Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD Radeon
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 24.06.2008., 09:07   #1
kiki6639
Registered User
Moj komp
 
kiki6639's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: Zagreb
Postovi: 15
ATI Radeon HD 4850

Molio bih pomoc.Kada stavima 4850 kompjutor skroz normalno radi,boota se,cuju se zvukovi iz windowsa(startup zvuk,prepoznavanje hardwarea)ali jednostavno nema slike na ekranu od pocetka do kraja.koda ekran nije ni spojen na graficku.ekran koda je mrtav.Probo sam premjestiti u oba ulaza na kartici ali nema slike.Kada vratim staru 8600gts sve opet radi kak je(ekran radi).Sta bi moglo biti?Neispravna graficka?Dali je rijec o napajanju(360w).Unaprijed hvala.Bios na maticnok Abit kn9s je apdejtan.Sve normalno radi sa starom 8600gts.Jos jedamput unaprijed hvala!
kiki6639 je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2008., 09:09   #2
Zmalamuth
Inquisitor DeathWatch
Moj komp
 
Zmalamuth's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Zagreb-Rijeka
Postovi: 917
jesi li ustekao dodatno (mislim 6-pin) napajanje na grafickoj?
trebao bi imati u bundlu uz graficku taj kabel, za slucaj da ga nemas na napajanju, ali nebi bilo lose da ispunis "moj komp" da vidimo koje napajanje imas i kakav ti je ostatak kompa.
__________________


i7 4770K cooled by Noctua NH-D14
Asus Sabertooth Z87
Corsair Vengeance Pro 2x8Gb 1866Mhz
EVGA GTX 1080 - 8gb -FTW GAMING
Logitech G500 & G510 Keybord
OCZ Vertex4 256gb/640Gb WD Black/2TB WD Black/3x2TB WD in sharkoon docking station
LG GH22
Corsair HX620W
Chieftec BA-02BBSL Noise Isolated
120mm Chieftec/ 92mm Chieftec
Phillips Brilliance 240PW - 24'''
Zmalamuth je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 24.06.2008., 09:13   #3
SRV
Premium
Moj komp
 
SRV's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: n/a
Postovi: 6,126
Nazalost, uvijek je moguce da se radi o nekompatibilnosti maticne i graficke. Bilo mi je to jednom.
SRV je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2008., 09:15   #4
kiki6639
Registered User
Moj komp
 
kiki6639's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: Zagreb
Postovi: 15
Konfa je-Amd athlon 64 X2 5200+,2gb ram ddr 800,maticna abit kn9s kako sam spomenuo,dvije prze,dva harda(oba od western digitala 2X160gb),napajanje asus 360w(dobio ga uz staro kuciste),graficka zna se...radim sa starom 8600gts bez problema.Ukljucen je i kabel za dodatno napajanje i komp radi(uredno se cuje na zvucnicima startup zvuk iz windowsa.prepoznavane hardvera).Jednostavno ekran nece raditi,crna slika,a na staroj 8600gts radi.da li postoji gdje informacije s kojim hardvermo je kompatabilna 4850.Ako ima molio bih vas link.Ja se cak bojim da je crko ulaz za monitor od graficke(na oba ne radi ekran).

Zadnje izmijenjeno od: kiki6639. 24.06.2008. u 09:30.
kiki6639 je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2008., 09:26   #5
thedream
Banned
Moj komp
 
thedream's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Zagreb ( Šibenik )
Postovi: 5,456
Dogodilo se meni sa 3870x2,zvao fleksa i hamma nismo znali riješiti..i najkretenskije moguće rješenje je uspjelo..imaš na monitoru select input gumb ili tako nešto..stisni ga nekoliko puta..i on će sam pronaći grafičku i pokazati sliku..

Znači upali ga,nek je na tom standbyu il čemu već..i stisni par puta select input il nešto tome slično..ja na Flatronu imam to...



ako imaš sreće to je to..

Ne vjerujem da je koljaža s nečim..a napajanje 360W uopće neću komentirati..da je i Fortron PNF..malo je..2 prže i 2 harda,taj BE,i 4850..nema šanse da ga taj stari ASUS pošteno prožvače...ne gine ti Corsair 550VX.. to je in kao sad

Al probaj ovo gore..ako boota i čuje se zvuk,treba na monitoru detektirati output..odnosno input..
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2008., 09:28   #6
croclocker
Premium
 
croclocker's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2008
Lokacija: GER
Postovi: 715
i pod hitno to napajanje promjeni pa to ne moze ni P4 da tjera
croclocker je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2008., 09:46   #7
1v@n
The mighty pirate
Moj komp
 
