|
|||||||||||
|
|
#2911 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Kako MS desetljećima nije u stanju od notepada napraviti dostojanstveni tekst editor (maltene je zaglavio u "hello world" fazi developmenta 30 godina) dobro da su se makar odlučili da ga malo pojačaju kopiletom.
|
|
|
#2912 |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Decki mozete sakriti al ne i kompletno deinstalirati. A ako vam i to nekako uspije sa 3rd party alatima/powershell skriptama (i pri tome se nista ne potrga) MS ce iducim updejtom sve fino vratiti po dobrom starom obicaju...Hovewer...vrijeme je za kokice ![]() P.S.- a Copilot je tak dobar da je MS radi njega vec par tuzbi pokupil...a firme koje su prisilile korisnike na koristenje istog zavrsile u neproduktivnosti. Al ok to se na vecinu AI rijesenja moze primjeniti pa... |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#2913 |
|
Premium
|
Ja sam nedavno na deset probao onaj winhance, koji tobože skroz deinstalira tu kopilad i ostalo raznovrsno smeće. Međutim, kada napraviš novi account redovito se jedan dio tih aplikacija vrati. Valjda je svima jasno da ako tvoja nije zadnja po pitanju aplikacije koje imaš instalirano na svojem računalo onda to nije tvoje računalo.
|
|
|
#2914 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi li dodao allusers argument? Npr.: Code:
Remove-AppPackage -allusers Microsoft.Copilot_1.25032.167.0_x64__8wekyb3d8bbwe
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#2916 |
|
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
13 (trinaest!) MILIJARDI DOLARA je MS uložio u OpenAI da bi mogao koristiti ChatGPT model. Možete se vi zgražati i smijati kolko oćete, ali nije ta ekipa u Redmondu vesla sisala. Bude to zaživjelo i korisnici će biti oduševljeni. Meni je sve to vrlo intrigantno jer je mogućnost verbalne interakcije s kompom revolucionarni pomak. |
|
|
|
|
|
#2917 |
|
Premium
|
Sada sam pokrenuo desetku u virutalki i vidim da mi je teams instalirao Pretpostavljam da je to webapp? Kakva katastrofa. Vidim da te aplikacije, što god to bilo, nema na npr. "Get-AppxPakage -all *Team*". Možda ga je s officom instalirao?
|
|
|
#2919 | |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Citiraj:
Mislim da nije isntalirano vec ako kliknes na ikonicu, instalira aplikaciju. Kada gledas u Settingsu. Te "aplikacije" teže oko desetak KB. Ja kad sam ih pobrisao sa desetke, nisu se vise nikad vratile.
|
|
|
|
#2920 |
|
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa normalno da treba odabrati custom instalaciju, samo ljudi ili ne znaju ili nemaju živaca izgubiti xy vremena dok poklikaju šta treba a šta ne ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#2922 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Ako kliknes next samo, to je kao da si kliknuo na adobe acrobat readeru next, dobijes i antivirus, samo u ovom slucaju dobijes 10x vise smeca. Microsoft i ocekuje to, da nitko ne cita samo da stisne next. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|