem da nikad to nisam na gmailu ni stavljao, ali otkud se pojavljuje? kako maknut? tito ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Barveraj
Datum registracije: Aug 2007
|
Ma ko te ebe komunjaro ![]() ![]() ![]() ![]() Šalu na stranu... Isti problem sam imao kao i ti. Ako se dobro sjećam, išao sam i u Google Account posebno i onda u Gmail posebno. U google accountu mi se slika promjenila odmah a u Gmailu se ikona promjenila naknadno. Ono u što sam siguran je da sam imao iste pizdarije kao i ti, da se nije htjelo odmah prebaciti. Probaj, javi. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
odem tu https://myaccount.google.com/ dobijem ovo https://i.imgur.com/b2hEVax.png u gmailu si vidio na slikama da mi je profil slika kak treba (osim u forma razgovorima) napominjem da nisam niš mijenjao sto godina, znači nije da sam sada nešto mijenjao pa da se nije ažuriralo, preko godinu dana sigurno nije ništa dirano
![]() |
#6 |
Barveraj
|
Ok. Sad izmjeni i u samom gmailu. I pričekaj dan dva. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
n00b
Datum registracije: May 2004
|
Iskreno, bolja ti je ta slika Druga nego ovo drugo što koristiš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
ma slažem se, ali kad imaš ta neka dopisivanje nikad neznaš kaj će si ljudi mislit ![]() a niš napravit ću to brko ali mčist sumnjam da će pomoć, samo ću zapravo postavit istu sliku za profil a i neznam kak ću testirat to pošto samo u formi razgovora se dešava
![]() |
#9 |
Slobodan leni seronja
Datum registracije: Sep 2007
|
https://en.gravatar.com/ probaj ovo |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
Citiraj:
svaka čast, pojma nisam imao ni da imam to promijenio sam, ali još uvijek u razgovorima drug tito, e sad dal se avatari mijenjaju od sada na dalje ili bi se trebali i ovi prije - nemam pojma, zato neznam ni dal sam riješio ![]() mislim trebalo bi to bit to, poklapa se drug tito tak da ono, mora bit jebemu ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Premium
|
i ja imam jedan cudan problem/vjerovatno prije bug... u folderu Vazno pored desno, pise kao da imam 4 (neprocitana, valjda) maila... kliknem na taj folder da se otvori i jednostavno se izlistaju svi mailovi kao u Pristigloj posti... malo scrollam po stranicama, ali nigdje ne pronalazim ta vrazja 4 maila koja su kao "neotvorena", je li itko imao slicnu situaciju?
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
da ne stvaram novu temu... daklem unazad mjesec dana krenula nocna mora sa SPAM-om na gmail adresi koju koristim 100g :-(. doslovce po 2-3 meila mi pocela dolazit u 1-2 sata. oni shit meilovi sto je email adresa sendera fejk u onom idiotskom obliku npr. fasgfdwgteaqdeq@dewaqredqwq.com. tesco, paypal, stari rodo iz nigerija, bitkojn, i ostala s*anja. jel se moze to kak blacklistat. tipa da napravim filter koji ima tako random znakove il nesto u meil adresi? ocito je nesto gdje je moja adresa bila bilo hackano jer prije ovoga bi dobivao spam, ali dosta rjetko. a nisam apsolutno nigdje novo ostavljao meil zadnjih mjeseci. ![]() edit: fala nino Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 04.03.2021. u 19:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Di ćeš ćopavog bravara na profilnu. Saosećam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
imam problem... povezao sam svoj službeni e-mail s gmail accountom i e-mailom kojeg inače koristim (gmail račun na androidu)... očito sam u konfiguraciji/postavkama/sinkronizaciji nešto zeznuo, svaki poslovni mail koji mi dođe u inbox, dođe mi duplo... kako to riješim?
![]() |
#22 |
Premium
|
Da, ovo drugo, bas sam u Racuni i uvoz ubacio dvaput podatke koji su bili trazeni, prvi put da primam sluzbene mailove, a onda konfiguracija drugi put i za slanje... Bio je neki check/uncheck za nekakav alias isto, iskreno, blage nemam sta sam podesavao, samo sam prepisivao podatke koje sam dobio u mailu IMAP/POP/TTL ili kako vec ![]()
![]() |
#23 | |
Premium
|
nakon šta sam uspio sve to nekako povezati, sada imam drugi "čudan" problem: Citiraj:
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
i dalje štekaju službeni mailovi ![]() ![]() forklift academia iz indije ![]() ![]()
![]() |
#25 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Napravis automatski task da salje u smece (ili permanentno brise) mail koji odgovara keywordu, senderu ili domeni. Prst u uho i save ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
Koristim službenu e-mail adresu povezanu u Gmail i od maloprije mi izlazi ova greška van, a svi poslani mailovi mi se vraćaju: https://imgur.com/1y7VHfo (a ispod mi je na jednom mailu pisalo "Message truncated"), o čemu je riječ?
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Moras opet podesiti taj account |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|