|
![]() |
#871 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2020
|
Citiraj:
Nemora se koristiti VPN uopce, Evo kako ja gledam YT bez reklama i smeca, FF + NoScript+UBlock+User-Agent Switcher. User-Agent Switcher je dobar plug jer moze imitirati druge Browsere a da pritome i dalje sve ostaje FF. Probajte ako nista drugo User-Agent Switcher i Ublock. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#872 | |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
YT premium preko Nigerije mi ne prolazi, bar ne preko revoluta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#873 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Sent from my SM-A528B using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Za Spotify treba kartica iz te države. |
![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Ne treba kod nekih država... Zadnje izmijenjeno od: RedSky. 17.02.2024. u 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Premium
|
Ako dobijete grešku da morate unijeti broj, uzmite prvo Basic plan, koji ne traži SMS verifikaciju, pa unesite naš broj kroz account I onda upgradeate na premium.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Kada gledam na pc ili tv-u biljezi mi history, ali s mobitelom nece. Jedino hoce ako otvorim neki link kroz browser pa odaberem da otvori u app. Brisao sam sve podatke vezano za yt app. Nije pomoglo. Family plan - moj acc je glavni |
![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Koristis adblocker ili private dns? Pihole na razini mreze? Zadnji put kad sam imao problem s pamcenjem historyja, adblocker mi je blokirao "s.youtube.com" domenu. Trebalo je samo whitelistati.
![]() |
![]() |
#883 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Ako imas iPhone, napravis TR App store, kupis njihove gift kartice i zavrsis sve preko telefona. Izadje cca 4.5 eura mjesecno porodicna. Trenutno je aktuelnija Nigerija, 1.03 eura porodicni po danasnjem kursu |
![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
U Argentini je 1.75e family plan. Ako ides preko laptopa, skines neki vpn, ja sam koristio tunnelbear, aktiviras argentinu, odes na yt, izaberes plan koji ti pase, platis i rijeseno je. Koliko se sjecam, moguce da pita i adresu, google maps i izaberes nekakvu adresu ![]() Mislim da nas vecina placa revolutom. Sent from my SM-A528B using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: dragutin985. 20.02.2024. u 20:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Imam dva problema. Ili mogu dodati 5 family membera ali mi onda ne prolazi uplata preko Revoluta. Kada mi prodje uplate preko Revoluta ne dozvoljava mi da dodam family membere jer nismo u istoj zemlji. Ima netko rješenje za ovo? Urban VPN - Ukrajina |
![]() |
![]() |
![]() |
#886 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
da bi dodao clanove u obiteljski morate biti iz iste drzave. Odi u google payment center i promjeni profil za placanje sa ukraine u hrvatsku. Treba pricekati 10-20 minuta pa onda dodaj clanove koje zelis. ![]() free photo upload and share |
![]() |
![]() |
![]() |
#888 | |
Premium
|
Citiraj:
Ovo ne pomaže. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Postupak za Ukrajinu: -kreirao sam novi gmail account i dodao 5 ljudi u family -nakon toga Urban VPN (Chrome ekstenzija) spojio se na Ukrajinu i platio Revolutom(VISA) Ovo isto sam jučer pokušavao ali mi nije prolazilo iz nekoga razloga (odbijalo karticu). Danas je prošlo iz prve. Opcija sa naknadnim dodavanjem usera u family na već aktivnoj pretplati mi nije prošla: -mogao sam samo dodati nove gmail accounte i to radi -postojeće e-mail accounte mi je odbijalo (da nismo u istoj zemlji) -probao sam promijeniti profil za plaćenje sukladno komentaru gore ali i nakon toga ne radi dodavanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#890 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2019
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2024
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Ajd jedno glupo pitanje. Prije mi se na premium nije desavalo da na mobitelu u landscape polozaju trake sa strane budu dinamicke. Znaci slika ako nije zumirana ima sa strane trake. Navikao sam da bude crno, a sada kako dode nesto svijetlo mijenja u bijelo-sive tonove. EDIT: nasao ambient mode... Zadnje izmijenjeno od: BlackDwarf. 11.03.2024. u 08:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Probao prijatelju napraviti arg i ukr ne ide. Sam imam ovaj arg i radi još sve 5. Napravim novi Gmail pod VPN na arg i dodam adrese argentinske i sve, medjutim kod samog pricing djela mi nudi USD dakle dolare, i naravno američke cijene. Iako mi piše YouTube AR. Sad ili su skuzili ovu foru ili ja nešto krivo radim. Probao mjenjati VPN Urban, TunnelBear, Vanish IP, medjutim neuspješno . Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Ako radiš preko mobitela ugasi lokaciju i mobilne mreže i probaj samo na wifi Poslano sa mog |
![]() |
![]() |
![]() |
#895 | |
Registered User
|
Citiraj:
Hvala ti, upravo sam probao ovo, ali ista stvar. Zamolio bih nekog ako ovih dana pravio Argentinu ili Ukrainu, samo da javi dali je uspio, meni ne ide nikako. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#896 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Registered User
|
Probao, ne ide. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
![]() |
![]() |
![]() |
#900 | |
Premium
|
Citiraj:
Svaak tebi čast ako je tebi to prihvatljivo. Ja sam na Ukrajini sad 3.6e nas 6 koristi obiteljski acc, nekad neko nabaci na revolut love da se produžuje i svi sretni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|