|
![]() |
#2791 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
U titaniamu ne znam, nisam nikad koristio n i trazio jel ima da samo apk (note: file koji si dobio od ona tri i zavrsava sa *.apk.gz ti je apk, al treba .gz obrisati u nazivu samo). A rekao sam ti kak da dobijes apk, instaliraj ES file explorer i backupaj ih i bit ce samo apk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2792 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2013
|
Bravo, taj ES explorer je super. Napokon ono šta sam tražio. Sad treba da vidim koje još korisne mogućnosti ima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2793 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
1- da bi koristili Titanium Backup morate imat rootani mob. 2- pritiskom na tipku backup/restore ulazite u sve aplikacije ( user i sistemske) 3-kratkim pritiskom na aplikaciju dobivate mogućnost backupa,brisanja app,zamrzavanja itd 3a- dugim pritiskom na app dobivate neke zahtjevnije operacije kao što je konvertiranje app iz user u sistemske(npr. ako želite user launcher pretvorit u sistemski) 4- u istom redu aplikacija imate i aplikacije za koje ste napravili backup i deinstalirali ih, te uvjek možete napravit restore 5-prilikom reinstalacije možete odabrati app only ili app + data 6-odabirom app+data aplikacija će biti u onom stanju kao prije nego ste je deinstalirali (npr. ako ste igrali igru i došli do desetog nivoa nakon reinstala sa app+ data igra će ponovo bit na desetom nivou.) 7- ako želite premjestiti svoje postavke sms poruke, kontakte, aplikacije na drugi mobitel samo iskopirajte datoteku Titanium Backup na drugi mob i instalirajte T.B. app. Nakon reboota T.B. će očitat backupirane aplikacije i možete napravit reinstal na drugom mobu.8- na nekim mobitelima potrebno je staviti datoteku na internu memoriju, jer je neće očitat sa sd kartice.9- nemojte brisat sistemske aplikacije ako neznate čemu služe i kako bi to moglo utjecat na sistem.10- ovo je aplikacija za iskusnije korisnike androida 11-budite strpljivi i savladavajte jednu po jednu operaciju i ovo će vam sa vremenom postat nezamjenjiva aplikacija.12-dodajte ako sam nešto zaboravio....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2795 |
Premium
|
Svaka cast onome tko je (na jednoj drugoj temi) preporucio Apex launcher Pro. Iz razloga jer je netko upitao "kako maknuti dosadni google search bar koji se ugnjezdio na svakom screenu".. Pored toga, u opcijama nema opcije da ga se makne/iskljuci. I ja sam to puno puta pitao i trazio rijesenje, ali bezuspijesno. No od danas je gore Apex launcher kojeg nisam nista posebno namjestao vec samo instalirao, pokrenuo i u njegovim opcijama iskljucio navedeni google serAch bar. Na fotkama se vidi razlika prije i poslije.. Da iskoristim ovo za jos jedno pitanje: nedavno sam primjetio da mi se gore kraj simbola "jakosti signala" pojavilo slovo "R", btw to je taj dan i nestalo, no stigao sam okinuti SS.. Sto bi to bilo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2797 |
Premium
|
Hvala. Uf, znaci da sam tog trenutka razgovarao bili bi kao skuplji pozivi? Inace sam na Tomatu i to mi se ne desava, osim tog puta.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2800 |
Fresh Juice
|
Pa to je običan widget. Mogao si ga maknuti sa duljim držanjem na njemu i remove. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2801 |
Premium
|
Naravno da nisam mogao, to nije obicni widget.. Radi se o google search baru koji se ugnjezdi na vrhu screena kod androida 4.1.. Ovo sto kaze tutix nisam probao, mozda bi to pomoglo.. No sad je nebitno, maknut je ionako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2802 |
Fresh Juice
|
Nikad nisam imao problema s tim barom, ni na jednoj verziji Androida. Normalno bi ga maknuo i bio je samo na jednom screenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2803 |
Premium
|
