|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Kriminalno loš mi je ovaj HBO Go, jedino što valja je sadržaj ![]() Aplikacija je kriminalna toliko da je HRTi nekoliko koplja ispred.
Prije sam držao HBO kao kraljevsku produkcijsku kuću, a sve mi više padaju u očima... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ni Android app na Firesticku im nije neka sreca, otprilike se slazem sa svime sto si rekao. Najvise me jebe to premotavanje. Cak i netflix app to ima bolje rjeseno barem zbog thumbnailova. Idealno bi bilo imati opciju pomicanja pozicije na progress baru + thumbnail kao npr Youtube. HBO sadrzaj je bolji kada ga skines s torrenta i gledas u omiljenom video playeru, nazalost ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Jest, ali se moraš zezat s titlovima. Ja sam kod korištenja Netflixa i HBO GO-a skužio da HBO uzima puno više MBPS za istu kvalitetu videa. Za aplikaciju je opće poznato da je Netflixa miljama ispred HBO-a.
![]() |
#35 |
Premium
|
Lako što je Netflix, nego što je i HRTi bolji ![]() E i da imaju neki bug na LG-u počme video, prođe par sekundi u lošijoj kvalieteti, pa vrate na početak ponovo ali sa boljom kvalitetom, to mi je ok bug to mogu prizivit... Jel ilegalno skinit nešto od HBO ako imaš HBO pretplatu uz opravdanje gore "player vam ljudi moji nevalja k****" ![]() Mislim platio si pristup tom sadržaju vako i nako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
49%winner
|
Bome i za HRTi se slazem, na Firesticku ide bez greske, koristim ga za VOD za onaj sadrzaj kojeg nude... I kad sam gledao najbolje scene Đenerala uz neizbjezan fast forward ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Oct 2016
|
Meni je isto ogroman nonsens da takva jedna produkcijska kuća kao što je HBO ima tako lošu aplikaciju na svim platformama. Nebi to valjda trebao biti ni neki enorman trošak u ukupnom proizvodu, mislim na tu software podršku. Netflix osim što ima dobru aplikaciju, ona radi dobro na svim platformama, čak i na smart tv starim nekoliko godina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Aplikaciju za "istočnu Europu" radi naš istočnoeuropski HBO. Mađari ili tko god već. Nije balkan, ali skoro da i je. Eto, kao ozeblo sunce čekamo da otkriju da postoji Dolby Surround i da se može slati u streamovima preko interneta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
Jel netko probao aplikaciju na android 7.0 na elit tv-u ili je imao sličan problem... App se instalira i sama radi fino; izbornik, dosta brzo, ali kad treba pokrenuti sadržaj, krene sve ode na 00:00-00:00, player se ugasi i crn ekran. Čisto sumnjam da netko ima info, ali eto. Javio sam se za support, ali kažu da tv nije službeno odobren, pa da probam stariju .apk, pa sam i probao, ali ne šljaka. Hvala svima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
|
neke aplikacije trebaju google play(trgovina) certifikat -pogledaj u postavkama google playa dali je certificiran ,ako nije imaš na youtubeu kako ga ručno možeš certificirat,prije svega provjeri dali ima novi firmware za taj tv,ako ti ne uspije moraš kontaktirati proizvođaća tv i s njima probati i riješiti problem ja sam imao isti problem sa netflixom reiješila ga je nadogradnja firmwarea, netflix nije ni najmanje zanimalo što imam problema,a baš u tom trenutku ni proizvođaća, još manje servis su zanimali ti problemi,ali nakon nekih mjesec dana došla je nadogradnja i sve je bilo ok od onda.
![]() |
#43 |
...(=_o)...
Datum registracije: May 2004
|
Koristio sam HBO go preko fire TV stick 4k do tamo negdje sredine kolovoza, kada je aplikacija jednostavno prestala raditi. Postoji li neka novija verzija aplikacije za koju ne znam, a da radi na fire tv-u...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
49%winner
|
Vidi zadnje postove ovdje: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=301131
![]() |
![]() |
#45 |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
Sad sam negdje, niti znam lika kojem koristim HBO (od kuma neki frend) pa ne znam koliko on to misli držat jer valjda ima i na tv-u pa je ovog dijeli okolo... Možda mu dopizdi pa ga ugasi pa ja planiram uzet pretplatu ali mi ne treba svih 5 uređaja tj ako netko želi uletit (jedna osoba) da podijelimo troškove nek se javi na PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
HBO GO prestao podržavati moj model TV-a pa ništa od gledanja preko native appa. Ima li tko prijedlog kako ovo najbezbolnije zaobići? Vidim probleme s Fire TV, je li Chromecast rješenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Fire TV radi bez problema, jedino što dva do tri puta godišnje trebaš skinuti APK s apkmirror i instalirati pošto nije dostupan u Amazon trgovini. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: Oct 2016
|
Lijepo oni to riješe, 1 dan odluče i šlus, nije više podržano. Čemu to sad, jeli zbog uvođenja hbo maxa ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Fresh Juice
|
Kaže HBO da ne podržava Samsung starije od 2016. i LG s WebOS sustavom ispod 3.5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
49%winner
|
Uzmes tv koji te apsolutno zadovoljava slikom za sljedecih 5-10 godina i vrtis neki dobar android box umjesto tv os-a. Cak i da promjenis par boxeva koji ce sutra donijeti nove audio/video codec podrske, isplativije je od mijenjanja telki.
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
|
Niko nije rekao da nije, ali idalje samo kupis firestick, ili slicno, i rjesio si problem aplikacija. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|