|
![]() |
#122 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#123 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Useljavam uskoro u novu kuću. Zato imam rar laičkih jer ne pratim niti išta znam. 1. Netflix,vip ili max tv? To imam dostupno. 2. Ako Netflix, koliko su pokriveni s prijevodima? Čitao sam da je loše po tom pitanju. 3. Ima li naše lokalne programe tipa hrt,rtl,nova,bla bla? 4. Kolilo ubija net? Hvala. 😊 Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Premium
|
Što uzeti ovisi što te zanima, Netflix i IPTV su dva potpuno različita pojma. Ili ti se gleda TV program, ili ti se gleda ono što sam hoćeš. Popis prevedenog sadržaja na Netflixu u HR imaš na http://hrflix.eu/lokalizirano Troši oko 3 mbita za SD sadržaj, do 7 mbita za full HD i do 25 mbita za 4K. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Imaš prvih mjesec dana besplatno. Prijavi se i testiraj. Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Da,mogu probat mada mojih mršavih niti 20mb/s ne obecava puno uzmem li u obzir aktivno surfanje i download. Čak se premišljam uzesti Vip tv s tanjurom da mi se ne dira s internetom jer preferiram radije tv program a ne ono sto odaberem gledat. Vidjet ću u hodu. Thx. Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2018
|
NakedTurtle NakedTurtle 2 PremiumShop Ja sam uzea za 3usd za lifetime netflix prosle godine i vec mi radi ima godina dana. Samo pazite da ne mjenjate sifru i da vam IP bude od zemlje gdje je Netflix account. Kod nakedturtle moze vam nabavit bilokoji account za bilokoji softwer ako neki nije listan. Zadnje izmijenjeno od: EdoFazlinovic. 05.08.2018. u 22:55. Razlog: Ja sam glup i dobit cu ban. Nemojte mi dati ban, rade zuti karton. |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Ako je netko zainteresiran podijeliti svoj Netflix account neka se javi, zainteresiran sam normalno uz plaćanje, ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#133 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ja mogu biti treći ako se dobro sjecam netflix podržava 3 usera ![]()
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Premium
|
Podržava dva u HD planu za 10 eura ili četiri u Ultra HD (4K) planu za 12 eura. |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Imam ja slobodno za 3 korisnika pa tko je zainteresiran neka se javi na pp. EDIT: sve popunjeno Zadnje izmijenjeno od: marac. 07.08.2018. u 20:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Premium
|
Ukoliko ima još netko da dijeli, zainteresiran sam, javite na PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Otvaram ja veceras svoj stari 4K account pa ko je željan gledati nek posalje PM. EDIT: ostalo jos 1 mjesto.
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 Zadnje izmijenjeno od: VandaL.pr!. 09.08.2018. u 19:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Premium
|
Ima li zainteresiranih za Netflix da podjelimo? Mislio sam uzeti Netflix, minimalno 3 mjeseca, najjači ultraHD. Tri mjeseca su 12€ x 3 = 36€ Na četvero je to 9€ po osobi. Ako ima zainteresiranih javite se na PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Može još ako imaš DE account ![]() |
![]() |
![]() |
|
|