1v@n's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: London
Postovi: 7,602
Citiraj:
Autor croclocker Pregled postova
i pod hitno to napajanje promjeni pa to ne moze ni P4 da tjera
E kako samo griješiš. 350W Fortron mi je tjerao ovog q6600 B3 i ostatak konfiguracije, ali s 7600. Kad sam uzeo 8800, morao sam i napajanje mijenjat. Definitivno mu treba novo napajanje, ali mi nije jasno kak mu se komp uopće digne i uđe u windowse, ako nema dosta struje.
__________________

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: AOC Q3279VWF + HP ZR24w
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
OS: Windows 10 Pro x64
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2008., 09:51   #8
thedream
Banned
Moj komp
 
thedream's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Zagreb ( Šibenik )
Postovi: 5,456
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
E kako samo griješiš. 350W Fortron mi je tjerao ovog q6600 B3 i ostatak konfiguracije, ali s 7600. Kad sam uzeo 8800, morao sam i napajanje mijenjat. Definitivno mu treba novo napajanje, ali mi nije jasno kak mu se komp uopće digne i uđe u windowse, ako nema dosta struje.
u monitoru je problem,ako isboota..riješiti će..napisao sam gore

A taj ASUS 360 iz principa ne bi stavio sa 4850..2 prže i 2 harda..i sigurno clockan proc i rami...

napajanja su isto danas đabe skoro...Fortron PnF je jedno 30% jači pri istoj snazi od ovog Asusa..to isto priča za sebe..

nek lupa select input par puta..i ja sam premještao dvi-je..sve..pa mislio da je u konverteru problem..na kraju monitor riješio stvar..
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2008., 10:25   #9
kiki6639
Registered User
Moj komp
 
kiki6639's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: Zagreb
Postovi: 15
Evo probo sam s napajanjem od 450w od prijatelja,opet nista,komp radi
i sve a nema slike(probo sam iskljucit prze i hard,i dalje ista
stvar),probo sam i drugi monitor i opet nista.Stvarno neznam sta
je.Ostala mi je jedina mogucnost da maticna nije kompatabilna s
grafickom ili je riknuo ulaz za monitor.
kiki6639 je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2008., 10:26   #10
thedream
Banned
Moj komp
 
thedream's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Zagreb ( Šibenik )
Postovi: 5,456
Citiraj:
Autor kiki6639 Pregled postova
Evo probo sam s napajanjem od 450w od prijatelja,opet nista,komp radi
i sve a nema slike(probo sam iskljucit prze i hard,i dalje ista
stvar),probo sam i drugi monitor i opet nista.Stvarno neznam sta
je.Ostala mi je jedina mogucnost da maticna nije kompatabilna s
grafickom ili je riknuo ulaz za monitor.
Jesi selektirao input? Stiskao sve raspoložive gumbe na monitoru? Ili ga samo upalio..ako boota,daje beep na početku,zvuk u XP..onda jedino veza monitor-VGA dolazi u obzir..sprčkaj po gumbima malo..po monitoru..ne bi li šta riješio..meni je select input dao sliku..nakon par klikova
thedream je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 24.06.2008., 10:40   #11
1v@n
The mighty pirate
Moj komp
 
1v@n's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: London
Postovi: 7,602
Probaj spojit i preko tv-out na neki tv ili ukapčat kabel u drugi izlaz, preko dvi/vga adaptera koji si dobio i sl. Igraj se malo s tim
__________________

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: AOC Q3279VWF + HP ZR24w
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
OS: Windows 10 Pro x64
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2008., 10:40   #12
kiki6639
Registered User
Moj komp
 
kiki6639's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: Zagreb
Postovi: 15
Probo sam sve zivo stiskati,mjenjati ulaze,iskopcavati,on-off,probo drugi monitor.Kod mog npr.kad ga stavim samo mi se ekranu pojavi oznaka "no signal",to je isto koda monitor nije ni ukljucen na graficku.Velika mi je vjerojatnost da je moram reklamirat.Kupio sam je u ve-milu.Sapphire HD 4850 512ram.
kiki6639 je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2008., 10:42   #13
alengrosevic
Premium
Moj komp
 
alengrosevic's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Čakovec
Postovi: 3,696
a da probas grafu odnjet do frenda i tamo je isprobati? ako niti kod njega ne radi, ona je kihnula...
alengrosevic je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2008., 10:44   #14
1v@n
The mighty pirate
Moj komp
 
