|
![]() |
#2911 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
kak sad stvari stoje, slobodan sam u petak i dolazim. Samo viša sila...
![]() |
#2912 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
MEETINGARENJEEEE>>> 24.06.2005 OD 1600>>>>>BAKINA KUHINJA/TERASA POD SUNCOBRANOM... da mi ne kvarite : nuts : : cheers2 : nuts : : cheers2 : cheers2 : nuts : : cheers2 : nuts : : cheers2 malcice sam podebljal slofca..daklem okupljanje od cetrtice pa do klope koja bude pokle 5 radi Senior Membersa koji sljakaju... menu: ZNA SE-PRASE! na vise nacina , malo preplanulo na popodnevnom suncu/rostilju Bakinom nemoj da mi nehce dojde sit i veli da nemre jest Zuja se bu hladila od cetvrtka vjutro... samo da nam bude liepe vrieme pak da moreme po terasi se razbucati i po travi pohitati pokle papice,ha? ![]() oni koji se nisu bezecirali nemoraju se bojati da buju gladovali ak dojdeju, samo buju morali malcice Baku i cure "poriktati" z kakvom kahvom il sokicem... ![]() za Juniore<>>>> nebumo Vas tukli ,nit se od Vas separisali, al Vam bume krf popili......dakle,dojdite/ak bas morate.. napominjem da je TRULA KOBILA -za finale>Zderonje protif ostalih>>>> looseri placaju EXTRA CUGU.!!!! zaozbilno.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2913 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Nekaj se flare busala u prsa da bu došla na Žderonje i dopelala komada...sad je bogme nema nigdje ![]() ![]() ![]() Ni komada.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2914 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Stizem i ja ![]()
![]() |
#2916 |
Super Moderators
|
Bude uskače na 12-tu poziciju ![]() Kad AMD-jca već baba ne pusti ![]() Valjda je bilo zadnji put: di si to bil plesnivac stari, skojom si se drojlom to potepal kad si dime došel poderanih traperica:burn: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2917 |
Prigorec po defaultu
|
![]() mislim da je ispunil Bonus za dolazak k Babici..... aha,da,da klupa ti je podrapala traperice,kak da ne....tuf-tras zi sekirom po celenki..... ![]() ![]() ![]() ha, nis, bu nam vec ostale za prigristi... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2918 |
Super Moderators
|
Eh, neki ljudi fakat ne znaju kak to treba u braku...lijepo sam Pinsli govorio da ne smije špotat ženu kad ode u dućan i donese kakvih 300% više nego kaj je imala na popisu. Ali ne...jedamput, dvaput, triput...i sad odjednom mora delat na testovima za novi broj, nitko mu nije javil, tak je siroče puno delao da nije stigao pratiti forum... A-ha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2919 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() zasad ![]() a još ćemo vidjeti za to morti napravim neki preraspored nemre to sam tak projti bez mene a ne ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2920 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ak' mi ne vjerujete morete dojti vu Petak poslije 13:00 sati u Krvariće (za one koji neznaju Gornja Kustošija) ili ti na kraju Kustošijanske ulice. Turnir vu nogometu, igram samo jedno poluvrijeme ![]() Potom slijedi roštiljček i pijanka za sedamdesetak plavokošuljaša ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2921 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Nas ATI-jevce ženice (cure. , zaručnice, "frendice" itd...) barem puste na Žderonje. Za razliku od nekih Nvidiaša ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2922 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 21.06.2005. u 19:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2923 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Nije to baš tak. Treba malo i navijat. Napravit nered na utakmici. Uletit na igralište. Stisnut sucu šamarčinu i pljunut mu u čoravo oko ![]() Jel vidiš koliko je to posla, a još se nisam ni zagrijal za tekmu.
![]() |
#2926 | |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
molim???:confused: ...odi na prethodnu stranicu (ili na onu jos prije) pa ces vidjeti da je flare napisala da ona i beren dolaze... ![]()
![]() |
![]() |
#2927 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Čisto me je zanimalo da li bude itko od vas došao. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2929 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2930 |
Super Moderators
|
Nemam pojma, ja sam imal drugog posla pa je Mitzek išel sam baki...zadnji put kad smo išli tako bilo je petobanak za klopu i jednu cugu...kaj se poloče poslije to se posebno i plati ![]() Pitajte Mitzeka sutra, ja mislim da je tu negdje. Kaj se odmah brinete za šekele??? ![]() ![]() ![]() Tak i tak se rijetko nalazimo, možete valjda malo zavuć ruku u novčanik. ![]() Ja još svaki put ostavim auto doma i uzmem taxi... Jeftinije je od kazni i oduzimanja šare ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2931 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...bez obzira na to sto horza ne moze doci beren i ja smo tamo... ![]()
![]() |
#2932 |
Prigorec po defaultu
|
![]() grmljjjjh..... ![]() ovak, na bazi CHIPA= 60 kuma cime je pokriven zvakaci dio i jedna cuga..ak se zapijete,a bute...jos si zemete kaj zi sobom.. pa nisu Zderonje svaki tjedan.... ![]() ![]() ![]() al to tak i tak uvjek ispadne manje vazno jel si potrosil 5 il 10 bani ak je bilo gro zahebancije....ak Vam je to najvaznije, kulike bute potrosili, niste mi bas za zabavi Naseg tipa...al zivi bili pa .. pojeli!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2936 |
Prigorec po defaultu
|
![]() lolek! Jazafci jeni, kaj bute zizmikali za 3-4 runde? hohohoho ![]() ![]() ![]() ![]() novo znacenje rijeci- kacamivzepunesmijem niprstvunjeghititidamenepikneamortbuinegdoprijezvlekelipljatil....=jazavac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2939 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Nisam cital sve ali nadam se da budem mogle doci u petak. imam prevec posla pa i forum jedva pratim a nadam s da ne budem propustil meeting. pozdrav ekipi ![]()
![]() |
#2940 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Nažalost, viša sila, idem večeras u Češku i nema me do nedjelje tako da nažalost neću doći žderati. Pozdrav ekipi i dobar provod... za utjehu, Češka ima dooooobro pivo !!!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|