|
![]() |
#721 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Ajd ti to objasni kućnom korisniku a i kaj će njemu domain join
![]() |
#722 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Znam da je pain in the a** što nas tjeraju da koristimo online MS račun umjesto lokalnog, ali ima li neki opravdani razlog zašto ga ne koristiti? Ono, ne vidim problem kreirati MS account i koristiti ga za Win11. Poslano sa mog S23 Ultra koristeći Tapatalk
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#724 | |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
EDIT: isprobao itko Dev Home? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#725 | |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Katastrofa od članaka, prvi je netočan a drugi je clickbait. Naravno da W11 podržava local account, samo pri instalaciji treba malo više tipkati ili izvući LAN kabel. I nisu im pobjegli "privatni podaci" korisnika. Barem još ne ![]() Razumijem zašto forsiraju MS account jer je broj jedan problem prosječnog korisnika izgubljeni/zaboravljeni login password ili Bitlocker key. MS account to riješava. Metoda je brute force ali djeluje. Ista stvar je i sa forsiranjem update-ova. Na sedmici su svi u mom selu imali isključeni WU da MS ne bi slučajno skužio da imaju nelegalne Windowse. Pa je bila globalna eksplozija botnetova i malware-a jer se ni Defender nije apdejtao. MS ne radi Windows OS za PCE ekipu nego za Average Joe-a, to uvijek treba imati na umu prije kritiziranja. I to vam kažm ja,Kopija, najveći kritik MS-a u ovom threadu ![]() Zadnje izmijenjeno od: kopija. 20.09.2023. u 18:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#726 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
A kaj se clikbaita tice... https://www.google.com/search?client...3&dpr=1.2#ip=1 Nit prvi nit zadnji put - i nije se samo MS to dogodilo - shit happens - zato fala lepa - lokalno, veeam i bok.
Lenovo LOQ 15AHP9: AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2230 1TB / Sandisk Extreme Pro 1TB / Radeon 760M + Geforce RTX 4050 / Fedora Workstation | Windows 11 Pro Acer Aspire V3-574G: Intel i3 5005U / 8GB DDR3 / Seagate 1TB HDD / Geforce GT 940M / OpenSuse Tumbleweed |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
26.09. dolazi veliki update, a evo i što donosi https://www.engadget.com/microsofts-...163553126.html
![]() |
#728 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2021
|
26. 09. nije 23H2 update. Taj dolazi najranije sljedeći mjesec. Svi mediji prenose krive informacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#730 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Jbs i takav major update kada ga cekas ko ozebao sunce samo zbog "never combine" opcije u taskbaru ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#731 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Jedva čekam ovaj update u nadi da će riješiti windows explorer koji mi je užasno spor. Ne da mi se sve skupa reinstalirati i to je jedini problem sa sustavom, a kad trebam nešto koristim total commander ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
49%winner
|
Aha znaci nisam jedini ![]() Koristim i onedrive pa nije iskljuceno da se kolju. Iskustvo s win 11 mi bas kvari dozivljaj rada na workstationu od nekih 2,5 soma eura. Bas bruka koje gluposti gledam svaki dan.
![]() |
![]() |
#734 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Za čudo, na Googlu nema previše savjeta, a ono što se i nađe nema veze s rješenjem. Na puno starijem laptopu (Asus N750JV) sam instalirao windows 11 i savršeno radi, tako da vjerujem da bi reinstall i ovo riješio, al nemam volje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Meni home otvara dobrih 20 sekundi, ali od ranije mi je postavljeno da po otvaranju explorera prvo bude this PC pa mi sporost homea ne smeta.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
EMP moderator
|
Izgleda da je Fancy Zones konačno sređen u novom updateu, sad je opet svaki prozor na svom mjestu, samo 6 mjeseci im je trebalo da to riješe. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
DIY DILETANT
|
Svakako isprobajte Copilot, dolazi s 22H2 updateom ovaj mjesec, možda vas nagovori na kupnju novog laptopa ili ko zna, dildača. |
![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Za File Explorer trenutno je preporuka da zgasite sve pod "Privacy" pod File Explorer Options. Znači sve: - Show recently used files - Show frequently used folder - Show files from Office.com Inače, file explorer je katastrofa s ovim 22H2 Moment 4 updejtom (ovo nije bil 23H2), konji samo guraju Bing i AI umesto da srede osnovu OS-a. U zadnjim Canary buildovima ljudi vele da je situacija s performansama FE-a dosta bolja, ali to boga pitaj kad bu došlo u RTM
![]() |
#742 |
DIY DILETANT
|
Ako ste kojim čudom ovaj edge case, možda pomogne. How to upgrade to Windows 11 2023 Update on unsupported hardware |
![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
EMP moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
DIY DILETANT
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2021
|
Ako ti nije problem pokretat random skripte s interneta ima ovdje. https://uupdump.net/selectlang.php?i...f-c70b7f8cd025 |
![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Premium
|
Imam taj 23H2, ali explorer mi je i dalje stari ![]() Star, spor, spor, spor, spor, spor A novi je navodno još i gori Kako uspiješ zasrati ključni dio OS-a? Vražji Nadela, sve će usrat, a "uspješan" direktor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
EMP moderator
|
Jutros mi se opet pojavio update na 23H2, skuhao kavu, očekivao da će trajati najmanje 15 min, kad ono običan restart i gotovo. ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
49%winner
|
Nesluzbeno, da ![]()
![]() |
|
|