|
|||||||||||
|
|
#2881 |
|
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Teski half life vibes. Ne znam tko sebi zeli takvu patnju igdje montirat. Doduse imam predstavnika stanara u zgradi koji valjda u svim prostorijama svog stana (a i zajednickim prostorima, stubiste jel) stavlja valjda >6000K svjetla, iz vanka kad gledas izgleda kao ordinacija. Ne mogu zamislit koja je trauma zivit u takvom prostoru. |
|
|
|
|
|
#2882 |
|
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ha, ima nas svakakvih 3k - 3.5k (žućkasto) može za opće svjetlo ali mrzim raditi nešto "preciznije" pod njim. Više volim normalni daylight cca 4k - 4.5k. Preko 6k kad ide u plavo mi je isto bljak. Ljudima daylight zna "smetati" jer im izgleda prejako ... treba paziti na jačinu ili još bolje varijanta sa dimmerom. Za namjenu, šta kolega planira, kupit ili radit sam: Led traka 5050 daylight u kanalu sa prozirnim poklopcem. Da se naći dimmer modul sa potenciometrom u sebi koji se stavi na početak kanala. Tako kad upališ odmah je na željenom intenzitetu a korigiraš po potrebi. Napajanje se stavi poviše gornjih elemenata da se lakše hladi. Zadnje izmijenjeno od: Nikky. Danas u 15:55. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#2883 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
OK dečkovi. Hvala na svim sugestijama. Pošto su stajale cca 2 godine nek stoje još neko vrijeme. Kaj bum s njima ne znam ni sam. A kad naletim na led trake onda bum uzeo i složio.
|
|
|
#2885 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koje LED cijevi uzimate da ne zuje? Do sad sam kupio par komada po trgovačkim centrima i svaka zuji, čuje se na 5 m.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#2886 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Baš to. Žućkasto svjetlo mi odgovara za gledati TV, večeravati i slično. Al čim moram nešto tipkati, pisati prebacim na više "bijelo" svjetlo. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |