|
![]() |
#27901 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ajd ako netko bude isao nek baci pogled da li ima ovoga i u kojim velicinama te naravno po kojoj cijeni: Potkapa http://www.uvex.com.hr/katalog/POTKA...11/310/379/379 Kapa za ispod XC/AM kacige http://www.uvex.com.hr/katalog/CAP+W...11/310/450/450 Kabanica http://www.uvex.com.hr/katalog/RAIND...I/1/93/100/100 |
![]() |
![]() |
![]() |
#27902 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
kolko je meni poznato, vecinu stvari su motoristi odnesli, kolega s posla je motorist...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#27903 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Jaooooooooo, pa oni drže ove naočale/goggle http://www.gogglepae.com/home.php?lg=en Trebalo bi to pogledati. Edit: http://www.intersport.com.hr/akcijsk...tualni-popusti evo -40%
![]() RedGreenBlue Zadnje izmijenjeno od: 2 die 4. 05.11.2012. u 10:24. Razlog: edit |
![]() |
![]() |
![]() |
#27904 |
|
zafaljujem, jako sam zadovoljan, napravio sam nekih 800km do sada i super mi lezi i sve, jos samo da mi dode iz amerika 26T dedawheel da mogu lakse u breg to bu to, dvoumim se jos dal da stavim 970 prednji mjenjac umjesto ovog 960, moram vidit kako se uklopit ona crna obujmica ![]()
![]() |
#27906 |
|
![]() |
#27908 |
|
pa neznam bas, ima jos itekako finih bajkova, samo nisu eksponirani... gledamo prognozu za iduci vikend, opet kisu najavljulju, al mislim da ovaj put nebumo popusili pricu ko ovaj vikend, posudit cu karavan od staraca, bajkove nutra i pravac gorski kotar ![]()
![]() |
#27909 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
UVEX report: od potkapa nista, naocale nula bodova. ali sam upecao jedne gogle za 500, na popustu bile 300, malo cjenkanja i 250. jos su jedne s prozirnim staklima drugacijeg tipa, ali sa otvorima za paru i na samim staklima. meni su premale pa tko zeli nek pogleda, crni okvir imaju. Naravno, antifog i te pizdarije. od jakni imaju jos nekoliko suskavaca, ono, znoj ne pusta van i nis posebno.
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 05.11.2012. u 16:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27910 |
|
da li bi nekoga mozda zanimali prednji mjenjaci XTR 960 ili 961, stanje ducansko, jedva vidiljivi tragovi koristenja, selne su 31,8, s time da 960 imam i jedan 34,9, prodajem samo jedan od ta tri, cijena bi bila 250kn... to su oni lijepi polirani sa tankom obujmicom...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#27911 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
u subotu, planiram polazak Alešu, jutarnji termin... da sam/smo oko 11-12 sati kod njega ! naravno, dobrodošao je svatko ko nema namjeru raditi sranja (u svakom pogledu), "cijena puta" 0 kn kao i uvijek. ne kupujem za ikoga, i ne odgovaram za ikoga ![]() prijave preko pm ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27915 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#27917 | |
|
Citiraj:
racunajte na guzvu na granici radi kupovine zimskih guma!!!!
![]() |
![]() |
#27920 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Jebo vas te spike, ko da smo mala deca ![]() EDIT: http://vimeo.com/44371612 Kut snimanja je fora, al je mjuza ![]() Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 05.11.2012. u 20:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27921 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27922 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Postalo je moderno cuvati tajne dok nije vrijeme za veliki prasak ![]()
![]() |
#27927 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Kad je bal, nek je maskenbal - naručio si nešto za bajkić da ga malo olakšam, stiže sl. tjedan ![]() Hint: crveno je ![]() EDIT: niš nisam zel ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 05.11.2012. u 23:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27928 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Sve mi se cini da pocinje drugi val PCE shoppingiranja. Prvi val je bio recimo prije godinu dana, kad su skoro svi presli s HT-a na fullke, ili s fullke na uberfullke ![]() Ja sam pak dosta zaokupiran s usponima na planine na kojima jos nisam bio, plus recimo neka modificirana ponavljanja, pa cak i jedna duga visednevna avanturisticka voznja...ideja se ima na pretek, a kakva ce biti realizacija bumo vedeli iduce godine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27930 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Moji velebni planovi za ovu godinu su doživjeli totalni debakl, gore nemre tako da s optimizmom dočekujem 2013 ako ne bude apokalipse. Ne znam jeste vidjeli onaj apsolutni trash od reklame za Euroherc ili neko osiguranje s uređenjem bike staze negdje u Hrvatskoj. XCaši se krevelje na jednom drvenom elementu, produkcija na razini osnovnoškolskog projekta, prođe me jeza kad to vidim, ali vrhunac je ekipa bez kacige u reklami za osiguravajuće društvo. Hiperprodukcija debila.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|