|
![]() |
#20311 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ljudi pls help.... Trebam tv, 55'' za gledanje Netflix-a, Youtube-a i MaxTv-a..... Trenutno imam nekakav Hisense, 6god star koji je generalno ok ali mi ide na k.... što svakih par dana zašteka YT pa onda briši cookie i te pizdarije itd... Iskreno, hoću upaliti tv i gledati ga.....neda mi se više visiti po postavkama... I sad krenem googlati kad ono... oled, qled, mini led, qned, nanocell... pa koji vrag je sada to sve ? Znači, gleda se skoro ravno (minimalan kut gledanja), uglavnom u mračnoj prostoriji i to je to.... ne trebam više ništa. Ako može preporuka, bio bih zahvalan. Pls bez ovih TV-a od 1000+ eura, neisplativa je investicija s obzirom koliko ga gledam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20312 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Pozdrav gledam tv za uzeti i nekako sam se odlučio za LG OLED 77C4. Udaljenos tv-a, citaj "polozaja glave" na kauču je 2,86m. Također bi išao i na LG sound bar radi same kompatibilnosti. Tv je vecinom za netflix 80% vremena i igranje 20%. Ima li nesto bolje u istom cijenovnom rangu ili da idem na ovaj LG? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20313 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Best buy 100%. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 13.01.2025. u 11:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20314 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20315 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Po meni https://www.mall.hr/tv-prijemnici/tc...izor-google-tv Nista posebno, ali za tu dijagonalu odlicna ponuda. Google TV, uhd, 2.1 hdmi Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20316 |
Premium
|
Naručen https://www.sancta-domenica.hr/telev...google-tv.html Javim dojmove! Jučer sam 3 sata gledao i vagao, OLED ili QD Mini LED. Ali odlučio staviti par hiljada EUR u džep ipak. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20317 |
Premium
Datum registracije: Apr 2016
|
Ja čekam iz centar tehnike... Jeftiniji je tamo, jedino stiže tek krajem siječnja, dobavljač nema na lageru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20320 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20321 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20323 | ||
Premium
|
Citiraj:
Htio sam 7 godina. ![]() ![]() ![]() Zanimljivo, neki dan mi mikrovalna stigla za 2 dana. ![]() Ali prije toga sušilica i perilica skoro mjesec i pola. ![]() Dobra fora za toliki tv piše: Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 15.01.2025. u 11:25. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20324 |
Premium
|
LG prozirni TV
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20325 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Više je umjetničkog karaktera, al možeš dić crnu pozadinu za bolju kvalitetu slike. Za lovaše, da radi uvijek u ćošku i prikazuje neku umjetnost, a kad treba bude i tv https://www.youtube.com/watch?v=AYKLg68WAhA |
![]() |
![]() |
![]() |
#20327 |
Premium
|
Da, jedva cekam da se Philips docepa tog panela, pa pukne gore svoj debilni ambilight za full lsd experience bez tableta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20329 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Da, ja sam se u 12om mjesecu šokirao. Jasenovac je zadnja općina u nizu za većinu dostavljača na ovu stranu, i lik maltene prazan vozi meni neke sitnice iz sancte. Otvori kombi, unutra onak nakoso polegnut tv, mislim da je 75" bio, uglavnom ogromna kutijetina naslonjena na bok kombija, na podu europaleta 'podšprajcana' da tv ne klizne. Reko šta je ovo jebote, kaže dostavljač, bio je pun kombi nije imao kud, a neće ni sad, paleta ga drži ![]()
![]() |
#20330 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#20331 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Hvala na tome, još sam uvijek skeptičan. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20332 |
