|
![]() |
#1562 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
G603 moram rec da baterija fakat traje nenormlno za gaming miš ako se koristi preko receivera. Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1565 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Odlično, onda je to ono što sam i tražio, ne rikava mi se parsto kuna za mišonju, ovako dvije godine vozi i daj novi...Sada koristim Roccat Lua nešto preko dvije godine star, ali mi fale bočne tipke što ovaj Logi ima, jedva čekam sutra da novi cod testiram na njemu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1566 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Zenfone 9 | Zephyrus M16 | HP Chromebook X2 | Tesla Model Y LR Zadnje izmijenjeno od: CatKiller. 27.10.2019. u 10:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1567 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Eto kupio G703 hero i tipkovnicu, miš je odličan, lakši od 518, nakon 15 godina korištenja mx500/518 ovaj odlicno sjeda u ruku i nema navikavanja na drugaciji oblik. Jedini moj zajeb je sto sam ja planirao tipkovnicu/misa/gamepad f710 sve stavit kao na jedan onaj unify USB, nisam ni istrazivao dali to moze, i sad je ispalo da mi svaki taj uređaj mora imat svoj usb dongle prikljucen.. fak jea ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1568 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1569 | ||
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1570 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1572 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Pokupio danas svoj g 203 prodigy i prvi dojmovi su odlični, uopće nemam feeling da je to miš od 200 kn. U ruci leži odlično, prvo sam mislio da će biti mali ali taman je, kvaliteta izrade na nivou, raspon dpi-ja i više nego trebam, rgb i sva ostala podešavanja u Logitech Gaming Software vrlo jednostavna sa puno opcija. Uglavnom na prvu sam i više nego zadovoljan, jednostavan izgled, 6 tipki, svjetlo, kao stvoren za ruku, ma sve 5 uglavnom za one koji ne vole nabrijan izgled ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1574 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1576 |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
Ma samo da se i ja priključim ovim zadovoljnim sa g603 - miš je zakon a trajanje baterije pogotovo. 10.09.2019 sam ga kupio tu na forumu i od tada je non stop na 1000Hz i niti jednu crticu baterije nije izgubio... Baterije su one koje su došle s njime u paketu, a ja važno pripremio eneloop sa strane jer sam računao da će prdnut za 5-6 dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1577 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Je li na HI ili LO? Na HI je specificirano 500 sati upotrebe (continuous usage, valjda sa dvije baterije. Za pretpostavit je da je sa jednom pola toga vremena. Na LO je specificirano 18 mjeseci (standard usage) ali je tu response 8ms sta nije bas za high-end-fast-paced gaming u odnosu na 1ms na standardnom lightspeedu odnosno na HI na g603. Ne trebamo nepotrebno ulaziti u to je li tih 8ms dovoljno dobro ili ne, jer neki gejmaju i na mx masteru i na konzum wireless misu od 30 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1578 | |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1579 |
Master Of Disaster
Datum registracije: Nov 2002
|
Narucio G903 Hero opciju, vrijeme da umirovim stari G700. clickovi poceli zezati, a i bilo koju novu punjivu bateriju da stavim u njega, javlja 25% za sat vremena koristenja. a ako ga ne iskljucim i ne koristim, baterija ode samo tako. dok je tako inace trajala i po tjedan dana bez beda. steta, ali vrijeme da probam nesto novo uz laptop.
![]() |
#1581 | |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Barem kod mog primjerka. Poslano sa Sony XZ3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1582 |
Premium
|
Evo, ja odlučio za ove ekstra lake miševe, pa ću piknuit MM710 od Cooler Mastera početkom prosinca. Eventualno neki drugi ultra lagani miš piknem, pratim review-e... Javim dojmove. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 03.11.2019. u 10:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1583 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
MM710 ima odlične recenzije na nekoliko mjesta, cijena je vrlo korektna i prema svemu sudeći ima bolji senzor i konstrukciju od konkurencije. Uz to je i dostupan za razliku od nekih... Privlači me za kupnju, ali bojim se da imam preveliku šapu za takve lightweight/sitne miševe. ![]() Nadam se ubosti Rival 650 kad krene BF, zasad zadovoljan Sharkoon Drakoniom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1586 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1588 | |
Premium
|
Citiraj:
A u Harvey Normanu je 400 kn redovna cijena, ali ako imaš AMEX/Premium Visa ide dodatnih 20% popusta, dakle oko 320 kn? Link Što se tiče Gloriousa, po svim ovim reviewovima MM710 mi se čini bolja opcija za istu cijenu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1589 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali ajde, vidjet ćemo. Javim kada ga isprobam u PUBG-u. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1590 |
Premium
|
Ma da, koji uleti u datom trenutku za 10 USD/EU jeftinije, to je to. Inače ista svrha i karakteristike. Baš me zanima kakav će ti biti u shooterima. možda bih se i ja snašao na fingertip gripu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|