|
![]() |
#28801 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
NIsam neki stručnjak ali ono što su meni rekli pa čak i na ovom forumu, gume su ok. Za sutra nažalost ne mogu ići u te sate. Jedino u 12:30 ako ti paše. Mislim da ti je čak sada u Protei manje više sve na cca 30+% sniženje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28802 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#28804 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#28805 |
Why So Serious?
|
NR vozi isto ono što vozi i ostatak ekipe. Koliko se od toga vozi po cesti, neznam. A ron ima niske centralne ripne i rijetke bočne ripne tako da neznam koliko je koristan po blatu s pretpostavkom da pod "blato" mislimo na isto ![]()
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 06.12.2012. u 14:44. Razlog: Ispravak |
![]() |
![]() |
![]() |
#28806 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
mislim da cu na na kraju upiknut Ground Control kevlarske 26x2.1, (605g) za 259kn.. jefriniju žičnu verziju Ground Control Sport 26x2.1, (700g) za 159kn više nemaju u Protei. Aleš također nema na legeru i nemože trenutno nabavit Schwalbe Nobby Nic HS 411 26 x 2.1 TL Ready, 475g na koje sam se napalio! ima NOBBY NIC 26x2,25 Evo TL Ready Fold Black (545g) za 49,90€ , iako je na njegovom webu označena cijena od €40,90.. koji car ![]() Edit: Citiraj:
s tim da svakodnevno bar minimalno zgazim 20km ceste i kad ne idem na Sljeme.. No svejedno bi si zelio kupit kvalitetne gume za guštanje po blatno-snježno-zeleđenom Sljemenu! Zadnje izmijenjeno od: night_rider. 06.12.2012. u 15:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28807 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
OK, bit ce moto raptor 2.14 comp izgleda.. Kolko ima smisla okretat zadnju gumu naopacke? Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28808 |
Registered User
|
Sutra smo Night_Rider i ja kod tunela u 10:45 pa tko se želi pridružit neka dođe ![]() ![]() p.s. za sada je 95% sigurno da idemo ali opet...ovih 5% može zeznut stvar tako da..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28809 | ||
Why So Serious?
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#28810 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Zato jer ni jednu drugu stazu nije vidio? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#28811 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28812 |
Registered User
|
provokacije
to su ciste lazi ![]() bio ja na 52,54, pa DH Medvedgrad, Strmopeć - pilana, pa na jos par njih kojima zaboravih broj.. no gdje cu ja jadan sa hardtailom od 100mm hoda, ćelavim gumama i dignutim sicem ![]() ![]() pogotovo sad po ovom vremenu?! 18-20 rules... htio bih probat cistu 20ku doduse.. to planiram da malo razbijem monotoniju ![]() btw.. primjetio sam da se vecina "junaka" dok je sklisko i poslije kiše također spušta 18-20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#28813 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Ma nema boljeg nego kad je kiša i ostali đubar na stazi opalit neku od strmijih staza ![]() mislim, bar je meni to gušt da se nadovežem na gume... svi mi većinom cestu vozimo, tj velika većina prijeđenog puta je cesta, al ipak ne gledam na otpor gume na asfaltu kad kupujem gumu, gledam da što bolje drži na najgorim mogućim uvjetima night - najbolje bi ti bilo da složiš 2 seta kotača, jedan za NN a drugi za cestu |
![]() |
![]() |
![]() |
#28814 |
Why So Serious?
|
Kupi bolje gume i spusti sic - problem solved ![]() Poslije kiše se vozi sve samo ne 18-20 ![]()
![]() |
#28815 |
Registered User
|
![]() PA brate mili koliko govoriš o tom dignutom sicu ko daje ono problem svih problema. Dobro ti je reka Onyx, spusti sic već jednom pa probaj. Tvrdim da ćeš imati bolji feeling, kontrolu i još dosta toga u pozitivnom smislu. Svi možemo dignut sic ali očito postoji opravdan razlog zašto se spušta pri strminama ![]() I da se sada vratim na staze, jesi ti probao sve ovo navedeno ali doslovno probao. Od 100 spusteva 95 si odradio 18-20. Jesam li upravu? ![]() p.s. sutra ću ti bacit sic ako ga ne spustiš ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28817 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A zašto? Baš sam sutra tu htio odvozit!!! p.s. malo sam se raspisao danas ![]() Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 06.12.2012. u 16:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28818 |
Why So Serious?
|
Zato što su druge staze zabavnije ![]() P.S. Savladaj multi-quote opciju, bit će svima lakše ![]()
![]() |
#28820 |
Registered User
|
dario, djelomično si u pravu! Ma ja sam tvrdoglav ![]() Tim više jer imam karbonsku stangu, koja mi je nakon svake voznje proklizavala dolje i jedva sam nabavio malo masti za karbon, i sad napokon drzi kako treba! Ali ne sumnjam da bi mi bilo puno puno lakše nizdrdo! Čak me Zlayo savjetovao da zamjenim karbonsku i kupim Thomsonovu aluminijsku, zato što su kvalitetno anodizirane i neće izgubiti boju od dizanja i spuštanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28821 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Tako je i Lovro jedno vrijeme pametovao, dok ga nismo prisilili da počne spuštat štangu, onda je neš pametovao s bolt-on seatclampom jer je lakši i stalno vadio alat pa smo ga prisilili na QR seatclamp, i sad je to to. Ako nekom treba ili znate nekog kome treba solidan prednji QR kotač, DaBomb Headspin naba i WTB Laserdisc AllMountain obruč za ~250kn, nek se javi.
![]() |
#28822 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() 2. Pad - brzina, htio sam probat kako cu proc bez kocenja jedan dio. Nisam prosao ![]() 3. Pad - snakebite u kanalu na onom najgadnijem kamenjaru na toj stazi = Let iznad kukavicjeg gnijezda ![]() Idemo dalje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28823 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Ipak ništa od mene sutra. Fakultetske obveze su pobijedile ovaj put! Sretno vam sutra, trebao bi biti lijep dan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28828 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28829 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Na Sljemenu ima 34cm snijega, to je na granici vozljivosti za bicikl, kad padne novi snijeg treba pricekati planinare da ga ugaze inace se moze voziti samo po cesti. Ako je suhi prsic onda se moze i po neugazenom, a to je prava brija (ali, pao je teski mokri, pa treba vidjeti kakav ce biti novi). Moglo bi ga nakrkati preko pola metra. Pripremit cu board za vikend ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28830 | ||
Registered User
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |