|
![]() |
#61 | ||
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
Citiraj:
Citiraj:
Još se navodi da od 1.3.2023. mijenja se cjenik i uvjeti korištenja usluga mobilnih tarifa radi popusta za Multisim. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Kažu iz Vlade, ništa od poskupljenja, znaci ništa od raskida ugovora. ''Na pitanje hoće li neki iskoristiti indeksaciju za povećanje cijena zbog inflacije, poput telekoma, ministar je kazao da je razgovarao i s telekomima. “Mnogi od njih koriste mjere Vlade koji su i njima dobrodošle oko cijena energije i sada razgovaramo s njima oko najavljenih 10 posto povećanja cijena, ali do toga vjerojatno neće doći”, odgovorio je Butković, koji smatra i da nema razloga za povećanjima cijena.'' https://n1info.hr/vijesti/posta-i-te...star-butkovic/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#64 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
uzmimo hipotetski da podignu maximalno cijene sad i da a to je "posebno hipotetski" vlada im ukine subvencije za struju,ja sam uvjeren da bi im u tom slučaju troškovi poslovanja porasli daleko više od tih 11% + stvorit će kaos na tržištu trenutno povečanje bo bilo kontraproduktivno ,ali ako rat ove godine prestane a inflacija se sputi na 3-5% nitko neće reći ni a,a imaju osigurano povečanje bez rizika gubitka korisnika. treba se pitati zašto se neusude u večim državama eu-a uvest tu klauzulu.
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
dokle god svi redom deru ekstra profit (a deru ga sva 3 glavna operatera, ove kokošare tipa iskon i optima ne treba pominjati) i dijele milione dobiti na kraju godine, nikome ništa ne treba dati, ni subvenciju niti dozvolit dizanje cijena... |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Premium
|
Mislim da je iz tog članka važniji ovaj jako uvjerljivi dio: Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Davor misli? Da mi mogao misliti, moraš imati nešto u glavi. Da netko nije pritisnuo buton na semaforu, lik bi na njemu dočekao penziju.
![]() |
#68 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2022
|
Citiraj:
Kako što je netko već rekao ako ukinu subvencije i počnu dizat poreze na dobit cijene će još više rast. Trenutno ovima iz vlade nije jasno da se ne mogu borit protiv slobodnog tržišta. Jedino što mogu uvest ograničenje cijena za pojedine stvari ali tada ti dolazi do nestašice. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Bez obzira idu li dizati cijene ili ne, u slučaju da u ugovor ubace tu klauzulu, to je novi ugovor i imaš pravo na raskid jer se mijenjaju uvjeti u odnosu na potpisani ugovor.
![]() |
#70 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2022
|
I onda potpišeš novi u kojem ta klauzula već stoji. Te klauzule će sigurno biti uvedene da se operateri osiguraju a sad oće dizat cijene ili ne to ostaje za vidjet. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#73 |
Premium
|
raskid ugovora se isplati samo onima koji su u nepovoljnom ugovoru da pređu u povoljniji,kolko će i kada koji operater podići cijene neznamo trenutno vjerojatno neznaju ni oni,vjerojatan scenario je da će t-com prvi a drugi će se prilagoditi iza njega, a i može se desit da t-com ide najmanje gore pa se ostali izjednaće,znaći sve je moguče to ćemo vidjeti tek kad objave poskupljenja a iz toga kakve će akciske cijene davat,tako da po meni je najbolje ostat u sadašnjem ugovoru jer ako ništa drugo prije će isteći ako imaš kolko tolko solidan ugovor.
![]() |
#75 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Dobio i ja pisamce od A1 ![]() Ima li HT kakve dobre ponude za nove korisnike, koliko vidim na webu, i ne baš?
Gigabyte M55plus-S3 rev2.1 AMD Athlon64 X2 3600+ 2 X 1Gb Kingmax DDR2 PC6400 Gigabyte ATI Radeon HD3870 512 HDD Segate Baracuda ATA 160 Gb Logitech Z3 Logitech Multimedia Keyboard Logitech MX518 Steelpad 4D Samsung 959 NF |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Citiraj:
Ovo je još uvijek aktualno kod HT-a |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
209 kn za MAX3 osnovni? Dali vrijedi samo za nove korisnike ili i postojeće? Zar nije bilo prošle godine blago povećanje na 216,50 kn za MAX3? Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Malo sam formatirao da bude preglednije Nije mi jasno otkud ista cijena za 24mj ugovor i bez ugovorne obveze, a na 12mj je skuplje Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Moja majka je nedavno uzela A33 5G uz Dobru+ tarifu na ugovornu obvezu od 24 mjeseca. S obzirom na to da sam joj dao jedan svoj stari mobitel koji prema A1 vrijedi 780 kuna (staro za novo), a novi je platila u cijelosti odmah, A33 5G ju je izašao oko 1060 kuna sa svim popustima što je jako, jako dobro. Prije otprilike tjedan dana dobila je obavijest o indeksaciji i da ima mogućnost raskinuti ugovor bez naknade o čemu ona sada i razmišlja. Ali je zanima sljedeće, no ne znam odgovor na to pitanje pa vas ovdje pitam. Ako zaista želi raskinuti ugovor, no htjela bi zadržati broj i biti na bonovima, je li to moguće? Ili u tom slučaju se i broj briše? |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Jedini uvjet je da su svi dugovi podmireni.
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2020
|
Jel to sam Tcom il će svi kršiti ustav?
Kužim ja da je to rupa u zakonu ali fakat su govna, idu dizat cijene mimo ugovora a radi "inflacije" (max 10%). I onda jasno rupa u zakonu "ti možeš odustati od ugovora" zbog novonastale situacije. A ako ti treba net za posao možeš se jebati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Pa odustanes od ugovora i drzis net bez ugovora kad se pojavi jeftinija opcija prebacis se na drugu opciju... Il se prebacis u drugog operatera bez UO.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|