Ovaj je nazalost bio na svakom screenu, ali samo na ovoj verziji koju sada imam 4.1.1.. Za druge (novije) verzije ne znam.. Vec je par ljudi pitalo za to, pa sad imaju rjesenje.. Makar bi volio da netko proba ono sto kaze tutix, ili budem ja sutra.. Cak se nesto mutno sjecam da sam upravo to bio i napravio, ali search bar je ostao, ne sjecam se tocno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2805 | |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Ovaj je fiksan kod vanilla romova kakkvi dolaze s kinezima i ne moze ga se maknuti tako lako kao druge ikone s desktopa. Sve u svemu Apex to ful dobro rijesi a i dobra stvar kod apexa je da se moze konfigurirati broj ikona na ekranu sto je skroz dobro za ekipu s vise ekranske povrsine i rezolucije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2806 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pa imam AOSP na mobu ![]() Disejblas Google Search aplikaciju i dalje ostane prostor tog widgeta, kad restartas mob - nestane i to. I meni je bio gnjavaza pa sam tako micao. A i nije mi potreban bolji launcher jer ovaj na 4.3 radi odlicno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2807 |
Registered User
|
"Call meter 3G" nejasnoča ?
Na mobu, mam ograničeni internet (1 GB mjesečno) i radi evidencije prometa, instalirao sam aplikaciju "call meter 3G" za koju mi kažu da je jedna od najboljih za to. U postavkama aplikacije (data/besplatni promet) sam upisao 1 GB. Ovaj mjesec nisam još koristio internet van kuće (3G) nego samo u kući sam se spajao preko Wi-Fi-a. Sad otvorim "call meter 3G" i vidim da piše da ima 6,39 MB prometa. Zašto mi prati Wi-Fi promet, kad meni treba da prati samo 3G promet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2808 |
Fresh Juice
|
Pogledaj u postavkama od kojeg datuma ti broji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2810 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da ti je pratio wifi promet, bila bi ti daleko veća brojka. Možeš provjeriti i u samom Androidu 3G promet u Postavke->Korištenje podataka
![]() |
#2811 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ima li netko problem sa Beautiful Widgets aplikacijom? Meni svakih nekoliko dana krene srkati bateriju. U 1,5 sat mi je pojeo 25% baterije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2812 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2813 |
Fresh Juice
|
Spojio si se na net i eto potrošilo. Nije potrebna panika za tik 7MB Instalira još neki ako želiš biti siguran (https://play.google.com/store/apps/d....mobileCounter https://play.google.com/store/apps/d...ccounter&hl=en) Jel imaš 4+ verziju Androida? Imaš unutar nje u postavkama brojač prometa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2814 |
Registered User
|
Ma nije problem tih 7 MB, ali ta cifra se stalno povečava iako sam 2 dana stalno u kući (na Wi-Fi). Buni me zašto broji Wi-Fi promet ako je to program za pračenje 2G,3G,4G prometa, to mi nije jasno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2817 |
Registered User
|
Instaliraj aplikaciju Batery doctor i sa njom možeš vidit koliko koja aplikacija troši bateriju. Naravno to možeš vidit i u postavkama ali ova aplikacija ti pokaže ako je app previše štetna za bateriju i označi je crvenom bojom. Ja sam dugo vremena koristio Alarm clock extreme, dok nisam pomoću ove aplikacije otkrio da extremno troši bateriju (sad mi je dobar i stock alarm). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2818 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja već znam da mi BW cuga bateriju, sada trebam rješenje zašto. :-) Nije tako non stop, nego barem jednom tjedno poludi. Imam HOX. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2819 |
Guest
|
"Must Have": Galaxy Of Fire 2 HD . Sad radi i na y300. Odlična Privateer-like igra za android, najbolja tog tipa za smartpohone. Hungry Shark : Evolution. - zakon igra! |
![]() |
![]() |
#2820 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas