|
![]() |
#2731 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Nego da ja pitam ovako nesluzbeno to samo za clanove miting ili ![]()
![]() |
#2732 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Idemo nas par u izvidnicu provjeriti kvalitetu jela i pila ![]() Da vidimo kakva je papica, koliko se treba prije naručiti ak nas dođe čopor, probat nažicat nekakav popust za dotični čopor Žderonja i slične stvari. I to je sve-možda petak-možda subota... Kak mi se čini-opet su Mitzekovi klinci bili na forumu i odrukali ga ženi tak da još ne znamo kaj bu sa njim ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2733 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2734 |
Super Moderators
|
A rekel je da bu znal sutra ujutro točno, bumo vidjeli... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2735 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
a jebiga jelc ko bi vas sve pohvatao ![]() sa time da racunas da pol vaseg dijalekta nekuzim ipak sam ja blize drugim krajevima ![]()
![]() |
#2736 |
Super Moderators
|
Dođem ja sad doma, a ono šnjofaaaaa...filana paprika ![]() Uf, ubit ću se sa njom ko zadnje krme ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2737 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
mini žderonje u Osijeku
Stigoh u subotu u Osijek, kao prethodnica budućih velikih Žderonja, da vidim kako stoje stvari. Našao sam se s Eddijem i mrknuli smo po čobanac i grah, te naravno i pivo. Trebao je sudjelovati i Veky OS ali je po dobrom običaju oko podneva , još uvijek spavao...Osijek nudi puno gastronomskih mogućnosti za jedno kvalitetno druženje a na nama je da to jednog dana i realiziramo.
![]() |
#2738 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...horza, ribic, beren i ja ![]() ....dinstane šampinjone, kuhani mladi krumpir i pureće i svinjske šnicle sa senfom...i paradajz na salatu... ![]() ...eee daa...i kolac od jagoda... ![]()
![]() |
#2739 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2740 |
Super Moderators
|
Krastavci, paradajz, paprika i naribane ovčije fete gore. Sa samo mrvicom maslinovog. Pohanci od dobrog starog pu-ajceka. Rizi-bizi. Mrmlj ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2741 |
Premium
|
danas sam tak zmazal komad prekomurske gibanice... ufff....
![]() |
#2742 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
bažul sa rebricama, prilog luk i paradajz i mavrovićev kruh. U-N-I-Š-T-I-L S-A-M S-E :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2743 |
sto da napisem ?!
|
Ljuti slavonski čorbanac !!! : nuts : ali dok ga jedeš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2744 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() To više nije kruh već spada u kategoriju kolača. Di ste vidli šljakera da jede frtalj kruha sa sjemenkama :confused: , 10 dkg tirolske i pivu.
![]() |
![]() |
#2745 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2746 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() btw- danas sam imala za ručak grah sa zeljem..ne znam jel to prihvatljiva klopa za ''žderonje'' ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2747 | |
mrzi zimu
|
Citiraj:
cek malo...sad sam zbunjena...jako :confused: ...ja sam tebi trebala dati recept za mafine?...a kad smo se to dogovorili? mislim, nije bed...dat cu ti recept za mafine ![]() ...i sad sam jos zbunjenija...ti peces kolace? ![]() ...a sto se tice "mavrovicevog" i slicnih kruhova....mogu samo reci...THEY RULE ![]()
![]() |
![]() |
#2748 |
JDM
|
GIRLS U RULE BIG TIME. Mavrovičev kruh je zakon. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2749 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Danas mi ženica nakon gro jambranja sprema bolognese :clap: Nitko to ne zna kao moja draga ... Od mesa koje ostane sutra se rade lasagne ... Uz to par krčaga pivčuge i neka igre poćnu ![]() In other news - skinul sam par kila ![]() Jednostavno poslije 18:00 toliko visim na compu da sam prestal večerati .... ![]() Sick shit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2750 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() aha.... sad smo opet poceli o hrani....... kaj su opali WoW serveri trajno, ili.....???? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2751 |
Super Moderators
|
Danas kuham (osobno ![]() Pred kraj stavljam malo kopra i kiselog vrhnja...mljac. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2752 | |
Premium
|
Citiraj:
plus sam te jos tam na strani 180 lepo prosil za recept za mafine a ti si sam ckomila... naj se bojat nem napravil bolje nek ti... ![]()
![]() |
![]() |
#2753 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Re: mini žderonje u Osijeku
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2754 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Ajde, nemoj se ljutiti, pa ja sam se samo malo našalio...kad dođem sljedeći puta, najaviti ću se pa idemo na Osječko.
![]() |
#2756 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: hej,hej..........
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2757 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() kaj ti se je cjevcica za tekucu hranu zastopala?? pa si moral nekaj hitno napraviti i maknut se cigle 3 minute za sendvicak od 1 kruha,20 deka Budjole,20 deka Trapista,staklenku vugorkof i par Bavaria? recimo 6pack? ![]() ajde,ajde,sam da si ti nami dosel nazaj, bus ti pozabil na gildu kad ti opet zamirise prava, domaca pecena gujda.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2758 |
Super Moderators
|
Ha, danas je kristalka, lički i ....musaka ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2759 | |
mrzi zimu
|
Citiraj:
sori dado...ono na 180 str gdje me trazis recept nisam uopce skuzila... efo ti receptic: 20 dag mekog brasna, 1 prašak za pecivo, pola žličice sode, 7,5 dag secera, 7,5 dag margarina, 1 jaje, 1,5 dcl mlijeka, pola case jogurta, 1 žlica kakaa i kockice od cokolade..koliko god zelis... ![]() ...od ove smjese ispadne 6-7 komada...tako da ja uvijek radim makar 3 puta vise... ![]()
![]() |
![]() |
#2760 |
Super Moderators
|
Bemti, ulovila me grda šiza za kokicama:confused: ![]() Sve nekaj razmišljam na ih idem napraviti... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|