|
![]() |
#421 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2017
|
Koristim Revolut za ove pretplate.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() Dobio maloprije ovaj mail. Love u mutnom ili? "Update your YouTube payment method to avoid service disruption Due to a recent change in Visa's processing policies in Argentina, payments may be declined if your card was not issued by an Argentine Bank. If you use an international Visa credit card or debit card, payments may fail and your subscription may be suspended. To avoid a disruption in your membership and other purchases, please add an Argentinian-issued credit card to your payment methods as a primary or as a backup payment method."
![]() |
#425 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
The Zappa
Datum registracije: Feb 2006
|
Čitam Visin TOS i EULA i nedavne njegove izmjene, ne mogu pronaći ništa povezano s ovim. Mislim da je ovo interno Googlova priča. Pali prihodi. ![]() Nisam proučavao. Kako nakon argentinske rezidencije mogu prebaciti acc na npr. Tursku/Brazil unutar YT-a bez da otvaram novi acc, jer to je komplikacija s obzirom da mi je na custom domeni sve, itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
49%winner
|
Sve smo vec opisali u temi, morat ces poroguglati ![]()
![]() |
![]() |
#430 |
The Zappa
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#433 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
ja to nisam dobio, ali ja placam sa masterom, a ne visom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Registered User
|
Evo upravo napravio novu virtualnu na Revolutu. Sada je virtualna Master a ne Visa! 👍 Zadnje izmijenjeno od: RedSky. 11.02.2023. u 17:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
49%winner
|
Probaj s virtualnom, mozda jos uvijek daju MC. Edit: spor sam. Ja jos imam onu pedergej rainbow karticu jer je MC, nedam nikome, drzim je blizu srca ![]()
![]() |
![]() |
#438 |
Registered User
|
Imam par virtualnih. Jedna stara mi je čak i bila Master, ostale Visa... Nisam uopće obraćao pažnju na to... Zadnje izmijenjeno od: RedSky. 11.02.2023. u 17:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Registered User
|
Mali offtopic: kad istekne virtualna kartica, da li dobijem novu sa istim brojem kartice i novim datumom isteka ili ode kartica u zaborav? |
![]() |
![]() |
![]() |
#441 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
Dobiješ novu s novim brojem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
argentinska vlada zakoni je problem ima na redditu ista tema ka i ova tako kazu orginal argentinci ja sam turčin od maloprije 60try=22.49 kn family(urban vpn) Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Koristim Revolut Mastercard i zasada sve u redu. Danas mi je baš naplatilo za slijedeći mjesec bez problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Mi možeš ukratko objasniti prebacivanje sa Argentine na Tursku? Ista shema VPN + revolut? Treba se prvo otkazati ova pretplata pa aktivirati nova? |
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Možda ima više načina, ja sam nakon što mi je došao mail od googlea otkazao prvo premium pretplatu (s time da brijem da bi mi svejedno trajala pretplata do datuma kad ide nova naplata), skinuo UrbanVPN desktop app, podesio na Tursku, otišao na billing (ili kako se zove) u postavkama youtube-a, dodao istu karticu koju sam koristio za Argentinu (PBZ Visa Inspire) i to je to. Potvrdio karticu putem PBZ app-a i evo me na Turskoj. Pa dok i to ne ukinu. 59,99 turskih lira je mjesečni iznos za family. |
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2017
|
Ja sve ovo napravim al kada trebam stisnuti Buy jednostavno se nista ne dogodi tako da trazim drugi nacin |
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |