|
![]() |
#2761 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Stvarno odlična aplikacija, uz "wheres my droid" najbolje u toj kategoriji. Fantastične mogućnosti: -automatski uključuje GPS (SMS porukom) i locira mobitel -daje ispis telefonskih poziva (dolaznih/odlaznih) i SMS poruka -uključuje alarm SMS porukom (neovisno o "stišanosti") -slikaje/snima (prednjom/stražnjom) kamerom -snima zvuk -hvata screenshot ekrana Koliko vidim to sve ima i "wheres my droid pro" i treba vidit koji je bolji |
![]() |
![]() |
![]() |
#2762 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Prije vise od godinu dana, ako ne i dvije, sam usporedivao cerberus i where's my droid. Oba placena. Cerberus mi se pokazao boljim. Neznam ako su sta napravili novo, a da to nema cerberus. Sve što si gore naveo ima vec cerberus. Moze ga se sakrit iz app drawera. Dok ste u aplikaciji, stisnite meni tipku i odaberite da se ne vidi u app draweru. U popisu aplikacija ce se uvijek vidjet. Mislim da nijedna aplikacije se ne moze sakrit iz popisa svih aplikacija. Moze se onemogucit brisanje aplikacije. Mislim da mu za to trebate dat administrativne privilegije. Ne znam dali to zahtjeva root. U svakom slucaju preporucam cerberus. Jednom platite za 5 uredaja koja niti ne moraju bit vezana za vas google racun. Vjerojatno ima jos 30 dana probe pa svakako isprobajte ako vas nismo vec uvjerili. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2763 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2764 |
Registered User
|
Probao sam nekoliko aplikacija i po mojoj procjeni ovo su 3 najbolje aplikacije, nema bitnih razlika među njima -"Wheres my droid" -"Cerberus" -"Phone Locator - MobiUcare" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2765 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2013
|
A:.J Citiraj:
Pojasni malo please |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2766 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Dobivas da ako ti ukradu mob ne vidi odmah da je Cerberus instaliran na mobu. Prije par postova sam stavio trik kako da se uopce ne vidi na mobu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2767 | |
Registered User
|
Citiraj:
Možda previše tražim od tebe, ali ako ti nije problem da napišeš ukratko kako da to napravim. Bilo bi korisno i za ostale korisnike te aplikacije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2768 |
Registered User
|
U opisu aplikacije "Phone Locator PRO" sam našao da piše ovo: Toggle GPS : ## gps password Toggle WIFI : ## wifi password Da li to znači da se može na mobu uključiti GPS ili wifi (npr. slanjem SMSa ili na neki drugi način) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2770 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Dzaba vam je wheres my droid i slicne aplikacije ako stavit lock na ekran. Tada vecina ide raditi reset is recoverya i gubi se sve.Te aplikacije su odlicne ako ne zakljucavate mob lockom,pa postoji sansa da lopov ne resetira telefon. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2771 |
Registered User
|
To je već posa za developere i da u idućim verzijama postave zaključavanje recoverya, odnosno da se na njega može postavit lozinka, ali ako je lopov dovoljno stručan i prati razvoj androida onda bi teško i to pomoglo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2772 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
"Remote Desktop" aplikacija od Microsofta je iznenađujuće dobra. Nema nekih naprednijih opcija, ali za besplatnu aplikaciju je taman kako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2773 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Konačno izašao BlackBerry Messenger ![]()
![]() |
#2774 |
Fresh Juice
|
Moze ko podijelit apk? Glupi market mi kaze da uredjaj nije podrzan(htc one, zadnji android) Edit - rijeseno Evo link ak kome treba apk https://copy.com/frVkBYXR8bsIjaXq?download=1 Zadnje izmijenjeno od: Juice. 21.10.2013. u 22:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2775 |
Fresh Juice
|
Novi market stigao pa kome nije evo. Ovdje vam je multiDPI verzija, i inverted(treba ih flashat iz recovery). http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1839871 A ovdje obican apk http://www.androidpolice.com/2013/10...ut-navigation/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2776 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imam rootan Galaxy Tab2 i želio bih s njega zauvijek maknuti neke aplikacije koje ne koristim niti mislim koristiti (npr. Chrome, Hangouts, Google+,...). Pokušao sam ih deinstalirati, ali pri prvom spajanju na Store mi ih je ponovno skinuo. Postoji li neki app ili način kojim ću ih se moći riješiti zauvijek?
![]() |
#2777 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Kako si ih deinstalirao, da ti nije uključen onaj backup to google servers il slično pa ih zato vraća.. Ako ti ne uspijeva deinstall meni jedino pada na pamet da ih freezaš u Titanium B. iako to i nije to što tražiš... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2778 |
Registered User
|
Ako ih izbrišeš sa Titanium backupom neznam kako bi se mogli sami instalirat !? P.S. Titanium B. u besplatnoj verziji nije od velike koristi i treba kupit pro verziju(ili se snađi). Zadnje izmijenjeno od: brisani. 28.10.2013. u 09:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2780 |
Registered User
|
Kako da obrišem (default) aplikacije koje mi nisu potrebne
Tri godine koristim android mobitel (samsung galaxy I9000S) i imam dosta aplikacija (koje se instaliraju po defaultu) koje nisam nikada koristio niti če mi ikada trebati. Ne vidim igdje mogućnost za njihovu deinstalaciju i zanima me da li ima koja aplikacija kojom se može to napraviti (deinstalirati, ne freezati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2781 |
Fresh Juice
|
Rootaj mobitel, instaliraj Titanium backup i brisi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2782 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2783 |
Fresh Juice
|
Covjek ih zeli obrisati, ne prebacit na sd karticu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2785 |
Registered User
|
Sa link2sd se nemože radit backup kao sa T.B ali se mogu brisat sistemske app. Takodjer se mogu pretvarat user aplikacije u sistemske ali nakon pretvaranja treba napravit reboot. Naravno da je T.B. bolji(u pro verziji) i ima puno više opcija ali link2sd je besplatan i dobro posluži. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2786 |
Registered User
|
Kako da iz mobitela izvučem sve instalirane aplikacije da budu tipa .apk. probao sam to s Titanium backup pro, ali nije to to. Evo za primjer sam uradio backup samo jedne aplikacije (airdroid.apk) a on mi napravi ova tri fajla: -com. sand. airdroid-64325b2af a6164a 1161 f c95929c01975. apk. gz -com. sand. airdroid-20131030-073822. properties -com. sand. airdroid-20131030-073822. tar. gz ako to ne može T.B. ima li koji drugi program koji može to da uradi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2787 |
Fresh Juice
|
Ako zelis samo apk, bez podataka, mozes u obicnom file exploreru, tipa ES file explorer |
![]() |
![]() |
![]() |
#2788 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |