|
![]() |
#31 |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
Završio je, nemam zapravo nikakve primjedbe osim što ženske čudno izgledaju i što je James u fajtu ko ninđa a dok istražuje ko neki deda ... Dobio sam in water ending. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
Definitivno sere, no u dosta stvari je u pravu. Neki vrhunski filmovi mogu podnijeti remake, neki jednostavno ne mogu. Tako je i sa igrama. Silent Hill 1 i 2 nije trebao remake, Kao što ga ni Kum 1 i Kum 2 ne trebaju. Trebali su ove resurse uložiti u neku novu priču i dobili bi odličnu igru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Ja bih volio vidjet remake 1ice u ovom stilu. Ko zna statistički, koliki je odnos kupaca new, danas klinaca, i starih fanova iz 2000.tih. Možda nam budućnost donosi takve softwersko filmske alate, da će mali indie tim moć napravit ko 50 ljudi prije 10,15g. Al opet, tesko ce to svakog zadovoljit |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Kvalitetni engini po meni omogućuju manjih timovima, i onima od jednog čovjeka, da naprave dosta zanimljive stvari, pogotovo što ne moraju robovati nekim debilima koji odlučuju o tome što je isplativo. Naravno da si isti ne mogu priuštiti eventualno plaćanje licenci ili marketinško izd*kavanje. Krenulo je od entuzijasta i mislim da se bude tamo i vratilo,
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Odigrao, vrhunska igra. Definitivno nije neki prolazni remaster, baš su preradili sve i zadržali osnovu kako treba. Umro 24 puta na normal i trebalo mi 28 sati za prelazak...nisu zagonetke baš lagane, ispale mi teže od svih borbi. Grafika je u također odlična, optimizacija ne bi bila loša da nema tog povremenog štucanja kad valjda učitava neki dio. Uglavnom na mom kompu bez RT-a na 4K morao sam FSR stavti na performanse i upaliti FG za nekih 80-90 fpsa sa srdnje visokim detaljima. Igra idealna za veliki TV, dobar zvuk i ugašeno svjetlo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Ja sam u Lakeview hotelu, pri kraju, jer sam nabavil floor 3 corridor key. Plejka mi veli da sam na 92%. Možda večeras ili sutra ranom zorom završim i ja - igram isključivo po mraku, na ušima Arctis Nova 7P, tak da je ugođaj 100%. Imam 25h do sad, a ove detaljne statistike koje vi postate na PS5 nemam. Ili bar nemrem naći. Uglavnom, igra je vrh, bila nekad i ostala sada. Poslano sa mog motorola edge 50 pro koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
Citiraj:
Igra će ti sama reći na kraju igre koliko si puta ginuo, pokušao otvoriti zatvorena vrata itd... zapamtio sam da sam 3 puta poginuo, a od toga jedan puta da vidim death animaciju - igra nije "teška" u gameplayu, ali je jako teška u atmosferi, koja je izvrsna. Alan wake 2, s kojom su je uspoređivali je kurac za ovo, ili za osjetljive - mali makijato. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|