|
![]() |
#2911 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Zadnje izmijenjeno od: Piksa. 24.09.2024. u 11:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2912 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pyrewood Village je server. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2915 | |
Premium
|
Citiraj:
Zanimljivo mi je, potrošio sam desetke sati na gledanje YT videa, kako proći kojeg bossa. I onda dođem u Ara-Kara, zadnji boss, nisam još došao ni na jednu PUG grupu koja je odradila 5+ da ne wipe-amo tamo. A gdje je tek 10, 11. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2917 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali uopće nije to problem, ljudi ne znaju što rade, skaču ko blesavi, staju u poolove prije nego ona casta itd. Ustvari, kao tank, nisam tamo umro ni jednom. Ali eto, ekipa još uči, tek je 1. tjedan, bude se to speglalo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2918 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Ja došao do ilvl 602 kao Ret, 2/4T. Herald build rastura. M+6 sam riješio samo Dawnbreaker. Istekao mi mjesec, pa ću uzeti pauzu. Nije loša ekspanzija, igram sa frendovima, ali brzo mi dojadi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2920 |
Premium
|
Ovaj tjedan će biti borba. Jučer probao +5 Grim Batol, 7.3k HP, 609ilvl Prot Paladin, 1.7k rating, skoro svaki pull treša je borba. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2922 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Mi smo jucer radili +8 Ara-kara i to smo prosli na +2 bilo je dosta lagano. Dobili Necrotic Wake +10 a imali smo vec +9. Isli smo to probati +9 da se zagrijemo kao ali random tank nas je ubijao na onim velikim mobovima, okrene ih i frontal cleave nas one shoota. Tu smo izgubili puno vremena i na kraju nismo na vrijeme zavrsilis, fulali smo za 7 minuta. Moram reci da je osjecaj da je Fortified puno tezi nego Tyranical. Sve je ogroman dmg check i ako nemas dmga nema sanse da ces zavrsiti key na vrijeme. Čak i kada se ne umire. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2924 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2926 |
Premium
|
Ukratko, retail, 2.4k rio Pala Tank, koliko stignem igrati, još je dobro. Roknuo sam jednu desetku, ostalo sve 8 i 9. Sve radim kao PUG, tako da, dobiti dobru grupu je baš lutrija. Healera dobiti, gotovo nemoguće. Imam i druida Resto 1.5k rio, tek sam krenuo s njim. Nevjerojatno da svaki PUG što radim, čekam healera 10-15 min svaki puta. I to kao 2.4k RIO tank. Ukratko moji dojmovi WW-a: Sve do M+ 9 je izi ako imaš dobru grupu, ja radim sve sistematično i po PS-u, pa nekako mislim da mi dobro ide, tankam već 10+ godina. Iznad 10 postaje teško i gotovo nemoguće bez grupe. Jučer npr. Necrotic Wake +9, faljelo mi 13s da bude +++, 0 mrtvih, svi interruptali, znači valjda najbolji PUG ikada. S druge strane, krenem +10 prije toga, puno jači RIO dps-ovi, jedan mage povuče pol instance bez razloga, svi umru, mage ode iz grupe, grupa 30 sekundi... Dvelves ne radim više uopće, riješio Zekvira na ? i ??. Osim reputacije, nemam niti potrebe riješavati World Questove. Weekly questove više ne radim pošto više ništa ne mogu izvući iz questova, ilevel 620. I sad mi postaje dosadno. :/ Ne raidam jer nemam vremena za to. Znači 5-8 m+ tjedno, nemam što raditi više. PVP ne igram valjda već 10 godina. Imam 350 mountova, pa mi farmanje više nije zanimljivo, em nemam vremena, em mi se neda, iskreno. I tako svaku ekspanziju. Ne mogu i ne mislim pushati visoki m+ više, tako da za mene, redovan login dnevno, eventualno m+, možda koji q i to je to. Već vidim, do kraja sezone neću ni igrati više previše. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 22.10.2024. u 09:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2928 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Moras, jednostavno moras raditi na tome da imas neku svoju grupu ljudi s kojima igras M+. Odmah postane zanimljivije a i imas ekipu s kojom mozes raditi vece keyeve. Problem je sto je skok sa 9 na 10 ogroman i tu se ljudi pogube isto tako sa 10 na 11 a kada probas 12 ne kuzis vise sto je blizzard htio postici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2929 | |
Premium
|
Citiraj:
Npr. nisam igrao od petka, jučer odigrao sat vremena. Pa me sad nema doma 2 tjedna, itd. Sva ekipa s kojom sam igrao prije 10 godina, RL ekipa, svi prestali davno. Tako da, nisam baš idealan igrač za nekakvi tim, kad me više nema nego ima. A nemam pojma koliko me to veseli. Ali i tak me nema doma do 10.11. pa ćemo vidjeti kad se vratim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2930 |
Premium
|
Evo, nisam igrao wow nekih 10 dana, i desilo se ono što se uvijek desi, pusti me. Imam 4x80, jedno 370 mountova, jedno 50 title-ova, par milijona golda. Prot Paladin mi je na 2.6k rating - 625 ilvl. Resto druid na 2.2k - 617ilvl. Warrior na nekih 1.5k s 600 ilevelom. Riješio sam Loremaster, Zekvira riješio, digao reputaciju na 22+ s svim frakcijama, 30th anniversary uzeo 5 setova + mountove i odradio achivemente. Ja doslovno nemam što raditi osim ganjati Weekly questove i eventualno koji m+. I to je to, svaka ekspanzija ista za mene još tamo od Legiona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2933 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2934 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
A znam, zato baš. Edit: A ja ti ionako igram Vanillu, guštam u starom Azerothu. I ima nas dosta istomišljenika, samo 800 nas je u Guildi, server pun. Zadnje izmijenjeno od: Piksa. 14.11.2024. u 14:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2935 | |
Premium
|
Citiraj:
I onda ne raidam, jer u komadu ne mogu igrati više od sat-dva max, onda i to pada u vodu. Probao sam HC, došao tamo do 34 ja mislim pa sam umro, odustao. Ali zabavno je. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2940 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
netreba to radit ni pokušavat, svako igra nešto sitno kolko sam shvatio, pa još vremenski ko zna kako kome paše, to se izvelo lako prije 15-20g, sad vjeruj mi bolje ni ne pokušavat ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|