|
![]() |
#27512 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
Ukraden bicikl
Znaci ovako... danas/jucer... nestao u zgradi sa 6 katova s medju katovima, na 6-om katu ukraden Merida Cross 500... Shimano deore XT oprema, diskovi prednji zadnji, nosac za sjedalicu za dijete montiran na zadnji dio bicikla... ![]() Takodjer da napomenem ako netko zna, prije sam vec prijavio 2 ukradena, pa da napomenem i to... Norco Kokanee ![]() Author Stratos ![]() Svi bicikli naravno imaju i racune i serijske brojeve i sta vec... zadnja 2 su prijavljena policiji, al naravno od njih da oprostite niki kura. Ovaj najsvjeziji idem danas poslije posla prijavit... A ako netko zna ista o bilo kojem od tih bicikala, molim, al stvarno molim da mi javi... P.S. U kradji Meride ostecen je i jos jedan bicikl, jer pretpostavljam da je netko nesto cupao ili udario u zadnji disk drugog bicikla... Sve informacije molim na 0953021060 ili ovdje ili na mail: caporegime.no1@gmail.com |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#27513 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
![]() a i morao sam malo krstiti novi bajk ![]() btw. jucer jeo strudlu od višnje, koja mi je inače najbolja u Lugarnici ![]() e moj dario, pa pogledaj kakvo je i danas vani vrijeme,, sunce, toplo.. idealno za vožnju ![]() inace, pokusavam se sto vise vozit preko tjedna, jer vikendom uvijek nekaj žena uvalja! eh.. i sam znaš kako je nama oženjenima ![]() EDIT: jel tko danas za krug-dva po Dotki oko 15-16h? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27514 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Ovaj lyrik izgleda sexualno ![]() Idem se malo s curom provozat pa cu koju fotkicu. Na sljemenu sam i subotu i nedjelju da se izgustam prije operacije
![]() |
#27515 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
koliki ti je ATC vilje sa originalnom viljom sa kojom je dosao Norco? ATC Lyrika je 542mm EDIT: Australian North Shore ![]() Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 19.10.2012. u 11:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27516 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#27517 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27518 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27520 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#27521 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Hvalim te Bože pa je suvo, tako da me heto ujutro na Sljeme. Nisam smio prići mu dok je padalo, kolko je padalo odozgo, tolko sam i ja sa bajsa opado...Aleluja. P.S. nemoj sad da netko odustane...vidimOSE sjutra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27522 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Opaka je prognoza, ne samo za vikend, vec za iducih 7 dana - suncano, toplo, i bez vjetra. Meni su propale cak 2 ovotjedne voznje jer me poklopilo gro privatnih i poslovnih obveza, kako se samo uspije tako poklopiti. Morao sam prekinuti GO i ni vrit ni mimo s poslovima. Prakticno sam spao s 3 voznje tjedno, na jednu, jednu i pol - i to ako, najgore mi je od svega sto sam se nabrijao na Strmopec u tjednu i onda ju ne uspijem odvoziti. Sve mi se cini da cu sutra na 20tku-prema Pilani i spojkom na Strmopec...iako mi se opet vozi 69-71, vidjet cu jos kakva ce mi inspiracija sutra biti. Sutra sam u 10h pred tunelom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27523 | |
Gear breaker!
|
Citiraj:
Znaci lyrik je 1mm visi ![]() Dok je sektor bio 15mm nizi Evo na sta to sad lici. XT komponente mi se nije dalo sad montirati, to cu kasnije. ![]()
![]() |
![]() |
#27524 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Kaj ideš operirat, manginu? U biti sam htio pitat jel ima itko ikakav info o onom Velocity-u? Pitao bi na DB ali neki od jazavaca koji tamo obitavaju mi dižu nerv beskonačno.
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 19.10.2012. u 16:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27526 |
Gear breaker!
|
![]() |
#27527 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27530 |
Gear breaker!
|
Yup. Sam dodji, destra vjerojatno nema sutra, ima lik promociju. Mislio sam ja frendu doci na promociju, al nema teoretske da cu sad pustit lyrika da spava u garazi ![]() Ja krecem oko 8:40 iz kvarta. U nedjelju bi mozda mogao i sa zapada da neidem stalno prek tunela. Fala prilee, cekaj da ga zavrsim, onda bu bomba ![]()
![]() |
#27531 |
Registered User
|
Ja se još dvoumim da li da budem na tunelu u 10:00 ili na promociji ![]() Veselim se već dva dana kako će za vikend bit super vrijeme, totalno zaboravija na promociju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27532 |
Gear breaker!
|
Ja bi na promociju na tvom mjestu. Jest da je samo formalnost, al ipak je samo jednom (ok, dvaput ![]()
![]() |
#27534 |
Registered User
|
Ovo je bakalarska promocija, u mom slučaju time ne završava studij, pa nisam stekao dojam o nekoj važnosti tog događaja. Otići ću rukovat se s dekanom i pokupit papir. Stignem poslije napravit bar krug na Dotki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27535 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Nema me sutra i žao mi je ko psu. al zato ću se u nedilju vozit, najvjerojatnije kasni start oko 13h ili tako nešto. --- Nije uopće problem nedostatak stražnje suspenzije, ali teško mi se priviknut na flat jer sam njub i ne znam napravit bunny hop kako treba. Čeličenje. Nema šta ![]()
![]() |
![]() |
#27536 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27537 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Bili Crocus i ja na Dotrščinskoj ligi danas. Organizatoru (valjda je iz BK Ciklus) trebalo je 2 sekunde da skuži s kim ima posla, odma je iskazao dužni REŠPEKT http://imageshack.us/a/img255/2269/no1fh.jpg Kojeg sam ja naravno opravdao, totalno sam uništio zadnju dvojicu, jezikom hrvatskih športskih komentatora ostvario sam zapažen rezultat i bio sam odličan ~25-ti. ![]() Vrijeme od cca 37 minuta, ak se mene pita taman, da se na trepavice postavim brže nejde. Croc me opro za minutu i sitno, ja krivim droge.
![]() |
#27538 | ||
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
bilježim se ! sutra ujutro spavam ![]() otići ću poslije ručka malo do grme uhvatiti osjećaj ![]() ![]() Citiraj:
![]() hehehehhe ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27539 |
Gear breaker!
|
Aj zeljac, javi kad mislis na grmu, ak sam se vratio sa sljemena, pridruzit cu ti se ![]()
![]() |
#27540 |
sto da napisem ?!
|
posaljem ti sms sa detaljnim vremenom, ali tamo negdje oko 2 u grubo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|