|
![]() |
#27722 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#27724 |
Registered User
|
hahaha...a gle ak te ne smeta 10ak cm bijele podloge....koja se morbec podebljala od kad sam ja bio gore prije 3 sata peglaj đurđa.... ![]() A cesta je bila još gora sa finim slojem lišća i snijega....ujutro....al ko zna ak su se ovi iz zg zimske službe zbudili možda je sad bolje.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27725 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ako netko treba MudGuarde vicite! http://www.dropbike.com/forum/viewto...=78938#p313674 ... ButGuard http://www.dropbike.com/forum/viewto...art=54#p315472 ![]() ![]() ![]() ![]()
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 28.10.2012. u 09:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27726 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
nije da kenjam, al cisto probaj uzeti u obzir napraviti dupebran nesto vecih dimenzija. http://i.imgur.com/ZyORp.jpg ovaj uski i kratki vjerojatno ne pomaze, vjerujem zlayi da je bio sav ukenjan i to uz 2 dupebrana. i nist ne vrijedi ako je dupebran samo iza sica, prije zavrsetka sica trebao bi imati neka krilca (a da ne smetaju za pedaliranje i za dupe) tak da stiti i spricanje sa bocnih strana... ili pokusaj napraviti nesto sto se kaci na toptube i ide prema iza, tipa ovo: http://i.imgur.com/5vvpD.jpg ostavis rupu za sic stangu i a je to, nek bude sire i mislim da blato nece u tolkoj mjeri ici do dupeta. edit: kacio bi se na cicke tak da se moze brzo skinuti skinuti ako je vani sunce i nema ga smisla imati montiranog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27727 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Hmmm ... ne znam gdje bi zavrsio kad bi svakom pizdeku ispunjavao mokre snove! Kuiš? Nista nije problem napraviti, samo trenutno nemam vremena, tj. imam, ali ga trosim na bitnije stvari! I ovako mi je box i mail pun i vise se ne snalazim od silnih prohtjeva i zahtjeva. Za sada imam te 3 verzije za naprijed, 2 verzije za odozada (na trecoj najvecoj testiram vezivanje) jer zahtjevaju posebne mjere; te 1 guzobran. Vremenom cu rijesiti zadnji blatobran koji ce imati kacenje na zadnjoj vilici te na seatTube-u i obuhvatiti ce cijeli zadnji kotac u najkriticnijim mjestima. Ali taj je jos u nacrtima na ekranu, mozda ga iduci tjedan rijesim do kraja - pa na testiranje.
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 28.10.2012. u 10:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27729 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Suhog dupeta ces biti nikad pa ni tad. Meni takav blatobran á la FB ima smisla jedino na prednjoj vilji, ostalo je samo estetski nedostatak, koji uzaso glupo izgleda, pogotovo ovaj na sicu. Slici na stabilizator ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27730 |
Premium
|
pa zato imas cicke, nosis ga cistog u torbi i prije spusta zakapcis gore i to je to. doma ga operes i opet isto... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#27731 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Također se slažem s Nik-om, FB smisla ima napred, ovi straga...apsolutno nikakve svrhe nemaju jer nisu dovoljno dugački. S time da bi sve većom dužinom izgledali sve gore i gore na biciklu. Murina je okačio dobar video gdje se može vidjeti "water/mud splash": Nema tog butt fendera koji će te ostavit čistog dupeta ![]() Rađe uložite u kakve waterproof hlače ![]()
![]() |
#27733 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27734 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27735 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27737 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
svaka čast! ![]() kakva je bila vožnja? jeste li pokisli i promočili ko miševi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27738 |
Registered User
|
Voznja je bila odlicna, kolicina snijega je bila optimalna za dobru zabavu, a sa druge strane prihvatljiv grip. Meni je zao sto nisam uzeo goggle jer su mi naocale postale neupotrebljive oko njivica i onda sam popio sa facom svaku nisku granu kojih je bilo gro zbog tezine snijega. Ja sam sto se tice obleke bio spreman za spust sa vodonepropusnom jaknom i hlacama ali zato je jack licio na glodavca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27740 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27742 |
Moderator
|
Teško. Ja sam tražio nešto i bez 100€ ne ide lagano. Ove jeftinije nisu waterproof ili nakon jednog pranja prestanu biti waterproof. I sam tražim već skoro 2 mjeseca nešto i nije lagano. Vidio sam u Brežicama u shopping centru neke bicke, wind i waterproof (plus zadebljanje na koljenu) za 28€ na akciji (Dunlop brijem marka). Šteta što nisu imali XL, jer L mi je izgledao naknap.
![]() |
#27743 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Opet ja sa mckinlijem ![]() Ubo sam kabanicu za 120kn na popustu inace je bila 180. Imali su iste takve hlace za istu cijenu i sad mi je zao kaj ih nisam uzo. Prije par tjedana nas je uhvatila kisa na usponu i kabanica je polozila. Je da sam ispod bio mokar od znoja al me barem kisa nije smocila. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27744 | |
Registered User
|
Citiraj:
E svaka vam čast. Ja sam htio ići ali se nije niko javio a sam nisam htio. To je gore prava zimska bajka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27745 |
Moderator
|
![]() |
#27746 |
Premium
|
kolko vrijedi ova vilica? dosla na biciklu iz 2009. Fox 36 TALAS RC2,100+130+160mm with Rebound Adjustment, High and Low Speed Compression Adjustment, Position Sensitive Damper and Air Spring Preload |
![]() |
![]() |
![]() |
#27747 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
@adax: koliko god da vrijedi, ako metneš gore fasciklBender vrijedit će 200kn više! @crocus: prvi put sam čuo za "nadhlače" pa sam izguglao i čini se skroz super. koliko koštaje te u vrhuncu? jel to slično ovome sa linka dolje? klink |
![]() |
![]() |
![]() |
#27748 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Bio i ja danas u Intersportu (Westgate), sve planinarsko je na 25%, pa tako i Deuter ruksaci i Salomon tene npr., neke skuplje stvari su i na 40% (recimo cehla od 1400kn). Ima jedna super kupnja za dvometrase jer je ostala samo XXL velicina (2 kom.), Salomon Soft shell jakna,snizena sa 1000kn na 500kn i na to jos -25% (provjereno), sto izadje smijesnih 375kn. [edit] Postoje i tzv. navlacne hlace koje po boku imaju cif i cicak, tako da se mogu obuci i skinuti (ili rastvoriti kad covjek zakuha) a da se uopce ne izuvas, to je vrhunska stvar, i naravno isto toliko i kosta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27749 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
adaks, 3000-3200 po meni
![]() |
#27750 |
Moderator