Premium
Datum registracije: Apr 2016
|
Pitanje, koje tv ormare koristite za veće televizore? Ovaj ide u potkrovlje i nema šanse da ću ga na knauf objesiti. 85" sa stalkom teži cca preko 50kg. Tak da sam u čekanju televizora u potrazi za nečim kaj će izdržati tu težinu |
![]() |
![]() |
![]() |
#20333 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
da je knauf pripremljen kako treba, onda bi drzao ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#20335 |
Premium
|
Ma ide to na ukauf, bez brige. Imaš u bauhausu posebne šarafe za knauf s tiplama, uzmi 6-8 komada, nema problema s time. Ako pogodiš profil, još bolje. Ali svakako preporuka za bolji nosač i za te šarafe, to je investicija od dobrih 100-130EUR (nosač + tiple). Jeftinija opcija: https://www.bauhaus.hr/tiple-za-supl...ips/p/22107880 28kg po komadu, staviš 6-8 komada, nejde nigdje. Skuplja opcija: https://www.bauhaus.hr/tiple-za-supl...gle/p/22108962 4 komada su dosta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20336 | |
Premium
|
Citiraj:
moj nosač koji se šerafi za drvo (radio sam OSB ploče po zidu da iza mogu provuč kablove) je bio cca 19€ za 65" ![]()
![]() |
![]() |
#20337 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali puno je lakše raditi s nosačem koji ide van, gdje se tv može tiltati i lijeo i desno, i daje ti više mjesta za baratanje kablovima, što želiš ako si na knaufu. Ali da, osobno sam nakon valjda 10 nosača iz Elipsoa za 15EUR prošao na nosač od 100EUR koji ide van 90cm i preporodio se. Plus, kod mene, skačem s tv-a od 20kg na tv od 60kg. ![]() Ali, OSB i knauf nisu ni slični, OSB drži to puno bolje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20338 |
..::..u prolazu..::..
Datum registracije: Jun 2007
|
Ekipa jel se isplati ovaj TCL 75C805 uzeti?https://www.ekupi.hr/hr/Elektronika/.../p/EK000567934 Trenutno je na akciji u eKupi za nešto manje od 1100 eura i sta više čitam i proučavam sve sam manje pametan. Naime vec duže vrijeme sam u niskom startu da kupim neki OLED te veličine, ali nažalost kako vidim 75/77" LG-jeva C3/ C4 ili Samsung S90 serija, nikako ne idu cjenovno ispod 2k (idealno bi bilo oko 1700-1800, ali koliko vidim ništa od toga u skorije vrijeme). Jako je velika razlika između 65 i 75/77 OLEDA, a meni se ispod 75 ne ide, a s obzirom da mi je strpljenje lagano kraju kontam da idem na kraju u drugom smjeru i da uzmem ovaj miniLED od TCL i amen. Gledalo bi se maxTV, Bluray filmovi i igrao PS5, AV i zvučnike imam, a dnevni je južna strana velike staklene stijenke i samim tim dosta sunca. Ima tko dobar savjet, uzeti TCL ili čekat "Uskršnje i ljetne popuste"? Sent from my SM-S928B using Tapatalk
![]() |
#20339 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
ti tcl-ovi su cisto ok value for money, niti ce te razocarat, a niti oborit s nogu. 4k sadrzaje prikazuje pristojno, hdr mu nije nista o cem bi pisao kuci ![]() cekanje na cjenovno prihvatljiv oled iste dijagonale moglo bi se dosta oduljit, pa bolje da ides na ovo kad si vec na pola puta do njega... a i taj osuncani dio prostora koji spominjesskoro pa zaziva tcl preko oleda.
![]() |
#20340 |
..::..u prolazu..::..
Datum registracije: Jun 2007
|
Ma jedino me muči to šta se ipak se radi o tv-u, kojeg nemam namjeru u skorije vrijeme mjenjat, pa bi htio ubost nešto da je za duže staze, ali opet cjena OLEDA u 75/77" verziji je i dalje iznad 2K bez tendecije da ide bar malo ispod. Cak i Samsung 77S90C iz 2023 u Pevexa drži cijenu preko 2600€, a LG C3/C4 nisam vidio nigdje ispod 2400€. Mislim da cu se ipak zadovoljit onda s ovim TCL-om pa šta bude jer za 2K se OLED ne može naći u toj veličini, a sve ostalao koliko sam proučavao nije toliko kvalitetnije od ovog TCL-a, da bi opravdalo razliku od nekoliko stotina eura. Sent from my SM-S928B using Tapatalk
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|