1v@n's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: London
Postovi: 7,602
Citiraj:
Autor kiki6639 Pregled postova
Probo sam sve zivo stiskati,mjenjati ulaze,iskopcavati,on-off,probo drugi monitor.Kod mog npr.kad ga stavim samo mi se ekranu pojavi oznaka "no signal",to je isto koda monitor nije ni ukljucen na graficku.Velika mi je vjerojatnost da je moram reklamirat.Kupio sam je u ve-milu.Sapphire HD 4850 512ram.
Sad sam ponovo pročitao tvoj prvi post. Znači ti nemaš slike ni čim upališ komp? Ne pokazuje ti POST screen?
Jedino što bi moglo pomoć je stavljanje stare grafičke u komp i micanje svih nvidijinih drivera. Ukoliko nemaš slike kod boota, onda je fakat problem veći. Probaj frendu nekom odnijet pa probat, ali prvo maknite drivere od njegove grafičke.
Probaj je izvaditi i ponovo staviti natrag u PCI-e port.
__________________

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: AOC Q3279VWF + HP ZR24w
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
OS: Windows 10 Pro x64
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2008., 10:44   #15
Jelc
Super Moderators
 
Datum registracije: May 2002
Lokacija: Zg
Postovi: 17,390
ATI Radeon HD 4850

Da otvorimo generalni thread za tu grafu i izbjegnemo hrpu novih za tu temu...
__________________

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2008., 10:51   #16
zippo
herr Flick
Moj komp
 
zippo's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2005
Lokacija: Umag
Postovi: 2,057
Opet ja sa banalnim pitanjima
driveri ? jesi dobro pocistio neVidia drivere prije 4850 ?
ako je to napravljeno kako treba a i dalje ne radi, probaj na necijem kompu karticu. Ako i tamo ne radi ili je nekompatibilnost sa plocom ili je grafa prdnula
__________________
.:S:T:A:L:K:E:R:.. :2 u ocekivanju


nema vise zippacha ......






zippo je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2008., 10:51   #17
thedream
Banned
Moj komp
 
thedream's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Zagreb ( Šibenik )
Postovi: 5,456
I ja sam imao no signal input..na ekranu..znači da monitor radi,al nije prepoznao po defaultu grafu..

Napisao sam ti što trebaš..zdrkaj gumbe na njemu..i bok..

Ne znam zašto se uopće trudim pisati..
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2008., 10:56   #18
1v@n
The mighty pirate
Moj komp
 
1v@n's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: London
Postovi: 7,602
Ima po netu istih slučajeva. Izgleda da je do kartice. Nekima radi, nekima ne. Većini ne radi, isti problem. To je tak kad se ne pričeka par mišljenja, nego se uvijek kupi novo bez razmišljanja
Probaj sve što smo ti napisali, ako ni nakon toga ne radi, trk u dućan di si kupio s kompletnim spiskom: što ne radi i što si probao sve napraviti.
__________________

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: AOC Q3279VWF + HP ZR24w
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
OS: Windows 10 Pro x64
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2008., 11:00   #19
domis
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: Hrvatistan
Postovi: 4,119
gle, grafa radi...

moj frend je imal isti problem, ali s peak x1950gt...

isti su simptomi bili...

al onda nakon nekoliko ukapcanja i iskapcanja grafe, kao i napajanja za grafu...sve je proradilo...

napajanje mu sigurno nije bilo jer si je kupil fortrona 425w BS...gle, neznam tocno kaj je pomoglo jer je samo odjednom pocelo raditi
domis je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2008., 11:07   #20
kyz0
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Oct 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 347
Sad bi rekli popljuvani nvidijaši koji nešto više plate... "kolko para tolko muzike"

Inače kod ovakvih problema prvo provjerit monitor, a onda odnjet nekome grafu da isproba. U roku sat vremena (a i manje ako frend nije u drugom gradu) znaš u čemu je problem...
kyz0 je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2008., 12:22   #21
sipe
Premium
Moj komp
 
sipe's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2007
Lokacija: Samobor
Postovi: 969
Znam da je glupo ali clear cmos?
Ili na reklamaciju
sipe je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2008., 12:32   #22
Michel
Premium
Moj komp
 
Michel's Avatar
 
Datum registracije: May 2004
Lokacija: Dubrovnik
Postovi: 1,270
Citiraj:
Autor sipe Pregled postova
Znam da je glupo ali clear cmos?
Ili na reklamaciju
Clear cmos kažeš to uopće nije glupo kad se radi o ramu dapaće , ali grafa bi trebala iako je vrijedno probati svakako. Mislim da bi svakako trebo uzet neko 450 w + kvalitetnije da nemaš brige. Nisi nam odgovorio koliko sam vidio jesi li provjerio vezano za konektor od napajanja grafičke jesi li spojio.
Mislim da je ili nekompatibilnost između grafe i matične ili da je grafa neispravna.
Ako je istina da toliko ljudi na netu ima problem možda je upravo amd sebi presudio....
Michel je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2008., 13:26   #23
xulos
Someone needed a Butcher?
 
xulos's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Around the world
Postovi: 7,212
meni je to isto al sa 8800gt bilo kad nisam bio ukopcao ATX kraj proca onaj 4 pinski;D
__________________
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
xulos je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2008., 13:40   #24
kiki6639
Registered User
Moj komp
 
kiki6639's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: Zagreb
Postovi: 15
Evo bas sam doso iz ve-mila.Kartica je skroz valjana.Radi sve 5,vid
svojim ocima.Covjek mi je rekao ako nebi pokrenula da promjenim
maticnu plocu.Probat cu opet jos nesto(stavljat sve
ispocetka,resetirat cmos,pizde materine...)ak ne ide idem sutra po
maticnu i to je to.Hvala na svim savjetima!!!Živjeli!!!
kiki6639 je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2008., 13:54   #25
syss
Moderator
Moj komp
 
syss's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2003
Lokacija: Zagreb
Postovi: 10,709
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Dogodilo se meni sa 3870x2,zvao fleksa i hamma nismo znali riješiti...
kaj se pl. valich nije javljao na telefon pa si uzeo ovu skupinu neukih trolova?


Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
...imaš na monitoru select input gumb ili tako nešto..stisni ga nekoliko puta..i on će sam pronaći grafičku i pokazati sliku...
evo ja tipkam na poslu po select inputu i nalazi mi samo jednu grafu
syss je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2008., 14:28   #26
thedream
Banned
Moj komp
 
thedream's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Zagreb ( Šibenik )
Postovi: 5,456
Nije..,a zvao ih..nisam imao koga a i oni su mi najbolji..kad zagusti,Vuco,fleks i hammer..

Što se monitora tiče..isti simptom- sve boota,zvuk se čuje iz xp,slike nema ,no signal input-ista poruka,isto sve u slovo...stisnuo dva puta select input i slika se pojavila..EOD.

ako ne pomaže njemu..bože moj..al 360W nema veze sa slikom ako komp boota..i uđe u XP..šta napajanje ima veze i da prikaže sliku na monitoru...ne znam baš

puno ranije bi roknulo,da je do PSU..,ili MBO..ne bi zbootao ni pod razno..

prcaš malo,ha
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2008., 21:54   #27
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp
 
Denzil's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2004
Lokacija: Parallel Universe
Postovi: 1,127
Arrow 4850 dojmovi :)

Eto samo da utazim znatizelju mnogim ATI korisnicima... dobio danas svoju 4850 pa da podjelim dojmove. Znaci bez nekih OC/benchmark screenshotova, samo prvi dojam..

Evo za pocetak, na zalost 3DM06 mi je osto na sticku na poslu pa sam moro sa 3DM01 .. odvrtio sam jedan benchmark tek tolko, za usporedbu.
Dakle moja konfa je E8400 na ASUS P5K-E ploci sa 2GB Crucial RAMa na 800.. sve na default taktovima mjereno. Izmjenjao sam 4-5 graficke od kad sam ubo novi komp pa sam evo popamtio brojeve.. dakle 3DM01 score.
7600GT - oko 29-30k
X800XL - oko 31k
8600GT - 39k
7900GS - 41k
i sada 4850 - 50k i jos malo ..
..dakle ovo je za one benchmark fanove u vama.. stari 3DMark koji optereti cijeli komp a ne samo grafu. No usporedba je bitna. Preksutra vam postam 06 rezultate ak nekog fakat zanima.

Ovako, prva stvar, i najveci minus - temperatura.
- kod bootanja windowsa, dok je grafa prethodno hladna ko cura od random FERovca, vec u startu je preko 65. Nakon 5min rada je oko 73. Nakon 3DM01 passa je dostigla vrh od 90 stupnjeva.
- e sad moram napomenut da je grafa u jako dobro provjetrenom boxu, 3x120mm ventovi, 2 intake i 1 exaust otraga s tim da je 1 na boku i puse direktno po njoj. Ima cak jos jedan 4ti intake fan no nebitan je atm.
- drugi problem je ocitavanje temperature. Jedini program koji je uspio za sad je GPU-Z i HWMonitor. Everest 4.50.1330 ne vidi senzor, ATT takoder..
- e sad, nakon full loada, vent se vrati na 9% snage i grafa je necujna.. ali temperatura ne pada ispod 74-75. Dovoljno da pomaknem prozor po ekranu, load raste, vent ubrzava i takt jezgre i memorije se takoder povecava.. da bi se sve vratilo natrag cim opterecenje stane. Tako da, da se glupi vent vrti na kojih 20% bile bi manje temperature u idleu.
- probao sam sa ATI Tray Toolsima sredit taj vent no nista.. dobro da taktove vidi.. temp i fan speed nema sanse. Treba cekat update.

- instalacija drivera je prosla bezbolno.. odma sam skinuo hotfix (hvala Jelc ) i rucno ih instaliro, bez CC sranja i slicno. Naravno treba prvo stavit UAA da bi audio prosao bezbolno. S tim da od prvog boota, sve do gotove instalacije drivera, zvucnici su mi pucketali.. no evo krivim Creative i njihove drivere koji nikad nisu radili 100% kak spada..

- i evo nas na igrama.. jos me nije lupilo da imam 4850 u kompu , do prije 3 tjedna sam jos korisito 9800PRO

Uglavnom, evo prva igra koju sam probao, utjelovljenje optimizacije, CoD4:
- 1280x1024, full AAx4, full Anisotropic, sve sve ali SVE ostalo na max, texture, ovo, ono ..sve sto sam nasao sam digo kolko je islo. Loadao sam mapu di ima mrtvih kolko oces...
- FPS je varirao od 70-125 negdje. Dakle u najvecoj borbi..ono dim, vatra, pucnjava, particles i sranja FPS ne pada ispod 70... kad se maknem sastrane uz zid ide preko 120.. ono WTF .. do jaja nema sta
- P.S. Windowsi su mi trenutno sve samo ne optimizirani btw.. u 3 tjedna sam izmjenio 3 NVidia graficke i 2 ATI.. dobro da se sve ne rusi.. ugodno sam iznenaden

Tak da evo..to je to za sad.. sad cu instalirat Crysis i tokom sljedecih par dana editirat cu post sa dojmovima iz ostalih aktualnih igara


- Crysis 1.2.1
- 1280x1024, WinXP PRO SP2, AAx8 9hehe) i sve na HIGH. Kolko znam very high je za vistu..
- minimalni FPS koji sam uspio dobit je 22.. tokom pucnjave i slicno je oko 24-25 .. tokom setkaranja okolo, dakle neki average, 30.. a tu i tam je skocio na 40 no to je rijetkost. Sve u svemu, the way it was meant to be played .. ako skinem AA na 4 ne gubim nista a dobit cu veci FPS..

- World In Conflict
- sve very high, AA 4x, AF 16x - min 22, max 72, avg 45 .. s tim da je 22 kad zoomiras eksploziju.


P.S. @Moderator - nije da prigovaram ali moj topic nema nista zajednicko sa ovim s kojim si ga spojio osim 4 broja, 4850. No nije bed, samo vi spajajte sve topice u jedan i cudite se kad ljudi postavljaju ista pitanja 5 puta..jer nitko normalan ne cita 50 stranica topica sa 30 i vise postova po strani.
__________________
"I can resist everything except temptation"

Zadnje izmijenjeno od: Denzil. 26.06.2008. u 00:01.
Denzil je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2008., 22:01   #28
domis
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: Hrvatistan
Postovi: 4,119
Citiraj:
Autor Denzil Pregled postova
- P.S. Windowsi su mi trenutno sve samo ne optimizirani btw.. u 3 tjedna sam izmjenio 3 NVidia graficke i 2 ATI.. dobro da se sve ne rusi.. ugodno sam iznenaden
pa cuj, to je realna situacija kod krajnjeg korisnika
sad dal bu bas svatko isel tweakat komp samo za cmark, to je vec druga stvar

recimo, moj score na top10 3dmark06 nije uopce tweakan (osim OC)
samo sam grafu piknul nutra nakon x1950pro i vozi

sad da se idem yebavat s reinstalacijom wina samo zbog par fps vise...ma mos mislit
domis je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2008., 22:03   #29
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp
 
Denzil's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2004
Lokacija: Parallel Universe
Postovi: 1,127
Ma ne .. pusti reinstalaciju zbog 3 FPSa.. ja to radim zbog stabilnosti i slicno.. uostalom imam ghost image tak da je sve to brzo gotovo.
No inace, prosjecni korisnik ne promjeni ATI i Nvidiu 4 puta u 2 tjedna

Nego.. kak se tvoja grije? Si naso koji cooler za nju? Ja namjeravam cekat mjesec/dva dok netko ne izbaci cooler bas za nju.. ako ikad bude
__________________
"I can resist everything except temptation"
Denzil je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2008., 22:06   #30
Buger
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Osijek
Postovi: 4,246
ok, hoćemo i slike i grafove
Buger je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na