|
![]() |
#27661 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
@night_rider - PROVOKATORU!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27662 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
![]() mučko džubre ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#27663 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
ah.. to se ja sad tjesim i punim baterije preko tjedna, jer ovaj vikend moram sa zenom obilazit shopping centre ;( pa se bojim, da se necu moc izvuc i otici na Sljeme ;( evo jos jedna suncana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27665 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
I ja bih zamolio broj od murine, trebam se naci s njim za Ziikyjev blatobran, ali dropbike na kojem smo izmijenili brojeve je danas odlucio ne raditi :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#27666 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Kak stvari stoje....remedy je prodan...ostalo na prodaju još shock, vilica, headset, zatezač koji će valjda zubich uzet, prednji shifter... tako da me ovaj vikend nema gore, osim možda pjehe, al sumnjam....nije mi to gušt budući da se sad nemam s čim vozit----gledam vožnje -> http://www.youtube.com/watch?v=pPXXP...ure=watch-vrec |
![]() |
![]() |
![]() |
#27667 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#27668 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Opako je na Sljemenu, upravo se vratio s voznje...treba iskoristiti ovo vrijeme, kako stvari stoje u ponedjeljak bum izvadio Snowboard i picio na Sljeme. Bit cu kratak - rasturio sam danas Strmopec! Ne samo da sam napokon izvukao onaj prokleti uspon, vec sam se gore popeo u komadu bez zaustavljanja (od parkinga) ![]() Da je danas nesto divlje u zraku bilo mi je jasno cim sam izvozio sve detalje na usponu kao da idem po ravnome, a da se pri tome nisam zadihao...i tako, dodjem do the uspona na kojem mi uvijek fali 5-6m da ga popnem, i kazem idem probati bez odmora i samo zavinem za 180° i nastavim peglat...i eto ga na ![]() U zadnje vrijeme (od kad sam krme od 100kg) taj uspon uopce ne pokusavam popesti jer si bezveze napumpam misice i umorim noge pa si u stvari odmognem pri spustu - ali dana sje bio dan D. Spust sam takodjer odradio rutinerski, u komadu, ali to mi je vec standardno. Bas me zanima kad cu slijedeci puta odraditi cijeli uspon i spust bez da se iskopcam i nogom dodirnem zemlju, vjerojatno nikad, pa ni tad. Citiraj:
Krenes po Bikci, pa se spojis na uspon na Strmopec, u spust prodjes pored tog izvora, presjeces Bikcu i spustis se na Pilanu: Video Zadnje izmijenjeno od: Nik. 25.10.2012. u 16:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27669 | |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
kako se samo smijem ![]() Zadnje izmijenjeno od: prileee. 25.10.2012. u 17:47. Razlog: krivi quote |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27670 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
@jed2i: Zatezač je moj ![]() Ako bog da možda se i ranije sretnemo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#27673 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
meni ne treba španer za sada, niti imam keš ![]() jadnog destrača natežem za onu X7-icu ![]() ![]() ![]() ![]() destro... wanna bj ?! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27675 |
Registered User
|
Hehe mala štorija....ili kako Murphy igra šege sa Stewanovom u zadnje vrijeme.... prvo kak sam spopušil na rebaund nozi šeraf....za koji mi Zmijoljubac veli da nebi smio se tak sam od sebe odšerafit....već onaj koji je servisiral prije neg sam ju kupio od lika sa kvarta vilju nije dobro zategnul sa kontranavojem iznutra.... I tak ja odpeljam kod njega vilju i prvo kaj se čudio je da na suprotnoj nozi od rebaund noge nema opruge koja bi za taj model trebala biti....pa do toga da je netko catridge koji je na tom modelu plinsku modificiral u uljni....veli on na moju opasku da je servis kakti kod buhina radjen da on to tak nebi napravio...nije loše modifikacija napravljena ali ni ne baš sjajno.... tapout je lupal jer se gumica raspala uzduž i popreg na desnoj nozi(di se pumpa zrak) + fali opruga.... Uglavnom vilju je riješil servis ulje + gumica ili šta je već trebalo...+ šeraf mi je od 888ice malo modificiral radi nasjeda kod tokara i sad je rad vilje ajmo reć neznam kolko puta bolji...tiši....fluidniji kak da se izjasnim...jedino radi mene grmalja od 108 kg treba malo nadopumpat.... Pa sad na savjet Zmijoljubca ću probat doć do lika da vidim ak je sačuval oprugu ili da ju nabavim preko nekog...pa da ju on spimpa na vulgaris...opruga-ulje i cist malo zraka, do 1 bar kak je spomenuo tada..jer sad je napumpana na 5 bara što je def premalo za mene grmalja...hahaha....pa vilja sjedne više od pola hoda dok se sjednem na bajk...a nakon pimpanja bi to već bilo još bolje za mene.... E sad da je bar samo to mene zeznulo....neg mi je i ulje scurilo po paknama...pa prvo ja odma to nisam išao skurit neg tek danas.....a probna vožnja do grada je bila zanimljiva sa kočenjem..sva sreća pa nisam nizbrdo trebal vozit....jer bi bilo pomozbog situacija... ![]() pa sam maloprije išao prvo vodobrusnim papirom šmirglat pakne...pa kurit pa opet malo šmirglat da sutra vidim dal sam kaj uspio napravit na bolje ...LOL.... ![]() Stim da imam one metalne pakne...koje novi par dodje oko cca 200kn....molim gospona Murphya da bar sad napravio zaobiđ oko mene... ![]() I tak....možda bi se išel vozit u sub a možda bolje ipak ne....da me ovaj put nebi skupljali skup gss sa hitnom... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27676 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Jel netko narucivao s ebaya on jeftinije full finger rukavice da mi preporuci nesto?Pod jeftinije mislim 15+ dolara
![]() |
#27677 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ljudovi, evo vam "dobar" ruksak (nisma ga probao, ali za tu lovu je dobar! http://www.vrhunac.hr/oprema/ruksak-soul-30.html Mislim da je ovo ok cijena za 30L ruksak!
![]() |
#27678 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ako da....od ovog lika sam ja uzeo i sve zajedno su me ispale sa dostavom cca 100kn(ONeal element model)...stim da ima ok izbor full finger rukavica...kao za motokros...ali prolaze i za mtb bicikliranje ![]() http://stores.ebay.com/MXOutfit/Glov...=p4634.c0.m322 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27681 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
samo ramu, bez shocka na prodaju : stock kotači sa remedy-a - bontrager duster obruči,Formula alloy DC51, 15mm front hub, Shimano alloy M525 rear hub; Bontrager Duster 32-hole rims , kotači su ravni, neoštećeni stock shock - fox rp2 prednji komplet shifter sram x7 maxle sa lagerima za 142x12 vilica float 32 150 15qr -poservisirana i stavljene kvalitetnije brtve Lulica - Bontrager Rhythm, 31.8mm 7 stupnjeva rise headset FSA NO.57E, E2, ACB sealed bearings sicštanga - Bontrager, 31.6mm, 20mm offset - otpiljena je, moram izmjerit svi dijelovi su ispravni, oštećenja su tipa manje ogrebotine nikaj nije popigano itd... eto to mi je ostalo.... dakle za vikend me nema na sljemenu, jbg |
![]() |
![]() |
![]() |
#27682 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27683 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Nas ce murja grijat sa kaznama, vrebaju nas ko da yebenog yetija love po americkim sumama. Samo vidis iza sumarka kako mu glavurina proviruje nebi li nas oprzio za 300 kuna jer nismo sisli sa bicikla kad je zavrsila biciklisticka staza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27684 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27685 | |
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#27687 |
|
![]() |
#27688 |
Premium
|
Izgleda da cemo sutra ipak odraditi voznju. Prognoza kaze: jutro oblacno s povremenom kisom, zatim djelomicno suncano, krajem dana pogorsanje (sekire buju padale ![]() Subota tunel 10h...u slucaju kise moze se start pomaknuti i na malo kasnije. Sto se mene tice, sutra se vozim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27689 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
@murina, nije bilo ničeg za tebe u paketu ![]() @Nik: vidimo se u 10, dolazim s paknama |
![]() |
![]() |
![]() |
#27690 |
Premium
|
Od-li-cno! Moja zaliha pakni je na nuli. Sutra odvozim turu, zadnja guma leti u smece, Hans dampf s prednjeg kotaca na zadnji jer je poceo pucati po savovima, guma na oko izgleda OK i kakti nije potrosena, a kramponi se listaju kao knjiga ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|