|
![]() |
#28681 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Ovaj tj sam ujutro a sutra sam slobodan pa mi pase neka voznja..inace kad sam ujutro dodem doma oko pol 3 a pada noc u 4 i 10 vec pa mi nepase bas za voznju..jedino ak na placi kupim lampu...ide netko sutra na strmopec ili dotku(koja je vjerovato nevoziva)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28682 |
Brazilian Jiu-Jitsu
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#28683 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28684 |
Registered User
|
Zasto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28685 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Daniel ja sam zainteresiran za vožnju sutra, može Sljeme ili Strmopeć, svejedno mi. Javi tu kada i gdje se nađemo i vidimo se sutra. Prognoza je dobra, ne bi trebalo padati, a možda i sunce proviri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28686 |
Registered User
|
Ajmo onda malo strmopecati....u 11 tunel? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28687 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28688 |
Registered User
|
hehe,, ma ne plašim! 11h mi je sutra rano.. da se ide u 13.30h, jos bih i razmišljao ![]() Zadnji put, dok sam vozio po mokrom na Strmopeći, nije bas preveliki gust! Tehnicki detalji radi sklizavoće su prakticki nevozljivi.. Ali to je samo moj subjektivni dojam ![]() No možda me sutra demantirate, u vidu nekog dobrog foto izvještaja, pa vam se ja pridruzim, ako cete ici jos koji dan?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28689 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Samo onaj prvi stijenski detalj je problematican kad je sklisko, iako se moze i on uz par pokusaja i veci zalet proci. Ostalo sve ide. Vozilo se to i po snijegu, mozda bude i sutra tako s obzirom da gore jos pada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28690 |
Registered User
|
Koje vrijeme... koji predivan savrseni suncani dan. Otkazujem sve obveze! Evo i mene na Strmopeci u 11h ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#28692 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28693 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Jel tko isao po 18/20 sad ovih dana dok je snijeg? U kakvom je stanju staza? Do kud je snijeg i kako je s blatom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28694 |
Premium
|
u subotu smo isli, snijeg je skroz od vrha pa kojih 2-3km staze. ne znam tocno do kud jer sam se previse moral koncentrirati da se ne razbijem, driftanje sve u 16 ![]() nakon toga bljuzga i potok po sredini singlice, na dijelove ima onak 10cm duboko blato preko kojeg moras preletjeti i zna biti veselo ![]() uglavnom jako zabavno, prohodno samo sprorije nego po suhom kaj je logicno. ako imas nekakve nepropusne hlace obavezno ih obuci prije spusta jer ce ti noge i dupe biti katastrofa blatni i morki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28695 |
Premium
|
OK, ovo nije odgovor koji sam ocekivao ![]() ![]() Edit: Kolko mogu dobit za ovaj okvir? http://www.biker.hr/mtb/bicikli-i-op...on-2-2010.html Velicina M, meni je prevelik na 172, nekom s duzim nogama i nekoliko cm visine vise bi trebao biti taman. Stanje je ok, ima jedno manje udubljenje na sredini downtubea (al pretpostavljam da tu ne moze roknut frame nikako), poneku ogrebotinu na boji i lak na onom dijelu di vilica prolazi je malo izrauban (nije zguljen) od kacige koja je tamo visila. Nije nesto previse vozen, nazalost. Zadnje izmijenjeno od: hash. 03.12.2012. u 12:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28696 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() |
#28697 |
Premium
|
Ocekujem snijeg, o blatu nisam razmisljao ![]() Moram i do Alesa po nove gume, mogao bi to u petak ako se uvjeti na Sljemenu poboljsaju. Inace, saljite mu mail prvo da ne idete u Sloveniju bezveze. Pare sam morao potrositi pa sam si uzeo one Dunlop bicke sto ti je buraz spominjao. Nisam ih jos stigao isprobat u voznji ali cine se jebacki tople. Jedino bi vjetar mogao bit problem al to cu vidjeti tek kad ih isprobam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28698 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28699 | |
Premium
|
Citiraj:
u srijedu idem gore, ima 10cm novog snijega, uspon mi nikad nije bio ljepsi ![]() na mihaljevcu sam u 9h i preko lonjscine picim gore, ako tko hoce nek se pridruzi. Zadnje izmijenjeno od: adaksinjo. 03.12.2012. u 13:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28700 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
kaj nitko nece rocekt ronove? pa dobe se dva za cenu jednog i jos je zadihtan caffelatexom?
![]() |
#28704 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28705 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
nisam bio na sljemenu 5 tjedana, nisam sjeo na bicikl... 2-3 tjedna mrzim svijet. večeras se idem vozati pa makar motorke padale ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28707 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Ekipa, izgleda da sam brzo opet u ZG (prije Božića uglavnom), poslovno ovaj put, tako da odradim jedan sastanak ujutro, a onda vožnja ![]() Moram još vidit kada točno, ali sam predložio petak, kako bi mogao ostat preko vikenda (petak subota nedjelja) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28710 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Pa postoje brzosušeća roba, a postoji i sporosušeća hehehe. Lako vama džabalebarošima usred tjedna na Sljeme dok ja venem u uredu a u naponu snage i cvijetu mladosti. Ili nać bolji poso ko Nik ili odjebat sve.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|