|
![]() |
#28201 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
E pa sad ![]() Da, treba mi sokovnik, jer bi volio sve to što smljevem (mrkva/salata/ itd itd) popit.. Mislim, može biti i onako kašasto, nije mi to sad neki problem. ![]() Ovo što si dao je baš neka mrcina.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28202 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
![]() Takvi sokići su mi puno bolji i zasitniji od samog soka i imam energrije na pretek. Najbolja kombinacija mi je špinat+banana+mango+jagoda+voda. Ako te to zanima može više kombinacija na pm ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#28203 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma ja sam sokovnik riješio sa 300-400kn i lidlom... radi ko veliki. ovo kaj si ti stavio prvo što upada u oči je veliki otvor za stvari (znači jači motor koji može više toga probaviti) i razlika u samoj snazi je ogromna. koliko para, toliko muzike... uzmeš ovaj jeftiniji i krpaš se jerbo nemre samljeti stvari poput mrkve i sl. pa onda na kraju popiydiš i daš soma za pošten(iju) stvar i na kraju si potrošio 1500kn. za svakodnevno korištenje (ako planiraš) definitivno se ispruži koliko možeš financijski. edit: ne slušaj ejmi jerbo je ona jednostavno škrta ![]() ali da slažem se da dobar likvidajzer ti može napraviti isto tako dobar sok + nemaš "otpadaka" u kojima ziher ima hranjivih tvari. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28204 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ajde da rezimiramo prošli tjedan. 01.05. Roštilj - Vratina, ražnjići svinjski i pileći, roštilj kobasice, pileća krila i male boce, Pileći šnicli od batka i karabatka, šampinjoni. Domaći kruh, luk, ajvar .... i velike količine piva. Lacy zna. ![]() 02.05. Roštilj već u 11:00. Ostalo preko 2,5 kila mesine od jučer. Sve isto osim velikih količina piva, nestalo, recesija, mamurluk. ![]() 03.05. Napokon dan odmora od mesa. Hranili smo se na LOVAČKI. Uhvatili smo 7 jaja u frižideru i nešto špeka. Kruh domaći i suh. Ostaci od 01.05. Ponovno ima piva. ![]() 04.05. Jedva sam dočekao meso. Domaći slasno masni burek i litra tekućeg jogurta. Jogurt mi pokvario okus prve pive. 05.05. Išli u goste na ručak i kuhanje 25 litara piva. Komad od 2 kg vratine našpikan sa češnjakom i špekom, pečeni krumpir u masnoči od mesa. Desert Kiflice i hrenovke u tijestu da se ima što prigrist dok se kuha i pije pivo. ![]() 06.05. Napokon bezmesni dan. Barem je tako počeo. Žena kuhala kelj. Pomirio sam se s tim, zažmirio i pojeo dva tanjura zbog mira u kući. Čak ni pivo nisam popio, ![]() ![]() Otišli smo u Pizzeria "Špiro", ona naručila ćevape, lepinja, luk, ajvar, a ja prvo Becks, a zatim 2 komada vratine sa žara, tu se dobije još lepinja, luk, ajvar i još sam dodao poveću porciju pomfrija i porciju zapečenog grafa (u krušnoj peći). Sad ubijam "kjupek" PAN 2L. ![]()
![]() |
#28205 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Dobro, što sada? Ajde daj neki onako prosječni, koji će moći mljeti nasjeckanu mrkvu (ako gledamo da je mrkva najtvrđa), i fino usitniti da bude što bliže soku (no kao što sam rekao nije uvijet).. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#28206 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
velim ti lijepo te jasno ![]() čekaj lidl akciju za 3-4glave taj može ubit sve živo... nije marka, ali ubija - provjereno. samo velim to je baš juicer, znači "otpatci" u jedno, sok u drugo. uzmi ovak nekaj kaj ti ejmi preporuča i ona malo po malo bacaj unutra jerbo ziher nemreš u taj tristar nakrcat pol bukse i stisnuti "melji". |
![]() |
![]() |
![]() |
#28207 |
Registered User
|
Ja sam bademe i smrznute banane. Do mrkve još nisam stigla, ali mi je u planu probat. Nebi vjerovao ali može. Ja sve pobacam unutra i pustim ga da melje par minuta...dotle napravim kavu, probudim pola susjedstva..... ![]() Ebi te se nisam škrta nego mi je trebalo neko čudo kaj melje led za ledenu kavu...e da i to radi bez problema. A inače imam neki preskupi od philipsa, sa 100 čuda ![]() Aha da imam dva edita ![]()
Ako pčela ima pruge na leđima, to još uvijek ne znači da je tigar ![]() Zadnje izmijenjeno od: Ammy. 06.05.2013. u 23:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28210 |
Registered User
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#28212 |
Registered User
|
![]() |
#28214 |
Moderator
|
Presudila je staklena čaša jer ne navlači mirise na sebe kao plastika, a 375 W je i više nego dovoljno za blender. Treba negdje štedjeti. P.S. Koru na domaćem kruhu smije zažariti (reš pečeno) samo prvu subotu u mjesecu. :Panorama_zna: ![]()
![]() |
#28216 |
Registered User
|
Upravo ubih ritter sport - cookies & cream, predobra čoksa. I odoh spavat, moram ujutro na posel gotov godišnji ![]()
![]() |
#28218 |
Moderator
|
![]() |
#28220 |
Moderator
|
Samo da znaš da je kod "Dede" onaj zapečeni grah - "Gravče" bolji nego ovsj danas šta sam naručio u "Špiri". Bio mi je nekako neslan i nezačinjen, ali plus je jer je zapečen u krušnoj peći. Pojeo i popio u 18:30 za 92 kune i već sam gladan. ![]()
![]() |
#28222 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Kolko ja znam, kontrolor troškova kod cijenjene forumašice ![]() Matori niš nema s tim. Ja samo prigovaram kad Ammy napravi bljedunjave kiflice a pouzdano znam da su prefine jer sam probao. Bile su fino pečene jer sam kontrolora zašprehal pa nije izbacil glavnu sklopku. ![]() Ja sam Zagorec u više generacija i sa škrtim prigorcima nemam nikakve veze. ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#28223 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Kad ste se već dotakli sokovnika/multipraktika, moram se andovezati. Apsolutno najbolji koji sam imao je bio neki polovni jeftinjak iz neckermana. Stara ga je kupila u nekom dućanu u VŽ gdje je Neckerman prodavao vraćenu/poluispravnu/nekompletnu robu. Bio je potpuno ispravan, samo bez poklopca, a koštao je nebuloznih 80 kn ![]() To čudo je imalo plastičnu posudu s nožem, i posebnu metalnu čašicu s finim sitnim rupicama koja se stavljala u plastičnu posudu oko noža. Davao je čisti guuuusti sok kroz te rupice, a nešto kaše bi ostalo unutra za one koji to vole ![]() Nažalost, nakon 5-6 godina intenzivne upotrebe morali smo ga umiroviti, a nit jedan drugi koji sam vidio na djelu do nekakvog normalnog cjenovnog ranga (recimo do cca 1000 kn), nije davao toliku količinu soka i to čistog bez ikakvih mrvica. Gutao je i mrkvu bez problema. Nešto ovako Samo što je ovaj iz Neckermanna tu unutarnju posudicu imao naopako okrenutu - bila je šira na vrhu, a uža oko noža.
![]() |
#28224 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Baš gledam jel ima neka tema s multiprakticima ![]() Biće uskoro ppotreba za malo ozbiljnijim komadom hardvera, za svakodnevnu upotrebu. Ima neko iskustva s makinama od 1000-1500 kuna? Ono, da može iscijedit sok, ali i isjeckat sve živo. Naravno, ako noname iz Lidla može sve to za 500 kuna, još bolje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28225 |
driver
|
Ovih je dana zahladilo pa sam posegnuo za reziduama kiselog zelja s balkona i složio jedan fini sekeli gulaš s dodatkom zelenog papra iz teglice. Prilog : restani krumpač na luku i hladno Nikšićko pivo za 5,35 kn.
![]() |
#28227 |
driver
|
Imal sam kroz godinu ozbiljnu namjeru da ti isporučim paket kiselog zelja s balkona, no sve se požderalo tako da si na listi za prosinac. Ak' si zainteresiran, nudim know-how za kiseljenje na balkonu ili bilo kojem hladnom vanjskom prostoru. Kvaliteta je zagarantirana. ![]()
![]() |
#28230 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Amdija ti je dofurao ajvar i sokić od bazge. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|