|
![]() |
#27331 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
sic
Lovrix, jel imas kakav sic od 130mm za isprobati? s bajkom sam dobio Specialized Phenom od 143mm, a na starom sam imao 130mm... pa si mislim da mi se možda jučer pak nažuljao radi te razlike ![]() tim više jer mi je u Protei mjerenje razmaka širine sjednih kostiju također pokazalo da je za mene 130mm |
![]() |
![]() |
![]() |
#27332 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Ako je nekO za voznju u 14:00 neka se javi ili na 098 407 259 ili na forum. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#27333 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
drugovi, imam neke kombinacije danas i sutra reba team moze biti vasa samo za 2200kn....
![]() |
#27334 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ajmo u 12:30...kisa je stala i nece vise padati, vani je dosta toplo. Ja krecem iz Dubrave jer mi je tamo bajk. Jako mi se svidja ovaj Tresnjevacki plac, upravo se vratio s punim vrecicama...naprosto ne smijem tamo zaci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27335 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Hmmm , kod mene još uvijek malo paducka. Najvjerojatnije se vidimo. @night rider imam na bajku Phenoma od 130mm , al to ti neću posudit ![]()
![]() |
#27336 |
Registered User
|
Što onda? 12:30 tunel? Jeli to konacno ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27338 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#27340 |
Registered User
|
Nik, Avatar, ja sam u 12:30 kod tunela. VidimO se! Nema vise kise! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#27341 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Kod nas tu lagana kiša počela. Problem je što: - ako ne idem - vi ćete ići i sve će biti uber do jaja i kiša će prestati - ako idem - vjerojatno će se otvoriti svi oblaci svijeta i pokisnut ću do kosti
![]() |
#27342 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
spectators...
nemoj bez kamere da idete, ima nas koji gledamo levim okom kroz prozor u Sljeme, a desnim u monitor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27344 |
Gear breaker!
|
A picka vam materina, sad kad svi idete, spremam se i idem i ja ![]() Od malo vode niko nije umro
![]() |
#27345 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
moze u 12h na trgu ispod repa? pa skupa otpedaliramo do tunela,,, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27346 |
Moderator
|
Mi ne idemo preko trga ![]() EDIT: Vani opet pada šugava kiša. Neću riskirati, kako sad izgleda, danas ostajem doma. Sutra je lepši dan i bez brige mogu u 10h na tunelu bit. EDIT2: Odlični ! http://www.youtube.com/watch?v=xF3B6AY5Bcg&nomobile=1
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 13.10.2012. u 15:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27347 |
Gear breaker!
|
Probio sam neki junf na bajku ![]() Moja prva precvikana guma na sljemenu. Bas ju je bilo kul mjenjati u blatu do koljena. Brijem da samo daria izterorizirali na kombinaciji 50tki ![]() ![]()
![]() |
#27348 |
SCSI Freak, deda :P
|
konacno stigel doma da vidim kotace ![]() ![]() XT nabe za 2013 su fenomenalne, imam doma kotace sa 750, 765, 775, 785 (2011) 785 (2013) i napredak je vise nego ocit, vrte se ko blesave ![]() ventili su doma, ali gume dolaze tek za 15 dana ![]()
![]() |
#27349 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Je bilo je na nekim mjestima uzasno blatno. Pocetak 57ce je sumarija raskopala i izvacila drva tak da je tam katastrofa. Crocus i ja smo isli cistom 57com i mislim da nikada nisam vozio tu stazu plus kaj je bilo blatnjavo pa sam vozio sa nekim grcem. Inaj veliki drop nisam odvozio jer nisam imao muda ![]() Crocus ga je skocio. Uglavnom po blatu je jako veselo vozit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27350 |
Premium
|
NED, tunel 10h<--- -->
Na kraju nas se skupilo lijep broj - 7 (Adax, dario12, nigt_rider, avatar, max, crocus i ja), cak je i ghost s DB-a naisao, ali on je vuk samotnjak pa kako je dosao tako je i osao - solo.
Crocus i max s Lonjscine, ostatak od tunela. Taman smo se nasli na spojki staza. Nocnog jahaca je nazvala zena, i on se kod klupica odvojio desno na greben, i via Lonjscina otprasio zeni na raport ![]() Spust kombinacijom staza 57-52-55, via cuksov drop i siletova bukva. Kod stupova zicare max i crocus se odvajaju na 57icu lijevo, mi ostali desno. Lijepa voznjica, malo smo isprepadali daria12 s odabirom staze, ali treba sad koristiti tih 140mm hoda kak spada ![]() Kisa je kenjkala samo podno Sljemena u dolasku, jedno 15ak minuta, kasnije nije pala ni kap. Posto se Sljeme nije stiglo ocijediti u onim kanalima smo malo ´vatali krivine i bajkove, ali nista strasno, sve je to za ljude i zabavu he he. Pocetak 57ice je fino izoran strojevima, tak da smo tu nakupili blata koje je naravno zavrsilo na ledjima i okvirima, kasnije blata (uglavnom) nema, ali vode ima. Ocekujem da se to do sutra ocijedi, a juzina bi trebalo osusiti staze, pa bi uz malo srece sutradan mogli doci relativno cisti...a ne k´o danas, kad me je deda vidio strgao se od smijeha, uz zajedljive komentare naravno ![]() Znao sam doci i 3x blatniji, pretpostavljam da bi ga infarkt strefio od cereka. --->NED, tunel 10h<--- |
![]() |
![]() |
![]() |
#27351 | |
Gear breaker!
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#27352 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Na kraju krajeva i ovo se moralo probat da se ipak osjeti i blato i kiša. Još mi preostaje da probam vožnju po snjegu i onda sam na proljeću u DH reprezentaciji ![]() Adax i ja smo ipak išli preko kaptol centra u praonu oprat bajkove jer bi me žena istirala iz kuće da je vidila bajk koji je ličio na neku vriču blata ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27353 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27355 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
![]() |
#27356 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27357 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Da da, ovi dečeci delaju čuda, već je bio taj filmek prije poprilično vremena! Ali pogledah ga opet s guštom.
![]() |
![]() |
#27358 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
u smislu da gume imaju gripa ko nikad, nit proklizava, nit sprica okolo. dakle ne govorim o bljuzgi niti o zaledenoj stazi, govorim u friskom snijegu koji napada prek noci, planinari ga taman utabaju ujutro i onda laka konjica na 2 kotaca taman od 10-11 uziva u snijeznom lojsteku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27359 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ovaj rad - jedva čekam ponovo. https://lh4.googleusercontent.com/-J...2/DSC01695.JPG https://lh6.googleusercontent.com/-e...2/DSC01699.JPG
![]() |
#27360 |
Premium
|
Lugarnica, sanjke i bicikli (18.12.2011). Suncan zimski dan na Leusteku (23.01.2011.) ...ma brzo ce snijeg pred vrata. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|