|
![]() |
#5551 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
Za nas koji raskidamo ugovor , ovo mi se čini kao jedina dobra opcija za nastavak plaćanja po nešto nižoj cijeni bez potpisivanja novog ugovora na 2 godine: https://i.imgur.com/YXu3bzu.png ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5552 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Evo, riknula mi 500/250 optika, okolica Zagreba. Baš me zanima tko je i zašto presjekao kabel. Poslano s mog Samsung S21 Ultra koristeći Tapatalk
![]() |
#5553 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
bok i meni istjece ugovor ..a ovo mi se cini ok..može molim te link hvala Zadnje izmijenjeno od: rossi46. 08.02.2023. u 13:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5554 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Fiberland, T-Com Optika (Ultra MAX)
Imaju li korisnici po novome pravo na raskid ugovorne obveze zbog klauzule? Ja poslao upit kazu samo raskid radi prebacivanja na drugoga ili trajno iskljucenje.
![]() |
#5555 |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Vjerojatno imaš pravo bez obzira na što oni kažu. Samo koja je logika samo otkazati ugovornu obvezu? Cijena će ti otići gore i plaćati ćeš više nego sa povećanjem cijene zbog inflacije. Jedino ako imaš plan za prijelaz na drugoga, a u tom slučaju možeš odmah otkazati tako i čekati da ti daju novu ponudu. Nego mene zanima, što npr. pređeš sa HT na A1 i to recimo 15. 3. 2023. Tamo negdje 1. 7. 2023. A1 pošalje obavijest da diže cijene za iznos inflacije. Da li diže i tebi ili ne diže onima sa ugovorom iz 2023. godine? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5557 |
Premium
Datum registracije: Feb 2019
|
Svima, bez obzira kad sklopio, jer ce u svim ugovorima tada vrijediti indeksna klauzula. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|