|
![]() |
#3422 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2020
|
ETC je vec dobro otezao.... RVN i NEOXA se za sad najvise isplate (bar kod nas u BiH jer cijena se nije mjenjala)... ERGo je najmanje isplatljiv... ali 'aj ga znaj kako ce zaokrenuti... Probao sam svaki koin po jedan dan da kopa i da vidim sta i kako... ja sam za sada na ETC jer moram nakopati za isplatu pa planiram na RVN... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3423 |
Premium
Datum registracije: Aug 2016
|
Ako ste pročitali 2500W je polugodišnje ... Valjda tak imaju obračune kod gro građana jer nisu stigli staviti nova brojila ... Iza ETH-a .... RVN, makar vidim da je i to se malo diff narastao .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3425 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2020
|
Citiraj:
ide zima... grijanje nije problem... ![]() Svakako ide test svakog koina... nego gledajte da ako mozete prebacite u BiH rigove... jos nema poskupljenja struje.. bra je tako u RS... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3426 |
Premium
Datum registracije: Aug 2016
|
RVn isto tako otišao na pola, JBMU, neznam, masa govori o ergu ... ETC već preko mjesec dana u vječnim lovištima .... Evo dok pisao otišao provjeriti RVN, još je pao za 15-tak posto ... Mislim na diff iliti količinu izrudarenog za hash ... Ergo opet manje troši ... fakat nisam pametan ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3427 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3430 |
Premium
Datum registracije: Jan 2018
|
Taman sam tempirao da isplata bude sutra, i to je to. Šta će biti sa onim što ostane na pool-u, a nije dovoljno za "minimum payout"? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3431 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2017
|
SAMOANA: Nije u šoldima sve Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa Zadnje izmijenjeno od: livada2. 13.09.2022. u 19:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3432 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3434 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2020
|
Pozdrav ekipa, pitanje, dosada sam bio na ETH mining-u, ali bih se sada prebacivao na ETC / RVN. Za ETC mining sam vec sve pripremio, ali za RVN mi nije jasno kako da to napravim? Ustvari jel moguce RVN / T-rex / Binance rudariti? Ako je zna li netko kako da to odradim? Koristim Windows / Trex / Afterburner Ovdje slika. Ako mogu u trex-u u kombinaciji sa BInance nisam siguran sto ovdje trebam promjeniti isto kao kod ETH samo ime usera stavim ili? Hvala na svakoj pomoci! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3435 |
uvik kontra
Datum registracije: Oct 2005
|
Imaš tutorial na binance pool-u. Lijepo ti je sve objašnjeno Imaš i za T-rex primjer konfiguracije t-rex.exe -a etchash -o stratum+tcp://etc.poolbinance.com:1800 -u Your_Mining_Account -p x -w rig0 Uh, sry, mislim da ne možeš RVN priko Binance pool-a rudarit https://cryptoarmy.io/how-to-mine-ravencoin-rvn/ Zadnje izmijenjeno od: cako. 14.09.2022. u 17:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3438 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3441 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3442 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Mislim da će kartice ići malo dole. Ne treba očekivati čuda, oko 15-20% za rabljene. Past će i prodaja novih, pa i tu bi moglo biti nešto. Aj nek gejmeri malo predahnu. Napatili su se ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3444 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3445 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3446 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Nije bas 200 dolara, ali je cijena vrh. Za te pare sam prodao GTX 1070 Ti prije godinu dana ![]() https://www.njuskalo.hr/graficke-kar...oglas-38497740 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3447 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ići će to puno više od 15% dolje. Vremena su vrlo nesigurna i ljudi nisu baš skloni bacati pare na grafe, koje sad po prvi put nakon dugo vremena nisu kapitalna dobra nego stvar za zajebanciju ![]() Čuvati ih nema smisla nego rasprodati što prije, naravno da su pametniji bili oni koji su prodavali prije mjesec dva, sad slijedi poplava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3448 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2018
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3449 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Sve ovisi hoće li se neki od ovih alternativnih POW coina "primit", moglo bi se teoretski desiti i da uletimo u novo mining ludilo...jer network hashrate je mnogima toliko porastao da su većinom neisplativi trenutno...a ako cijena krene divljati, nikad ne znaš |
![]() |
![]() |
![]() |
#3450 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2018
|
Citiraj:
Taman mi treba novi GPU, no kako znati kada je pravo vrijeme za kupovinu... Ovo mi je stvarno primamljiv oglas, šteta što nije u ZG-u, dostavom (na slijepo) mi je malo preriskantno. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|